IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

juhanNUSSta odotellessaPerjantai 20.06.2008 03:30

tänään se sitten on, tuo suomalaisten hyvä syy vetää lärvät ja hukuttautua mereen. miltähän tilastot näyttää sunnuntai-illalla?
näyttääpi siltä, että ZanDaami saa olla kotonaan leppoisasti viettämässä juhanustaan, piipahtaa hän tietysti illalla muutaman kaupunkiin jääneen kaverin luona tsekkaamassa muiden kunnon.
jotenkin sitä omaan ajatusmaailmaan ei taas tällä kertaa sovi mitä kalenteri käskee.

oma kone on tuhannen tuusan solmussa kova levyn täysinäisyyden takia, ja se on täynnä siksi koska polttava asema ei toimi kappaskeppanaa vieläkään. nyt olen pää pimahtamis pisteessä 215mt muistitikulla siirtänyt 3Gt kuvia toiselle koneelle että saan ne poltettua levylle, tosin se ei ole auttanut oman koneen toimintaa laisinkaan.
naapurin koneella kun nyt tässä kirjoitan, voin tällaista toimivuutta ja nopeutta vain haaveilla omassa konessa. Naapurin kirotessa tämän koneen hitautta, pistän hänet hetkeksi käyttämään omaa konettani niin johan taas työt tällä koneella maistuu. Onhan tässä yksi ikävä puoli, tällaisella läppärillä on kaikki niin perkeleen nopeaa ja helppoa, työ ei maistu enää työltä. puuttuuhan tästä M kirjainkin, ihan paska romu siis :D

jospa tämä hirviö lähtee kaverin luokse kaffelle, kyllä, puoli yksi yöllä kehtaan muita häiritä, minullahan ei ole käytöstapoja, kuten itse sanoitte minulle :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.