IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

Elokuun aurinkoinen lauantai-iltaLauantai 09.08.2008 23:08

Niin lohduttomalta kuin tämä päivä alkaessaan näytti, tulihan se aurinkokin viihdyttämään meitä säteillään. Hirviömme nukkuessa taas puolet päivästä onnellisena, syystä tai toisesta, joka nyt jätetään kertomatta, hän aktivoituu antaumuksella päivän rientoihin. Tämä viikko on potkinut päähenkilöämme päähän sen verran lujaa, että jonkin asteisen kuhmun tuloa voi jo odottaa.

Pohdiskellessaan elämäänsä, kulinaarisia nautintoja lautaselta samalla maistellen, hän huomaa balsamicon puuttuvan kastikkeesta. Tämä päivä alkoikin liian hyvin. Kreikkalaiset lihapullat näyttää silti maistuvan mukisematta kastikkeen kera, päähenkilömme kun ei jaksa lähteä hakemaan kaapista puuttuvaa maustetta jolla kruunaisi kastikkeen reunan.

Elokuu näyttää kirivän jo melkein puolta väliä, ja hirviö möllöttää kotona, vaikka ulkomaailma tarjoaisi mitä erilaisempaa viihdykettä. Tunne-elämä kun on saanut kovan kolauksen, on päähenkilömme päättänyt jäädä kotiin nuolemaan haavojaan.

Satanistipastorin kanssa on vihdoin ja viimein päätetty, että he lähtevät aiheuttamaan kaaosta in Stocholm, Tallinnan sijasta. Päivämäärästä sen enempää ei ole tietoa.

Päähenkilömme huomaa puhelimen soivan ja rientää tiedustelemaan ketä häntä kehtaa häiritä. Seuraa tiedossa edes hetkeksi, saa nähdä mitä hienoa perverssio satuiluja sitä tänään keksitään...

Hirviö kiittää ja kumartaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.