IRC-Galleria

Sekundasankari

Sekundasankari

kanssani on helppo elää, kun tekee niinkuin minä sanon

JUNAILUA JA JUNAILUA # jatkettuSunnuntai 12.10.2008 20:50

sunnuntai-iltapäivä eksyy päähenkilömme elämään niinkin vakaasti kuin lauantai-iltakin ja todennäköisesti myös maanantai aamukin. Pohjanmaalla vaikuttava hirviömme aistii nenässään vastapaistettujen lettujen tuoksua..

perjantaina junaillessa kohti pohjanmaata taas päälle viisi tuntia, niin siinä sai elämää pohdiskella senkin edestä. tampereelle saakka hirviömme viihdytti täysinäisessä junassa matkustajia typerillään jutuillaan. Muutamaan otteeseen tuli tilanne jolloin hirviömme olisi toivonut voivansa pitää päänsä kiinni.

mutta Tampereella vaihdon jälkeen, päähenkilömme sai uppoutua ajtuksiinsa täysin. Kokkolaan olisi tarkoitus elämä seuraavaksi suunnata ja ensimmäinen asuntohaku meni sivusuun, asunnon sai joku muu. päähenkilömme pohtiessa elämänsä syntejä, hän ajattelee mielessään muutoksia jota tämänvuoden aikana olisi vielä aikomus suorittaa. Saa nähdä mitä tapahtuu, jos mitään edes tapahtuu. Suuret muutokset pohdituttavat aina päähenkilöämme ja tätäkin pohditaan vielä muutaman viikon ajan jolloin päätös sitten pitää olla jo tehty, ja mieluiten asuntokin hankittu. Asiaa pitää siis junailla lisää.

Hirviömme kiittää ja kumartaa, letut kutsuu

päähenkilömme pohtii näin maanantaiaamulla elämänsä kulkua taas vaihteeksi, vakaasti se maanantai aamu hirviömme kohtasi, niiinkuin hän pohdiskelikin asian tapahtuvan sunnuntaina.

eilen hirviömme kärsi järkyttävästä vatsahaavasta muutamaan otteeseen, joka heijastui myös oireiluna korvanpaineissa ja täten hän ei kuullut puoliakaan juttuja mitä hänelle läpistiin. noin vartin mittaiset kuurouskohtaukset alkoivat rassata päähenkilömme mieltä mutta onneksi illan tullen oireet katosivat kokonaan, kun vatsahaavakin alkoi helpottamaan.

täydellisessä hiljaisuudessa, vain kellon raksuttaessa (HETKINEN! päähenkilömme ei ole ennen kuullut tuon kellon raksutusta, hiljenee totaalisesti ja epäröi että kuulee jopa kahden kellon raksutuksen..) hirviömme siis täydellisessä hiljaisuudessa, kellojen raksutellessa pohdiskelee elämänsä tarjontaa ja vaihtoehtoja samalla kun ryystää kahvia, jonka hänen armaansa on hänelle keittänyt ajastimella :D Miten huomaavaista.

hirviömme kiittää j akumartaa ja juo lisää kahvia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.