IRC-Galleria

SemeNemesis

SemeNemesis

Elän vain hetken verran...

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Lonely one needs comfort<3Sunnuntai 20.01.2013 01:15

Okei, en oikein tiedä mitä pitäs kirjotella, mut koitan nyt saada jotain aikaan.

Elikkäs olen tälläinen yksinäinen nuori nainen Jämsänkoskelta ja seuraa kaipailisin. Mielessä olisi jotain hieman vakavampaa, mutta ystävyys suhdekin riittäisi kun tässä alkaa yksinäisyys vaivata.

23 vuotta on tullut kuljeksittua täällä maailmalla ja harrastuksiin kuuluu Elokuvien katselu, Cosplay ja figuurien keräily riippuen aina siitä millainen hahmo/sarja fanitus on menossa. Katselen myös mielelläni kauhu elokuvia ja Simpsoneita. Erilaisia elokuvia on kuitenkin tullut katseltua monelta genreltä. Tykkään myös pelata, lähinnä nintendo Wii pelejä, mutta katselen mielelläni kun muut pelaa. Valitettavasti ns. First person shooter pelit eivät itselleni sovi, koska kamera liikkuu usein liian nopeasti ja onnistun saamaan siitä vain huonon olon ^^'

Luonteeseen on hankala vastata itse, mutta kukaan ei kuitenkaan koskaan osaa kuvailla jos sitä kysyy. Omasta mielestäni olen kuitenkin todella ujo, paitsi sitten kun on tutustunut ja meno alkaa olemaan rennompaa niin sitten tulee se pirteämpi osapuoli näkyviin. Olen myös välillä hyvinkin mustasukkainen, usein syystä, että aina on joku minua "parempi" enkä vain osaa arvostaa itseäni.
Olen myös aika riippuvainen ja huomion kipeä, en läheskään aina mutta sanotaan että usein.

Joten jos vain siellä enää vapaita löytyy ja tälläinen "villikortti" kelpaa tai edes kiinnostaa niin lisäile Skypeen. Olen siellä päivittäin yleensä 12 jälkeen. Tykkään nimittäin nukkua pitkään.

Mitä itse oikeastaan haen on mukava, ymmärtäväinen ja pirteä tyttö joka pitää huomiosta ja osaa ottaa muutkin huomioon. Tahdon tytön jota voisin suojella tältä pahalta maailmalta parhaani mukaan ja kutsua häntä omakseni<3

Ps. Vakava halipula.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.