IRC-Galleria

Serialkiller

Serialkiller

Mikko's philosophy of life is that he might die at any moment. The tragedy, he said, was that he didn't.

Selaa blogimerkintöjä

Dear diaryMaanantai 27.03.2006 02:41

Rakas ripuli. vai miten toi suomenetaan

eniveis...
voisiko olla että kun kuivaa kautta on nyt takana 86päivää, että viimeinkin tulis ne vieroitusoireet?? aamulla heti herätessä oli sellanen olo että taju lähtee ja purjo lentää. ja jatkui koko päivän. jännityksellä nyt nukkumaan ja katsomaan josko huomeena jatkuisi sama linja. hitaasti se roppa reagoi näemmä....

joku ketun haasteMaanantai 27.03.2006 02:33

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa ..... blaabati blaa blaa

1. Turmion Kätilöt - Tirehtööri

2. Trivium - A Gunshot To The Head Of Trepidation

3. Killswitch Engage - A Bid Farewell

4. Lamb Of God - Now You Got Something To Die For

5. Apocalyptica Feat. Sandra Nasic - Path Vol 2

6. Summoning - Long Lost To Where No Pathway Goes

7. Rage - Vertigo

lördag nattenLauantai 11.03.2006 21:31

jei! demon äänitykset ovat nyt virallisesti ohi! (lukuunotamatta miksauksia ja muita hienosäätöjä)
mutta nekin ovat valmiita ensiviikonloppuun mennessä... toivottavasti. sitten saakin kattoa jos joku vaikka oikeesti tykkäis meijän musiikista =)

noh.... yrittänyttä ei laiteta...

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.03.2006 18:40

alkoholittomuuden 65 päivä.koko kropassa ei suuria muutoksia (painon tippumista lukuunottamatta). ei tärinää, eikä yltiöpäistä hikoilua. jenkkileffat siis ovat pelkkää propagandaa.

Demon äänitykset ovat nyt siinä vaiheessa että maanantaina ruvetaan purkittamaan laulua. saa nähdä mitä siitäkin tulee.

nyt jumittamaan sohvalle battlestar galacticaa. olen hurahtanut kyseiseen sarjaan. ja varmaan siitä myös saan rispektiä JUURI SINULTA!

NarfMaanantai 13.02.2006 13:04

Jo 45 Päivää ilman pisaraakaan Alkoholia. Eikä tee ees tiukkaa =) asiaa auttaa nyt myös se ettei tiedossa ole mitään juhlia vähään aikaan, joten tipaton jatkuu viellä melko tovin, ennen kesän festareita =)

Suurin murheen aihe (juomisen suhteen) on nyt takana. lauantainen keikka maksimissa meni todella hyvin ja saatiin paljon kiitosta hyvästä keikasta. iso kiitos kuuluu tietenkin Mandatorylle että ottivat meidät lämppäriksi ja tietenkin haven yhtymälle joka huolehti äänentoistosta ja valoista!!

Nyt bändi keskittyy demon tekoon. ennen huhtikuuta se valmiiksi ja sitten lähettelemään lättyä joka suuntaan.

palataan astialle taasen myöhemmin...

[Ei aihetta]Torstai 09.02.2006 11:25

Aamulla tuotti suuria vaikeuksia muista mikä päivä tänään on. työttömänä ei niillä päivillä ole niin väliäkään, kun ei ole kiire minnekkään.

Muistinpas kuitenkin että tänäänhän on torstai. pitäis mennä tuonne havenin hallille vetämään yhteisreenit mandatoryn kanssa. Saadaan sitten lauantaina päätökseen tämä meidän 3kk kestänyt "touring finnish country side" kiertue. sikäli mikäli meille viellä reenien jälkeen on tarjolla keikka :)

Kympit paukkuuKeskiviikko 08.02.2006 14:47

Jipii. jo 40 päivää ilman pisaraakaan alkoholia. pidän sitä jo jonkinasteisena saavutuksena, ottaen huomioon kuinkapaljon sitä on tullut aina juotua. taitaa olla pisin kuiva kausi sitten vuoden -99

viikonlopun keikka tosin hieman pistää pohtimaan etä pitäiskö otta pari terävää, ennen kuin astuu lavalle, niin saisi jännityksen pois... mutta enpä taida ottaa, ni muistaa sitten sanatkin =)

Ja jos dagoth luet tämän, ni älä viiti kiusata ittees enempää. Me molemmat tiedämme kuinka paljon sä kärsit jo siellä ;)

notta tämmönenKeskiviikko 08.02.2006 00:21

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Minulla on tapana lauleskella aamuisin sängyssä

2. Aina kännätessä haluaisin olla saunassa?

3. En aina jaksa vastata puheluihin/viesteihin

4. Laitan kaikkiin ruokiin ketsuppia

5. en koskaan pidä verkkareita


haastan tähän perään vaikka....

Ertanoz
MikkePappa
Gammagoblin
Maijanaali
Dagoth

[Ei aihetta]Tiistai 10.01.2006 15:01

huh huh. Tuli sitten katsottua keikkavideo..... Oli kyllä niin luokaton esitys että melkeen hävettää. Puolustukseksi pitää kyllä sanoa, että meillä ei ollut monitoreja keikalla, joka aiheutti taasen sen että en kuullu toista kitaraa, rumpali ei kuullut kitaroita, ja toinen kitaristi ei kuullut rumpuja. notta repikää siitä. siihen nähden kyllä vedettiin se kunnialla läpi. Onneksi tulevalla maksimin keikalla on kunnon laitteet..... toivottavasti

[Ei aihetta]Maanantai 09.01.2006 22:41

keikan jälkeinen maanantai. keikasta jäänyt paska maku rupeaa pikkuhiljaa väistymään suusta. viellä ei kuitenkaan uskalla katsoa videokuvamateriaalia kyseisestä tapahtumasta. Jos jättäis sen myöhemmäksi, kun kaipaan taas jotain nauramisen aihetta. Jostain syystä myös Lupaukseni tipattomasta 5 kuukaudesta tuntuu aiheuttavan ihmisissä suurta hilpeyttä. noh katsotaan miten miehen käy.