IRC-Galleria

Shady]

Shady]

diggailee natua <3

Uusimmat blogimerkinnät

no melkoinen aurinkopäivä.Tiistai 27.05.2008 22:30

Lähin koulun jälkeen väsyneenä kaupunkiin. en ois muuten lähteny mutta ko hiuslakka oli lopussa. :D
ensin kävin kirpparilla - en ostanu mitään.
sitten kävin seppälässä - ostin semmosen PAITAbikini systeemin. inhoan bikineitä.
sitten kävin tiimarissa - en ostanu mittää.

en tainnu taas olla ihan tässä hetkessä. mää menin mustiin ja mirriin. ( ku se on tiimarin vieressä ). ko teen yleensä niin, että jos oon kauemmin pois kotoa, niin käyn mustista ja mirristä ostaan Jassulle jotain kivaa. ostin sille vahingossa niitä keksejä. sitte vasta ku olin jo menossa prismalle niin muistin että voi ei... höh. no onneks en ostanu paljoo. no sitten menin prismaan ja kiertelin kaikki kaupat läpi. en ostanu niistä mitään.

sitte mua jo vähä väsytti, mutta halusin käyä vielä tamppiksessaki. ostin sieltä Totally Browninnnn (jäätelö). se oli hyvvää! sitte lähin käveleen kotiappäin, ja olin päässy jo takajärventielle asti ku tatu tuli yllättävästi vastaan ja kysy lähenkö käymään sen kans siellä koulun huutokaupalla. olin jo unohtanu että semmonen onkaan. no mää sitte lähin käväseen. siellä ei ollu mitään kiintoisaa ostettavaa.

sitttttten menin käväsee tatun kans vielä messissä. mää halusin riisi-fruttia (Sitä pirkan halpis versiota, ehheh). tykkään syyä sitä samalla ko katon salkkareita. no sitten lähin kottiin ja nyt oon tässä.

semmonen päivä.

ps. huomenna luvassa haravointia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.