IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 03.09.2007 00:30

Koulu alkaa huomenna, saatana. Mua ei kiinnosta sen enempää, kuin keväälläkään.

[Ei aihetta]Perjantai 03.08.2007 23:35

Systerin Polttarit on huomenna, ohjelmassa värikuulasotaa ja dildoesittelyä ja muutenkin melkoisen järjetöntä menoa. Virallinen jatkopaikka Ilveksen yökerhossa. Sinne siis.

Kesälomaa odotellessa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2007 02:16

Kun lisäilin noita lomakuvatuksia tänne, niin huomasin yksin matkustamisessa yhden vakavan puutteen: kukaan ei ota kuvia musta lomalla. Toisin sanoen ei ole todisteita siitä, että mä olen ollut lomalla yhtään missään, on vaan irtonaisia kuvia paikoista, ja ne nyt on voinut ottaa kuka vaan.
Semmosta se.

[Ei aihetta]Tiistai 01.05.2007 02:09

Opin viikonloppuna (baarissa, ylläriylläri) mielenkiintoisen asian: Alahärmän ja Ylihärmän välissä ei ole pelkkää Härmää. On Alahärmä ja Ylihärmä, mut siinä välissä on kaikenlaisia muita paikkakuntia. Niin ja sitten täytyy muistaa aina Pohjanmaalla ollessaan vetää mahdollisimman montaa ihmistä turpaan, niin tuntee olonsa kotoisaksi. Pohjanmaalaisuus on perin kiehtovaa.
En ole idiootti, paitsi kännissä. :-)

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.04.2007 09:04

Mä olen kuulemma tyly ihmisille baarissa.
Ei ole tarkoitus.
Anteeks.

[Ei aihetta]Torstai 26.04.2007 15:05

Mä lähdenki Dubliniin kesäkuun alussa! Viikoks vaan taas, mutta kuitenkin! Ei jaksa oottaa! Koulu mättää ja muutenkaan ei kauheesti naurata, mutta tuo kyllä piristää joka kerta! :-))

[Ei aihetta]Tiistai 13.03.2007 20:45

Kela on sitten vittumainen laitos. Kun niillä kerran on jumalauta pääsy jos jonkinlaisiin tiedostoihin ja tietoihin, joita minustakin on tässä yhteiskunnassa tehty, niin miten HELVETISSÄ ne ei muka nää mistään, että mä olen valmistunut keväällä 2005?! Vitun idiootit. Nyt mun täytyi toimittaa niille kaikki vuoden 2005 tilinauhat ja päättötodistus, saatana soikoon. Kaiken lisäksi kirjoittaa selvitys, että mites näin nyt on päässyt käymään. Melkein helpommalla olis päässyt, jos olis vaan maksanut takaisin ne "liikaa" maksetut opintotuet. Ja miten sekin on mahdollista tässä yhteiskunnassa, että jos teet töitä opiskeluaikanasi, vieläpä mielelläsi, niin joudut maksamaan siitä?? Ettei vaan pääse rikastumaan.
Argh. Vihaan niitä. Vihaan.

[Ei aihetta]Perjantai 09.03.2007 20:45

Päätä särkee. Huokaus. Pitäisköhän sitä lähteä ulos tästä kämpästä... No huomenna töihi sitten.

[Ei aihetta]Maanantai 22.01.2007 18:52

Tiesittekös, että auton korjaaminen on ihan vitun kallista puuhaa? Ainakin noiden peltivaurioiden, varsinkin noin vanhaan autoon. Auton arvo on pienempi, kuin korjauskustannukset. Perseestä on se.
Muuten täällä mennä märritellään, juoksen koulussa ja salilla ja töissä. Mitä sitä kotona aikaansa tuhlaamaan. Kissa-parka stressaantuu, kun ei osaa ennakoida liikkeitäni ja viettää niin paljon aikaansa yksin. Ei tahdo syödäkään kunnolla, Roopelaiseni. Pitäisköhän sille hommata tyttökaveri? Taitaa olla liian vanha jo sellaiseen, ja sitä paitsi liian leikattu.
Helvetin kylmä päivä tänään. En taho mennä ulos ikuna.

Ps. Viikonloppuna Sappeella töissä. Siellä on Frederik esiintymässä. Yök.

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 01:51

...Luin just noita muiden päiväkirjajuttuja. Jeesuksen teinit. Kun niillä ei oikeasti ole mitään omaperäistä sanottavaa, ne laittaa metritolkulla noita vitun viisaita kyselyitä ja laskureita ja muita. Tiedä nyt sitten, olenko itse yhtään omaperäinen, mutta ainakin mulla on vitusti sanottavaa.
Ilahduttavaa, eikös?