IRC-Galleria

Joku ihmeen haaste... *muminaa*Perjantai 27.01.2006 12:08

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.) Puhun pelatessani tietokoneelleni (haukun sitä apinaksi, siksi "Oma tietokone" on nykyään nimellä "Apina")

2.) Paahdan ruisleivän ihan normaalisti ja voitelen sen sen jälkeen, mutta se kaiketi omituinen juttu on siinä taas se, että voin jälkeen isken sokeria reippaasti siihen voisulaan ja sitten vielä "kilo" juustoa väliin. Se olisi niin kuin se minun karkinkorvikeleipä :D

3.) Emt. onko tämä niin omituinen tapa, mutta minulla on pakkomielle pestä itseni tietyllä tapaa.. Ensin shamppoot päähän (möhnää molempiin käsiin jonkin verran ja ensin etuhiuksiin, taakse ja sitten sivuille ja lopulta möyhitään kaikkialta...) ja huuhtelu, sitten hoitoaine päähän (tyyli sama, kuin shamppoon kanssa - pakkomielle - paitsi että kampaan sormillani hiukseni, niin että sitä mömmöä on lopulta joka paikassa ^^) ja pesusieneen vastaavasti suihkusaippua ja ei muuta kuin saippuoimaan, kun tulee valmista niin sitten vasta huuhtelen kaiken pois. Voilá, olen valmis. (onko pakkomielteet outoja?)

4.) Jos tykkään jostakin, mitä minulle tehdään, olen vain hiljaa ja nautin ^^ Menen melko pienestä kosketuksesta nirvanaan, jos tietää vain, miten pitää koskettaa :b
Mutta tosin, huonompi juttu on siinä, kun jos en tykkää, en osaa sanoa, että en tykkää, jos henkilö on sellainen, josta kuitenkin pidän. Mutta jos en tykkää, niin sen pystyy huomata vain niin, jos pystyy aistimaan muuttuneen ilmapiirin.. Ei kai muuten.. (Onkohan tuokaan nyt sitten omituista? O_o)

5.) Viihdyn aika paljon pimeässä, olen siis huoneessanikin melkein aina valot pois ^^

Lemme see... En haastakaan ketään! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.