IRC-Galleria

Loman loppu...Lauantai 11.03.2006 23:09

Joo, nyt pitäis siis palata takaisin arkeen. Miia on lentäny takaisin Suomeen, ja mä olen taas omillani, niin sanotusti:) Oli kyllä tosi mukava nähä tuttu naama, ja vähä hengaillakii;)

Me ehdittiin ottaa aurinkoa, clubbailla, shoppailla, leikkiä turistia, ja kävelläki varmaan kymmeniä kilometrejä!! Valitettavasti mäkin otin sen turisteilun tosissani, ku tuli taas ostettua parit kengät.... ups...

Eka tenttikin meni siinä sivussa. No, kyllä mä siihen vähän valmistauduin, ja opekin oli tällä kertaa tyytyväinen vastauksieni pituuksiin. Ensi viikolla olis vielä kolme koetta, mut kaksi niistä mun monivalintakysymyksiä!!!

Keli täällä on taas kääntyny lähinnä keväiseksi. Säätiedotuksesta päätellen en taida pariin päivään ruskettua yhtään, ellei aurinko paista sadepilvien läpi. Onneksi sentään täydellinen zombius on jo jätetty taakse, mulla on rusketusraidat!!!!

Ja kun niin moni on jo ihmetelly, ni nyt on sit niitä uusia kuvia, tosin rusketus ei ehkä vielä näy niissä niin hyvin. Mut nyt sitä voi sit ihmetellä nettikameran kautta :) Tosin näytän kuulemma lähinnä punaiselta, et kiitos vaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.