IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ei mitään asiaaLauantai 19.11.2005 01:24

no pitäähän tätäkin välillä kirjottaa. hmm. öö. MITÄ MÄ KIRJOTAN TIINA? Jaahas.. ketkä haluaa tulla mun tupareihin? (siis niinku tiina halus että kirjotan noin). Sitte joo, osaan soittaa jouluyö juhlayö kitaralla ja soitin sen tänää mummolas ja ukki laulo toista ääntä. :D ja sit tein ristikoita. oon saletisti cool. ja mitähä sit.. katottii tiinan kaa leffa, joka ei ollu komedia, mut tiina nauro silti melkee kokoaja joka kohdalle. sit ostettii herkkuja mut ei jaksettu kuitenkaa syödä kaikkee läheskään. ja mä söin juustoisen kasviskeiton. enkä löytäny pirkka fetaa tai pirkkafetaa kaupasta, vaikka se olikin pirkkakauppa. EIPÄ MUUTA KIITOS.

miia ihanaTorstai 27.10.2005 17:07

kiitos avusta matikassa :D mullon kohta saksan sanari ja en kerenny lukee ja nyt gutten tag. huomenna viikon ainoa päivä millon meen kymmeneen, ja meen tänään ehkä frööpelin palikoiden konserttiin.

hei miiaTorstai 20.10.2005 15:05

olet ainut tosifanini joka lukee mun ihqkirjotuksii <3 omistan nää sit sulle rakas <3

nyt oon mummolassa ja kärsin ja saan lukulasit!!! musta tulee TÄTI!
täällä on myös ex-naapurit käymäs ja mulla ja jennillä nörtteilysessiot. sitte perjantaina järkätään halloweenpippalot uudessa isossa autiossa karussa talossamme. hmm. joo kirjotan lisää jos viel tulee jotai mielee mitä pitäs kirjottaa. :))

ääksTiistai 27.09.2005 13:23

koulukuvaus. JA HALUUN NETIN.

kummastusLauantai 24.09.2005 03:00

hehe. iloinen yllätys odotti mua kun lokkauduin kalleriaan. kuulun johonkin testiryhmään! kesti hetki tajuta ilmoitus etusivulla että "Tämä tiedote näkyy vain testiryhmään kuuluville käyttäjille". Pitäähän tätä siis testata.

Tässä ois ideana kirjottaa kai jonkinlaista päiväkirjaa.. noo, voin paljastaa sen verran että olen nyt käymässä siskoni luona pirkkalassa. :> Huomenna (siis tänään) ois tarkotus mennä moikkaa kaverii tampereelle ja sit tehä jotai jännää tai kivaa, esim käydä leffas :D
- Vanhemmat »