IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Tiistai 11.04.2006 02:26

rakas päiväkirja. vielä pitää koulussa käydä hakemassa parit kokeet, ja kattoo pääskö niistä läpi. jos pääs, ni sillon koulun osalta alko kesäloma :))). ja miia tuli thaimaasta ja sormusti meidät (halus niinku vähän niinku matkii teemuu). huomenna on äitin synttärit, ja joskus on myös iskän ja tiinan synttärit. ja sit on mun marionettinukkeshow karelikummissa joskus kans. ja ehkä lähetään matkalle joskus ja pitäs joskus nukkuu mut ei jaksa ku on loma :) kerkeehä sitä sitten päivällä :)). mun huone on kiva. parveke laitettii kesäkuntoon. ulkona on rapasta. mun tietsikkatuoli natisee :/ tuo selkänoja nimittäin. se ei ole kivaa. muut nukkuu. kurssivalinnat ens vuodelle ei oo hyvät. Starbucks Bangkok citymugi on kiva kans. ja muut tuliaiset :) meiä olkkaris voi pelata sulkapalloa. nii ja tykkään julmat kuvasta.
kun osotekkin vaihtu tässä ja opet koulussa valittaa ku on niin väsyneen näkösiä oppilaita. ja eilen leivoin pipareita ja sit en oo tehny oikee mitää ku hengannu vaa uudes talosa. ok.

ei mitään asiaaLauantai 19.11.2005 01:24

no pitäähän tätäkin välillä kirjottaa. hmm. öö. MITÄ MÄ KIRJOTAN TIINA? Jaahas.. ketkä haluaa tulla mun tupareihin? (siis niinku tiina halus että kirjotan noin). Sitte joo, osaan soittaa jouluyö juhlayö kitaralla ja soitin sen tänää mummolas ja ukki laulo toista ääntä. :D ja sit tein ristikoita. oon saletisti cool. ja mitähä sit.. katottii tiinan kaa leffa, joka ei ollu komedia, mut tiina nauro silti melkee kokoaja joka kohdalle. sit ostettii herkkuja mut ei jaksettu kuitenkaa syödä kaikkee läheskään. ja mä söin juustoisen kasviskeiton. enkä löytäny pirkka fetaa tai pirkkafetaa kaupasta, vaikka se olikin pirkkakauppa. EIPÄ MUUTA KIITOS.

miia ihanaTorstai 27.10.2005 17:07

kiitos avusta matikassa :D mullon kohta saksan sanari ja en kerenny lukee ja nyt gutten tag. huomenna viikon ainoa päivä millon meen kymmeneen, ja meen tänään ehkä frööpelin palikoiden konserttiin.

hei miiaTorstai 20.10.2005 15:05

olet ainut tosifanini joka lukee mun ihqkirjotuksii <3 omistan nää sit sulle rakas <3

nyt oon mummolassa ja kärsin ja saan lukulasit!!! musta tulee TÄTI!
täällä on myös ex-naapurit käymäs ja mulla ja jennillä nörtteilysessiot. sitte perjantaina järkätään halloweenpippalot uudessa isossa autiossa karussa talossamme. hmm. joo kirjotan lisää jos viel tulee jotai mielee mitä pitäs kirjottaa. :))

ääksTiistai 27.09.2005 13:23

koulukuvaus. JA HALUUN NETIN.

kummastusLauantai 24.09.2005 03:00

hehe. iloinen yllätys odotti mua kun lokkauduin kalleriaan. kuulun johonkin testiryhmään! kesti hetki tajuta ilmoitus etusivulla että "Tämä tiedote näkyy vain testiryhmään kuuluville käyttäjille". Pitäähän tätä siis testata.

Tässä ois ideana kirjottaa kai jonkinlaista päiväkirjaa.. noo, voin paljastaa sen verran että olen nyt käymässä siskoni luona pirkkalassa. :> Huomenna (siis tänään) ois tarkotus mennä moikkaa kaverii tampereelle ja sit tehä jotai jännää tai kivaa, esim käydä leffas :D
- Vanhemmat »