IRC-Galleria

SolAngel

SolAngel

kohtasi karhun

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Kunnon ensilumi :)Maanantai 28.11.2005 22:17

Tänään isnpiroiduin viimeinkin suunnittelemaan joulukortteja. Taidan tehdä tänä vuonna vaaleita, lumista kuusimetsää. Ja tähti pitää olla! Kaipaan itse kiireisen syksyn jälkeen rauhaa. Viimeistään jouluna on ehdittävä rauhoittumaan kunnolla. Haluan jo keskittyä kokonaan vauvaan, kaikki muu tuntuu jotenkin ylimääräiseltä. Pelottaa suorastaan, kun ajattelen, mitä kaikkea on ehdittävä vielä ennen äitiysloman alkua.

Kävin tänään neuvolassa. Nyt on menossa rv 31+4. Ihme juttu, miten aika kuluukin nopeaa! Vauva on jo "hirmuisen" iso, lähemmäs parikiloinen. Pikkuisen sydämenlyöntien kuuleminen herkistää aina; tänäänkin itketti ja nauratti yhtä aikaa. Jouduin valkuaisen takia testeihin, muuten kaikki oli kunnossa - verenpainekin normaali. Huomenna pitää soitella neuvolaan ja kysellä tuloksia. Toivottavasti ei mitään hälyttävää.

Tuli taas sellainen olo neuvolan jälkeen, että miten ihmeessä sitä malttaa vielä pari kuukautta odottaa? Haluaisin tuhisevan nyytin heti tänne, syliini ihmettelemään ensilunta. Haluaisin niin jo tietää, onko lapsella isänsä nappisilmät ja varpaat; millainen tulokas on luonteeltaan ja... no, mä olenkin ollut aina aika kärsimätön.

Väsyttää, ja silti on levoton olo. Tekisi mieli ruveta askartelemaan, mutten taida kuitenkaan jaksaa. Pari koetta pitäisi tarkistaa. Ehkä keitän iltateetä ensin ja katson hivenen Käenpesää, jos tämä elämä vähän kirkastuisi sillä konstilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.