IRC-Galleria

Sonoffrost

Sonoffrost

Kemin Schumi

Uusimmat blogimerkinnät

KeikkiMaanantai 27.08.2007 03:12

Oltiin Silent Threnodyn poikien kanssa täpinöissään heti kun saatiin tietää että päästäisiin Tarotin hevipioneerien kanssa samalle lavalle Hullun Myllyyn. Biisejä ja sketsejä oli treenattu pitkin kesää ja olo oli vähintäänkin noheva keikkapäivänä. Vielä kun saatiin tietää että Atemin kuolometallistit tulisivat meidän lisäksi karkeloihin oli olo hyvinkin mitätön kun näinkin kovia bändejä samalle lavalle raahautuisi.

Kumminkin ehkä se mahtavin uutinen oli, että keikkaahan ei tarvinnut selvinpäin vetää ja kalja maistui ennen kuin pääsin edes keikkapaikalle. Edellisellä Raiden keikalla janoa ja jännitystä sai hillitä vain bäkkärimehun voimin (Keikka menikin sitten perseelleen btw). Tarotin soundcheck meni lähinnä standupkomiikan ja sketsishown välimaastossa äijien laukoessa verrattomia vitsejä lähes valtoimenaan. Kyl ne vissiin soittikin välissä.

Omakin soundcheck meni harvinaisen kivuttomasti kiitos ammattitaitoisen crew:n vaikkakin rumpujen kanssa saatiin sählätä jonkun aikaa mutta kaikki saatiin kumminkin kasaan "ihan kivasti". Hyvillä mielin liimanhaistelijahipit lähtivätkin sitten syömään pihwiä + pottuja + jotain outoa köynnöksen näköistä rehua.

Vatsat täynnä ja asianmukaiset keikkavarusteet vaihdettuna edettiin katselemaan Atemin keikkaa ja voi saatana että soittivatkin hyvin! Pelotti vähän mennä esittelemään omia biisejä jätkien jälkeen mutta lavalle me eksyttiin kuitenkin. Heikki ilmoitti pari sekuntia ennen keikkaa että oli juuri täräyttänyt 4 tequilaa naamariinsa ja itsekin olin nohevassa kännissä eli eikun lavalle. Keikka olikin sitten bändin historian paras ja yleisönkin mielestä biisit muistuttivat ainakin etäisesti musiikkia. Keikkaa varjosti vain että settiä piti karsia aika nohevasti koska aikataulut kusivat mutta tälläista se on näissä bändi-iltamissa.

Tarot louhikin sitten aikamoisen setin kasaria ja vähän pannuakin jykevällä ammattitaidolla. Ihme ja kumma Tolsakin oli vielä pystyssä vaikka ennen keikkaa silmät harottivatkin Itään ja Länteen alkoholin voimasta. On ne aika poikia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.