IRC-Galleria

MoiMaanantai 26.12.2005 15:24

Hei.

Oon helsingis.

Oltiin eilen baarissa.

Nyt katson elämää aivan eri tavalla.

Illan piti mennä: juodaan pieni huppeli ja mennään johonkin mun mielestä kivaan paikkaan ja juhlitaan.

Ilta meni: mentiin selvinpäin mun veljen haluamaan paikkaan ja ei minnekään minne mä haluan, ja sitten tapellaan aivan turhista perhejutuista humalassa. Tosin mä en paljon tapellut kun en humalassakaan ollut. Kíva oli seurata sivusta.

Sit tultiin kotiin ku kello oli about 1.

Ja sit kuulin juttuja jotka vähän muutti mun elämänkatsomusta. Oon tajunnu et suuri osa onnesta mitä oon koko elämäni aikana nähnyt ja mistä mä olen ottanut mallini tunteisiini, ja elämäntapoihini, on vaan valetta ja näyttelemistä. Ei siin mitää jos sais tietää et vähän on jotkut puijannu, mut koko helvetin elämän. Pettämistä, pettämistä, pettämistä. Ja oon ainoo joka ei oo tiennyt. Miten mä voinkaan olla näin sinisilmäinen.

Elina, siskoni, on onneks ihan paras. juteltiin sen kanssa johonkin viiteen asti, kunnes nukahdimme. Loppupeleis muille ei jääny mitää muuta kätee ku ehkä vähä lyhyt baari-ilta, mut mulle jäi aika paljon juttuja. Tosi paljon juttuja. Kestää ehkä hetken sulattaa nää asiat. Vois vaan painua maan alle omien ajatuksien pariin.

Kohta mennään mummolle. En kyl muuten menis, mut mun luxemburi/lontoolaiset serkut on siellä. En oo nähnyt vuosiin. Vieläkun mummo olis jossain muual, nii ois luksus :)

Sit illalla moikkaamaan Teaa. Jep. Jos se piristäis.

- Thanks for all the fish.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.