IRC-Galleria

Voi Sauli! Voi elämä.Maanantai 30.01.2006 02:15

Tere.

Aina ei voi voittaa :) Pirun tiukille meni, mut turpiin tuli. Semmosta se on välillä :)

Life goes on.

Olin siis Gurulauran kanssa vaalivalvojaisissa kharmassa, ja sen jälkeen menin Grand Stariin pelailemaan baarimikkosen kanssa paskahousua. Oli kohtuullisen leppoista touhua.

Toivon kokoajan enemmän että aika menisi kovempaa. Voisi hypätä viikon, vaikka kahdenkin yli. Toisaalta, mitä kauemmin odottaa, sitä kivemmalta se sitten tuntuu. Ihankun puol vuotta ei olis tarpeeksi.

Ensi viikko koulussa on intensiiviviikko. Eli samaa ainetta joka päivä yhdeksästä neljään. Toivon että brittiläinen (kai) opettajamme on yhtä loistava kuin viimeksi. Hyvä opettaja saa paskankin aineen erittäin mielenkiintoiseksi. Ja toisinpäin. Joudun vielä Mintun kanssa skippaamaan torstain tunnit, kun lähdemme Rovaniemelle edustamaan ammattikorkeakoulua. Keskiviikkona kaukana kotoa, hotellihuoneessa. Tuntuu siltä että vois lähteä muutamalle rollon yöelämään :)

Juopottelun muuten voisi vähentää minimiin. Paitsi omia voi juoda. Voisi hieman säästää rahaa, tai edes käyttää se johonkin pysyvämpään. Tai johonkin joka oikeasti merkitsee.

Tarvitsen edelleen töitä. En silti jaksa hakea niitä. Kurkkailen aina mol.fi:stä mitä löytyisi, mutta en sitten muuta. Yli vuodeksi pitäisi saada, ja voisi aloittaa vaikka heti. Kai sitä jotain löytyy, siis jotain muutakin kuin siivoomista tai mainostenjakamista. Kaikki kelpaa, mut melkeen mikään ei kelpaa. Mmmn, oon ihana.

17 yötä Kemiin? Näh, en mä voi itteeni kusettaa. Aamulla vasta.

Kiitti ja moi. Checkmate :)

<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.