IRC-Galleria

Sorsamon

Sorsamon

on nykyinen stereotypia.

Tilastot kutsuvatTiistai 24.06.2008 05:11

No niin, rakkaat lapset. Muistetaanpa olla varovaisia, kun vietetään juhlapyhiä tai mitä tahansa muita ryyppyjuhlia noin yleensä. Lyhyesti sanoen oma juhannukseni meni nimittäin vituiksi. Mitäpä siis tapahtui?

Siinä viiden aikaan perjantai-iltana mukanani taskussa ei ollut pullonavaajaa juuri sillä hetkellä nousuhumalaa, "etteivät avaimet hukkuisi", joten päätän avata pulloni painamalla sitä kaivonkantta vasten. Seuraus: korkki lentää paineella suoraan silmääni ja menetän näköni siitä väliaikaisesti. Tämänvuotinen juhannuksenviettohan tapahtui tuolla perämetsän perimmäisessä perseessä, eli Sysmän perukoilla, niin syrjässä, ettei osoitetta näy edes navigaattorilla. Näön menetettyäni kaveri soittaa hätäkeskukseen ja selvittää, missä on lähin poliklinikka. Tämän jälkeen Heinolaan. Siellä lyödään silmien eteen laput, heitetään taksiin ja viedään tutkittavaksi ja jumittamaan joksikin kolmeksi ja puoleksi tunniksi Helsingin yliopistolliseen keskussairaalaan. Siellä kun on Suomen ainoa ympärivuorokautisesti päivystävä silmäpoli, joka on varustettu edes yhdellä silmälääkärillä. Siellä annetun tuomion mukaan silmäni vaikuttaa tulevan kuntoon, mutta näkö edelleen tällöin sumea. Sitten taksilla takaisin (KELA sentään maksoi molemmat matkat), mökille. Sielä on jopa vielä bileet käynnissä siinä kahden aikaan yöllä joten korkkaan parit kaljat - tällä kertaa haavereitta. Lauantaina sit takasin Lahteen ja jälleen kerran HYKSiin. Samoin sunnuntaina.

Eli tällä hetkellä tilanne se, että menetin melkein näköni juhannuksena, kun onnistuin evottamisessani tavallistakin pahemmin. :P Nyt saamastani lääkityksestä, jota muuten on kokonaista neljää eri sorttia, yksi laajentaa pupillejani. Se tekee minut käytännössä lähes pariksi viikoksi aivan helvetin likinäköiseksi ja tietokonettakin pystyn käyttämään ainoastaan Windowsin suurennuslasitoiminnon ja iskän Komeiden lukulasien avulla. Joudun kuitenkin hieman tihrustamaan, joten tietokoneen käyttöä nyt vältän. Samoin puhelimella suosin soittamista - toistaiseksi älköön siis kukaan lähettäkö viestiä, en pysty lukemaan sitä kuin suurennuslasin avulla, eikä sitä ole välttämättä aina käsillä.

Piirreteoreetikonperkeleet... Maanantai 28.04.2008 02:41

http://www.xestia.net/testit/persoonallisuus.php

95% - Ulospäinsuuntautuneisuus
Seurallinen, pitää juhlimisesta, keskustelee, kaipaa jännitystä, ottaa riskejä, toimii hetken mielijohteesta.
25% - Psykoottisuus
Piittaamattomuus muista ihmisistä, eristäytyminen, sopeutumattomuus, empatian puute, vihamielisyys, piittaamattomuus vaarasta, julmuus, epäinhimillisyys.
57% - Neuroottisuus
Ahdistunut, huolestunut, masentunut, mielialan vaihtelu, syyllisyyden tunteet ja alhainen itsetunto.
13% - Valheasteikko
Mittaa taipumusta antaa vastauksissaan itsestään todellista terveempi tai sosiaalisesti suotavampi kuva.

Hm. Eipä tuo oikeastaan mikään yllätys. Psykoottisuustasoni vähyydestä ehkä hieman yllättynyt.

Aamuja nolla!Keskiviikko 09.01.2008 20:31

Viimeinen kansalaisvelvollisuus ennen kuolemaa suoritettu. Nyt siis hurja puolen vuoden palvelusaika Viestirykmentin vihreissä Riihimäellä on takana päin ja viestimies Viitanen astunut reserviin. Miltä nyt sitten pitäisi tuntua? Aluksi oli tietysti ihan käsittämätön tunne, että se oli tosiaan ohi - puolessakin vuodessa varusmiespalveluksesta ehtii tulla rutiini ja tottumus, joka ohjailee elämää niin itse palveluksessa kuin myös lomilla. Palveluksessa saattoi hyvällä omallatunnolla olla tekemättä yhtään mitään, kun tekemistä ei juuri ollut. Homma meni siis rötväämiseksi, sillä mitäänhän ei voinut tehdä, kun ei ollut lomilla. Lomat taas olivat sitä odotettua vapaata, omaa aikaa, jonka sitten käyttikin todella kehityksellisesti - rötväämällä ja ryyppäämällä.

Nyt sitä niin kutsuttua lomaa on meneillään riittämiin. Liikaakin. Tapahtui nimittäin juuri se, mitä pelkäsin palveluksen loppuvaiheessa tapahtuvan - turhautuminen. Huomaan olevani tilanteessa, jossa on lähes väkisin väännettävä itselleen tekemistä. Nähtävä kavereita, joita ei ole aikoihin nähnyt, leivottava, valokuvattava, siis mitä tahansa, kunhan saa aikansa kulumaan. Yritin ilmoitella itsestäni Varamiespalveluyhtiöihin, Baronaan ja työvoimatoimistoon siinä toivossa, että saisin työtä ja toivonkin onnistuvani siinä ihan siksi, että saisin mielekästä tekemistä päiviksi. Sitä odotellessa, siis.

Mitä siis nyt? Ensimmäisen kolme kuukautta ainakin metsästän ja toivon mukaan myös löydän töitä, näen ihmisiä mahdollisuuksieni mukaan, saan tatuoinnin, rahaa ja viihdyn. Huhtikuussa alkaa näillä epäilyin innokas pänttääminen psykologian pääsykokeisiin. Tänä vuonna minä tosiaan menen sisään.

Pienen mainoskatkon jälkeen elämä jatkuu.

[Ei aihetta]Perjantai 19.10.2007 22:20

Jos luet tätä blogia, älä jätä minulle kommenttia! Tarkoituksena on selvittää, kuinka moni oikeasti jaksaa lisätä joka vitun "jos luet tätä, lähetä minulle sitä ja tätä ni saan tietää kuinka moni nönnönnöö" -juttuun oman panoksensa.

Paras ikinä!Sunnuntai 30.09.2007 20:26


Vituttaako?

Tämä on Vitutus-gallup. Jokaisessa asiassa vituttaa joku. Edes jokin pieni asia. Päästä pessimistisyytesi valloilleen ja ala raivota! Jokaiseen on VITTU PAKKO vastata!

MIKÄ SINUA VITUTTAA...

TALVESSA
- Kylmää, jotenka pitää käyttää joku vitun kymmenen minuuttia siihen, että saa tarpeeksi vaatetta päällensä, jotta se ei vituttas ihan niin paljon.
- Loskapaskaa joka paikassa, niin että ulkona ollessaan ei voi istuakaan ilman, että kastuu aina perseestä niskaan asti.
- Valosaa joku puol sekuntia päivässä ja sillonkin yleensä jotain pilvistä ni ei innosta sekään vähä. Yhdistetään tähän valoon vielä intti ja joku leiri ni voi jumalauta.
- Kestää liian kauan ja kesään verrattuna yleensä kaikennäköstä hommaa, eikä lomaa juuri ollenkaan.
- Ulkona tapahtuvan pelkän oleskelun mahdollisuus on täysin eliminoitu. Kuka nyt haluaisi lähteä istuksimaan ulos jonnekin kallioille juomaan olutta, jos ei ole lämmintä ja aurinko paista?

KEVÄÄSSÄ
Kesä vaan odotuttaa itseään ja aina, kun luulee, että nyt se kesä tulee, jysäyttää sää jonkin paskailman. Sit kun ne lumet joskus suvaitsee sulaa, kaikkialla haisee mädäntyneet lehdet, koiranpaska ja on ihan helvetin liukasta.
...niin, ja sit ne toisiinsa umpirakastuneet parit raahautuu ulos talviluolistaan muistuttamaan olemassaolostaan.

KESÄSSÄ
Paska sää aina, kun ei pitäs olla ja kyrpäsiä ja pimppareita ja ties mitä ötököitä niin, että koskaan ei pysty rentoutumaan makoillessaan ulkona, kun joku saatanan kusiainen tulee siihen kuitenkin ettimään lisää pesätarpeita tai jotain muuta paskaa. Tänä vuonna kesässä vitutti myös aamujen määrä.

SYKSYSSÄ
- Talvi tulee ja talvi tulee ja talvi tulee. Jos joku lämmin ilma sinne jonnekin eksyykin, tietää sen olevan vain pieni armopala ennen ku se talvi tosissaan jysäyttää kaikki loskansa naamaan.
- Jokainen päivä edeltäjäänsä lyhyempi.
- Mädäntyneet lehdet lemuaa niin helvetisti.
- Koulujen alku.
- Ja niitä aamuja vieläkin ihan liikaa.

KOULUSSA
Viiskyttuntiset päivät, ne päivät, jolloin ihmiset oli rasittavia, erilaiset projektityöt, kuviksentunnit ja ruotsi.

CD-LEVYISSÄ
Maksaa niin saatanasti ettei oo tosikaan ja sit joku vielä kehtaa itkeä siitä, että on se rumaa ladata netistä hyi! Joku vitun viikon päivärahat menee siihen, ku ostaa yhden ainoon lätyn.
Nii, ja sit vituttaa se, jos sattuu ostamaan huonon levyn.

LEMMIKISSÄSI
Kaikennäköstä vois olla, jos olis se lemmikki.

POLKUPYÖRISSÄ
Oma: Se, että sattuu olemaan paskana, enkä suurin surminikaan jaksa mennä korjauttmaaan.
Intin: Tietää kyllä, milloin kyseessä on paska pyörä, kun tasamaastossa polkiessaankin tuntuu vaappuvan ylämäkeen. Lisäksi näillä pyörillä ajaessa saa aina leikkiä arvaa-mikä-tässä-pyörässä-ei-toimi -peliä.

HAMEISSA
Vaikka ovatkin mukavia pitää ni hyi vittu yääk ku onki ällöä ku oon MIES ja on niin maailman suurin vääryys ja naurettavuus ja ties mitä, jos sellanen hameeseen pukeutuu!

HOUSUISSA
Jos ne on kuumat tai niissä on paskat taskut tai vetoketjut. Jos ne on housut, mallia M-62, niiden silkka olemassaolo vituttaa.

KORKOKENGISSÄ
Kuka muka kuvittelee oikeasti voivansa tai HALUAVANSa kävellä tämmösillä? Kaiken lisäksi korkokengät on suunnilleen yhtä seksikkäitä ku keskiverto maksalaatikko.

TENNAREISSA
Eivät käy yksiin tyylin kanssa enkä omista.

VANHUKSISSA
Hitaita, haisee, tekee ties mitä hassua, eivät tule toimeen omillaan ja vittu niitä, jotka omistaa sen loppuelämänsä nalkuttamiseen ja/tai kyyläämiseen.

PIKKULAPSISSA
Haisee, ovat ärsyttäviä, eivät osaa pitää turpaansa kiinni sekuntiakaan, huutaa vitusti, itkee vitusti, jaksavat hokea täysin merkityksettömiä ja mielenkiinnottomia paskajuttujaan koetellen pyhimyksenkin kärsivällisyyttä, eivät tiedä mitään, aina mankumassa ja tunkemassa vanukastahraista turpaansa joka vitun paikkaan.

SAIRAALOISSA
Viikonloppuginekset.

MIEHISSÄ
Jatkuva vitun pätemisen tarve ja pyrkimys siihen alfauroksen asemaan, väärä sukupuoli, rumia ja karvaisia, niitä joutuu kestämään useamman joukkueellisen verran joka viikko ja varmaan jotain muutakin paskaa niistä keksis jos huvittais miettiä.

SYNTYMÄPÄIVÄSSÄSI
Siinä just näpsäkästi lukuvuoden alussa.

RADIOSSA
Joka vitun asemalta suurin osa soitetusta jotain paskaa ja yleensä vielä samaa mitä muillakin kanavilla, hyvien ohjelmien loppuminen ja se, ettei voi skipata sitä biisiä, jota ei millään jaksais kuunnella.

TELEVISIOSSA
Paskat ohjelmat, tv-lupamaksu, joku vitun digi-tv kokonaisuudessaan.

HUONEESSASI
Puuttuu huomattava määrä asioita, joita täällä pitäis olla, liian pieni ja saan olla täällä nykyään liian vähän.

Vituttaako sinua usein?
Olen intissä, vitutus on oletustila.

Vituttiko sinua tätä kyselyä tehdessä?
Vitusti.

Vituttaako sinua tällä hetkellä, kun olet tehnyt tämän kyselyn?
Kyl.

[Ei aihetta]Tiistai 29.05.2007 19:49

Järjenkäyttö on aliarvostettua.

Eipä oo älliä miulla :/Maanantai 21.05.2007 20:41

Ny sit on yo-arvosanat selvillä.

Kevät -06:
Englanti: E
Äidinkieli: M (kaksi pistettä vajaa E!)
Psykologia: E (vahva sellainen!)

Kevät -07:
Matematiikka, lyhyt oppimäärä: E
Ruotsi, keskipitkä oppimäärä: M (vahva sellainen!)

How about a thought of the day?Perjantai 18.05.2007 06:44

"Obedience and respect should not be automatic, they should be earned, they should be based on the parents' performance."
-George Carlin

Jag heter Peter och jag äter Erikeeper!Sunnuntai 01.04.2007 17:23

Nojå, vad kan jag säga :--D Låt oss starta med att jag lollade, i sanningen lollade. :D Nu kan man äntligen se att vi här i Finlanti är ett kaksikielinen folk och kunnioitamme våra perintö!

Olenko huonoa seuraa?Perjantai 09.03.2007 14:46

Jos saat yli 45, olet huonoa seuraa.
Jos saat alle 15, on mahdollisuus että olet elänyt elämäsi tähän asti kiven alla vailla elämää ja kontaktia muihin ihmisiin.. vielä pahempaa.

Säännöt
* Plussaa yhteen kaikki tekemäsi asiat.
* Ei ole pakko kertoa mitä olet tehnyt.
* Jos ihmiset haluavat tietää, kysykööt.

Oletko koskaan...

1. Polttanut tupakkaa
2. Juonut alkoholia
3. Nukkunut samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan kanssa
4. Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan kanssa
5. Suudellut samaa sukupuolta olevaa
6. Harrastanut seksiä
7. Ollut huoneessasi jonkun muun kuin perheenjäsenesi kanssa
8. Katsonut pornoa
9. Ostanut pornoa
10. Tehnyt huumeita
YHTEENSÄ: 7

1. Ottanut särkylääkkeitä
2. Ottanut jonkun muun reseptilääkkeitä
3. Valehdellut vanhemmillesi
4. Valehdellut ystävällesi
5. Livahtanut salaa ulos kotoa
6. Tehnyt jotain laitonta
7. Viillellyt itseäsi
8. Satuttanut toista tahallisesti
9. Toivonut jonkun kuolevan
10. Nähnyt jonkun kuolevan
TOTAL: 8

1. Harrastanut kimppaseksiä
2. Ollut ulkona koko yön
3. Syönyt paketillisen jäätelöä yksin
4. Ollut terapeutilla
5. Ollut katkaisuhoidossa
6. Värjännyt hiuksesi
7. Kielisuudellut
8. Ollut auto-onnettomuudessa
9. Ollut yökerhossa
10. Ollut baarissa
TOTAL: 4 (o_O)

1. Ollut villeissä bileissä
2. Ollut strippiklubilla
3. Juonut enemmän kuin kolme kaljaa yhtenä yönä
4. Ollut kesälomalla Floridassa
5. Nuuskinut kaikkea
6. Käyttänyt mustaa kynsilakkaa
7. Käyttänyt käsirautoja
8. Käyttänyt bändipaitoja
9. Kuunnellut räppiä
10. Omistanut 50 Centin CD:n
TOTAL: 3

1. Pukeutunut gootiksi/goottimaisesti
2. Pukeutunut pissikseksi/pissismäisesti
3. Pukeutunut punkkariksi/punkkarimaisesti
4. Ollut ulkona alasti päivällä
5. Varastanut jotain
6. Ollut liian kännissä muistaaksesi mitään
7. Sammunut
8. Pyörtynyt
9. Ihastunut naapuriin
10. Huomannut jonkun livahtavan salaa huoneeseesi
TOTAL: 5

1. Livahtanut salaa jonkun muun huoneeseen
2. Ihastunut parhaaseen ystävääsi
3. Ihastunut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävään
4. Ollut konsertissa
5. Ollut kutsuttuna huoraksi/lutkaksi
6. Kutsunut jotain huoraksi/lutkaksi
7. Omistanut auton
8. Rikkonut ikkunan
9. Käynyt suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan talossa
10. Harjannut hampaasi jonkun muun hammasharjalla
TOTAL: 6

1. Sanonut Tupacin olevan lempiräppärisi
2. Nähnyt K-15 elokuvan
3. Nähnyt K-18 elokuvan
4. Lintsannut koulusta
5. Ollut leikkauksessa
6. Haavoittunut vakavasti
7. Joutunut oikeuteen
8. Livahtanut ulos ravintolasta maksamatta
9. Sammuttanut ison tulipalon
10. Valehdellut ikäsi
TOTAL: 5

1. Omistanut/vuokrannut asunnon
2. Rikkonut lakia poliisin läsnä ollessa
3. Pettänyt poika/tyttöystävääsi
4. Joutunut ongelmiin poliisien kanssa
5. Jutellut vieraan kanssa
6. Halannut vierasta
7. Suudellut vierasta
8. Ollut vieraan autossa
9. Ollut ahdisteltuna
10. Ollut sanallisesti ahdisteltuna
TOTAL: 6

1. Tavannut jonkun jonka tapasit netissä
2. Ollut tietokoneella 12 tuntia putkeen
3. Puhunut puhelimessa 4 tuntia putkeen
4. Katsonut telkkaria 12 tuntia putkeen
5. Suudellut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävää
6. Ollut kutsuttuna huonoksi seuraksi
7. Ajanut kännissä
8. Haukkunut jotain
9. Maannut sohvalla vastakkaisen sukupuolen kanssa
10. Luntannut kokeessa
TOTAL: 5

Olimmä huonoa seuraa.