IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

hiuksiPerjantai 28.04.2006 10:18

Ostin edellispäivänä hiuksijuttuja ja kävin kampaajalla <3
Mulla kävi oikein hyvä tuuri. Mulla oli semmonen kuponki ,että kun ostaa Tigin muotoilutuotteen niin saa shampoon kaupan päälle. No menin sitten käyttämään sitä. Valitsin catwalkin camera readyn ja oatmeal&honeyn shampoon.
No sitten kun menin kassalle niin myyjä piippasi hinnaksi 12e(camera readyn hinnaksi siis),noh minä sitten aloin ääneen ihmetellä, että eikös sen pitäis olla vähän kalliimpi(normaalisti 25,50e). Myyjä sanoi että hän on samaa mieltä,mutta koska hän ei tiedä oikeaa hintaa niin saa olla mun hyväkseni tää virhe :) Olis tullu nokuhinnoilla melkee 40e noista kahesta.
Eilen sitten pesin uudella shampoolla hiukset, tuli ihanan puhtaat. Tosi pesevä ja hyvä shampoo. Täytyy mennä ostamaan samaan sarjaan kuuluva hoitis, kehuivat netissä sitä. Camera ready tuoksuu kivasti vesimelonille tjlkn, ja sillä sai kivan kiillon hiuksiin.

Tänää enkun välikoe. Yritin lukea, kyllä mä jotain osaan. Prepositioita en vieläkään, vaik niit on ala-asteelt saakka opiskeltu. "Codes of conducts"(vai mikä soli) kappale on vähä hepreaa, mut eiköhän tää tästä. Nyt aamupalajuttuja :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.