IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

eilen.Keskiviikko 16.11.2005 17:28

7kauppaa töissä.Hieno homma ^^

Piu-pau-tsin-tsin-badadaKeskiviikko 02.11.2005 23:59

Jepsan.
Tänään oltiin sitten Studia messuilla Helsingissä. Erittäin paska reissu. Turha, ja paskin ikinä. Uskokaa pois.Tosi paha mieli.
Mun ruokailut on vähän jääneet väliin...Oon tänään syöny yhden riisifrutin,yhden sämpylän,banaanin ja ruisleivän. En siis mitään kunnollista. On vähän nälkä kyllä...mut.

Töissä oli päivä iloinen. Sain myytyä 4 pitkää Roopea ja äitskille meni vuoden Popi. Aika hauskaa joo. Perjantaina mullon tutori päivä. Aika jees(jännittää) ne aikoo kuunnella mun puhelut jne. Hurrjaa.Odotan huomista laulutuntia kovasti.
Tänään oli ja ei ollu kiva päivä. Oli jaksamista. Koulussa lopetin iha itsenäisesti ru7 enkä mennyt uusintaan, ei mielenterveys kestä juuri nyt mitään "ylimäärästä". Belgia esitelmä oli Nellun kanssa(joka raahautui vaan sen ja uusinnan takia kouluun, kiitos) Se meni putkeen, jee.
Töissä oli kivaa, myin ekat lehteni. Asiakkaille lähti Akun 9kk tilaus, Mikrobitin vuoden tilaus ja Nalle Puhin vuoden tilaus. Ihan ok. Isoveli oli tosin mikrobitin saaja :D Nyt väskyttää, ei tosin fyysisesti. Olen puhunut ja hymyillyt tänään silmät ja korvat täyteen eli päätä särkee vähän.

JOS JOKU HALUAA TILATA JOTAIN LEHTEÄ ITSELLE/LAHJAKSI(jouluhan on tulossa ;) ) NIIN OTA MINUUN YHTEYTTÄ! TEHDÄÄN JOKU LOISTAVA DIILI ;)
Nimimerkillä: Toiveikas

TiistaiKeskiviikko 26.10.2005 01:03

Tänää oli sitte aamuruokinta taas. Onneks oli jo valoisampaa. Muut meni ok tarhaan, Silkki Mustan kaa piti vähä kikkailla. Hakkasin jäätä luudanvarrella vesitynnyreistä, jee. Koulussa oli kalakeitto,jonka otin ilman kaloja kiitsa.Sain siitä kommenttia mutta eipä haittaa. Mitäs mitäs...Abi info oli jossa mietittiin tj 69 päivää. Sit koulun jälkee sturmin kanssa oltiin jaken kaa kebulla.Syötii sturmin kanssa pitsa puoliksi. Joku kuninkaan special tjkn... Sit illal oli sitä koulutusta. Oli myyjä koulutusta tällä kertaa, eli mentii läpi hyvän ja huono myyjän juttuja, kuunneltii muitte puheluita jne... Ja bensa on iha oover. Ja vähän väskyttää. Öit.
- Vanhemmat »