IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

OiPerjantai 30.12.2005 00:44

Lets kyynelehditään. Minusta oli taas kirjoitettu kovin kauniisti :)

taikkis:"Kun tallille pääsin, olin niin rikki, että mikään ei tuntunut miltään. Onneksi yön pimeydessä tuli luudan kanssa vastaan enkeli.
Nimittäin Sowro, joka oli tehnyt kaikki tallityöt ja henkensä kaupalla [Iso virne] liikuttanut MBD-lapsemme. "

Titro2547:"Mistähän mä saisin oman sowron?"

Tulipas hyvä mieli :)
(ratsastus.net foorumi)

Levoton ja suruton ja NOPEAPerjantai 30.12.2005 00:27

Otin aikaa tänään, kuinka nopeasti kykenen siivoomaan silkin, pompun, praitin ja laurin boksit. 12minuuttia. Olen ihan luotu luomaan paskaa ^^
Kävelytin TJ:tä ja päiväruokin, ratsin laurin, ja tein iltatallin. Huh.

JA NYT VAIN LÖHÖÄN. EN KYKENE TÄHÄN, löhöäminen on niin vaikeaa levottomalle ihmiselle. Vaikka munt on periaattees sidottu sänkyyn niin päässä pyörii tsiutsiutsiu. jeejee

jatkuu
jatkuu
ja jatkuu

J-lahjatSunnuntai 25.12.2005 13:40

Julianlahjat/joululahjat.
Eli tuli uusi kaunis kännykkä, jota rakastan.
Tuli kahdet kauniit sukkahousut, mustat ja lilat.
Tuli kolme kaunista pakettia wiener nougattia.
Tuli 30e rahaa.
Tuli luomiväripakkaus.
Tuli autoon yksi osa, jonka nimeä en muista, mutta se on ERITTÄIN tarpeellinen.
Roseviinipakkaus, lemppariani.
Yksi pienempi alkoholiputeli.
Wind`s Melodyn kuva kehyksissä & karkkipussi.
Hieno "pyörivä" kaulakoru.
Sydämenmuotoinen tikkari.

En nyt muista oliko niitä muita.

Eli siis en saanut yhtään turhaa lahjaa, ensimmäisenä kertana elämässäni. Aivan uskomatonta. Yleensä tulee aina jotain vitun kynttilätonttua tai muuta romua. Tällä kertaa ei yhtään ^^

Jessen syndet.Lauantai 24.12.2005 17:15

Tiedätte varmaan niin. Mä en ole koskaan pitäny tätä mitenkään uskonnollisena juttuna. Joulu on mulle lahjojen ostamista, antamista ja saamista. Hyvän ja monipuolisen ruuan syömistä monta päivää putkeen, koristellun kuusen töllöttämistä ja tonttujen kuvia.
Miks joulua juhlitaan? Ainiin, täää on Jesse "Jeesus" Nazarethilaisen syntsät.
Oho, pääsi taas unohtumaan.

[Ei aihetta]Perjantai 09.12.2005 13:44

"Ja eilenkin oli yksi ilon aihe. Nimittäin Sowron Pompulle rustaama joulukortti, jossa tj:lle toivoteltiin hyvää uutta vuotta ja pyydettiin kauniisti, että pysy aina sellaisena kuin olet. Vitsi se oli kauniisti sanottu. Kyyneleet tulivat silmiin. "

^^

Pomski on maailman monin påniTorstai 08.12.2005 20:34

Meinattiin heittää kupperskeikkaa mäessä. Pånilta lähti kaikki jalat yhtaikaa alta putkeen kaksi kertaa ja pilotti vaa roikkus piuhoissa ja oli varma että nyt mennään ihan kyljelleen. Jotenkin pysyttiin pystyssä. En kyllä käsitä miten se oli mahdollista, oli sen niin lähellä.Kahvittelin Sturmin kanssa Tammarissa iltasella. Mikko tulee tänään lomille kanssa.

HYVÄÄ OHJELMAA TELKKARISTA TÄNÄÄN ILLALLA, JOOKO
nimimerkillä Toiveikas

Alkoholi liuentaa aivojaLauantai 03.12.2005 14:10

Eilen juotiin hilpeänä, tänään ollaan kalpeana(enkä muute juonut kaljaa).
No ei siis, voisi oikeasti olla pahempikin olo...Ei mulla oikeestaan oo paha olo, ainoostaan huippaa tosi paljon. Ihanaa ettei okseta tjkn. Kiitos siitä jollekin ( itselleni?)

eilen.Keskiviikko 16.11.2005 17:28

7kauppaa töissä.Hieno homma ^^

Piu-pau-tsin-tsin-badadaKeskiviikko 02.11.2005 23:59

Jepsan.
Tänään oltiin sitten Studia messuilla Helsingissä. Erittäin paska reissu. Turha, ja paskin ikinä. Uskokaa pois.Tosi paha mieli.
Mun ruokailut on vähän jääneet väliin...Oon tänään syöny yhden riisifrutin,yhden sämpylän,banaanin ja ruisleivän. En siis mitään kunnollista. On vähän nälkä kyllä...mut.

Töissä oli päivä iloinen. Sain myytyä 4 pitkää Roopea ja äitskille meni vuoden Popi. Aika hauskaa joo. Perjantaina mullon tutori päivä. Aika jees(jännittää) ne aikoo kuunnella mun puhelut jne. Hurrjaa.Odotan huomista laulutuntia kovasti.
Tänään oli ja ei ollu kiva päivä. Oli jaksamista. Koulussa lopetin iha itsenäisesti ru7 enkä mennyt uusintaan, ei mielenterveys kestä juuri nyt mitään "ylimäärästä". Belgia esitelmä oli Nellun kanssa(joka raahautui vaan sen ja uusinnan takia kouluun, kiitos) Se meni putkeen, jee.
Töissä oli kivaa, myin ekat lehteni. Asiakkaille lähti Akun 9kk tilaus, Mikrobitin vuoden tilaus ja Nalle Puhin vuoden tilaus. Ihan ok. Isoveli oli tosin mikrobitin saaja :D Nyt väskyttää, ei tosin fyysisesti. Olen puhunut ja hymyillyt tänään silmät ja korvat täyteen eli päätä särkee vähän.

JOS JOKU HALUAA TILATA JOTAIN LEHTEÄ ITSELLE/LAHJAKSI(jouluhan on tulossa ;) ) NIIN OTA MINUUN YHTEYTTÄ! TEHDÄÄN JOKU LOISTAVA DIILI ;)
Nimimerkillä: Toiveikas