IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 20:40

Sairaan kiva viikko takana noin niinku koulun puolesta! Muuten onki sitte tavallaa nii jees ja tavallaa nii antijees...

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 16:26

krhm. voi nolo.

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 10:07

Älä stressaa.

Koita pärjäillä.

Mahtikset ohjeet. Ne tietää keiden täytyy ;)

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 14:25

Lisää poissaa koulusta, vituttaa jäädä jälkeen ihan oikeesti. Paskaa ja stressiä. On vaa nälkä kokoaja mut ei huvita syyä. Tosin söin äsken palasen kukkakaalia ku meinas tulla oikeesti paha olo.

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.08.2008 14:22

Oon liian kipee :( superpaskaolo.
tä on ain yht hauska :D

[Ei aihetta]Tiistai 19.08.2008 13:40

Ja saikkua sitte...

[Ei aihetta]Lauantai 16.08.2008 17:56

Mulle tapahtu äskö jotain nii vitun outoa!

Pääsin töistä suhteellisen paskan työpäivän jälkeen ja lähdin vesisateessa kävelemään kohti koulua hakemaan pyörääni. Cittarin valoissa seisoi noin 50-vuotias nainen pyöränsä kanssa kun kävelin siihen odottamaan valojen vaihtumista (luonnollisesti)...Tämä nainen vilkaisi minuun ja alkoi HUUTAA kurkku suorana ihan tyhjästä jotain tän tyylistä "Saatanan ämmä, vitun paska idiootti kusipää, älä tule mun lähelleni saatanan paska!!". Mä seisoin ihan rauhassa siinä ja katsoin sitä vaan pitkään että mitä helvettiä se oikeen huutaa. Se vaan jatkoi "Sä olet ällöttävä paska vitun huora, kukaan mieskään ei ikinä haluis tommosta ämmää!!" Sitte se huusi viel jotai et älä tuu mun lähelle ja juoksi pyöränsä kans punasii päi ja huuteli mulle viel samalla tohon tyyliin. Koko aikana mä olin ollu ihan hiljaa ja vaan kattonu sitä kysyvällä ilmeellä. Ihmisii ku tuli vastaan ni katso kysyvästi mua ja sitä naista ihmeissään,et mitä täs on meneillää ja mä vaa kohauttelin niille olkapäitä et ei mul ole hajuakaan mitä toi skitsoo... No totkai se sit oli toisissaki liikennevaloissa samois ku minä ja sama huuto jatku "ei helvetti vitun huora älä tule lähemmäs, älä tule tänne vitun kusipää paska!!" Minä edelleen hiljaa ja ihan ihmeissäni että mitä vit... Se juoksi toisen kerran punasii päin ja niin kauan kuulu sen ääni mua haukkuen kunnes se hävisi puskien taa... Taisin olla vaa väärässä paikassa väärään aikaan ja täti oli hieman unohtanu ottaa aamulääkkeet tms... En ollut millään tavalla provosoiva, pitkät mustat housut ja huppari, huppu oli päässä ku sato vettä. Ihan hullu nainen, miten tommosii kulkee vapaana...

Teki mieli sanoa sille jotain tyyliin "mikä sun ongelmas on" tms, mut se olis käyny kiinni varmaan heti, oli just sen näköne...

Siis mikä ihme ihmisiä vaivaa?

[Ei aihetta]Lauantai 16.08.2008 00:37

Ei vaan voi olla tommosta tulosta!
"Olet 50% nainen ja 50% mies!"
:DD

http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/sukupuolitesti/

Kopsattu Kaalimat0ltaTorstai 14.08.2008 20:30

- Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteet päällä ja paikka, missä nukkua, olet rikkaampi kuin 75% maapallon väestöstä.

- Jos sinulla on rahaa pankkitilillä ja kukkarossa sekä muutama ylimääräinen kolikko lippaassa, kuulut maailman väestön 8% rikkaan joukkoon.

- Jos heräsit tänä aamuna terveempänä kuin sairaampana, olet onnekkaampi kuin ne miljoona ihmistä, jotka eivät selviä tästä viikosta hengissä.

- Jos et ole koskaan kokenut pelkoa sota-alueella, vankilan yksinäisyyttä, kidutuksen kamaluutta tai nähnyt nälkää, olet saanut enemmän kuin 500 miljoonaa muuta ihmistä maailmassa.

- Jos kuljet pää pystyssä ja hymyilet, koska tunnet aitoa kiitollisuutta, olet ainutlaatuinen, sillä monet voisivat tehdä sen vaan eivät tee.

- Jos voit tarttua jotakuta kädestä, halata tai koskettaa olalle, olet niitä harvoja, jotka tarjoavat eheyttävää kosketusta.

- Jos luet tämän kirjoituksen, olet saanut yltäkylläisesti, sillä 2 miljardia ihmistä maailmassa ei osaa lukea.