IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 05.12.2006 10:14

Mulla hajoo pää ja pahasti.

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 09:58

Eilen oli kyllä uskomaton ilta. <3 Haprog <3 yllätti munt aivan täysin ja lopputulos oli se, että mentiin kihloihin ja valtavan ihana valkokultatimanttisormus meni tilaukseen. On todella hyvä fiilis :)

[Ei aihetta]Perjantai 24.11.2006 11:53

Eile illal oli enkun koe, meni ehkä ihan ok. Tuntuu että luetun ymmärtämiset meni kaikki vääritte. Hei nyt pitäs keksii jotaa tekemistä. Huvittais mennä kaupungille kyl..

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.11.2006 12:30

Venäjän koe oli just. Oli tosi raskas. Ei _periaatteessa_ mikään hirveen vaikea, mutta pitkä ja raskas. En tiedä miten meni, veikkaan että tulee joku seiska.

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 16:43

Minä pääsin filosofiasta läpi ja sain B:n \o/

[Ei aihetta]Lauantai 18.11.2006 14:59

Näin niin ihmeellistä unta et oli pakko nyt nousta ylös ja kirjottaa niin paljon ku muistan siitä!

Mä menin big brotheriin kilpailijaks, siellä oli just ne tyypit mitkä nyt siellä on. Muistan sen et sari oli sairaan mukava mua kohtaan siel koko ajan. Mä sain siel jonkun bb-kirjeen ja se oli jotenki kummallista. Sit siel säädettii kaikkee ja sit puhuttii et mite oltii pääsytty sinne. Mut heitettii autosta ulos jollai hiekkatiellä ja sit kuulin askelei takana lähestyvän. Sit ku vilkasin ni siel oli joku "poppamieheks" pukeutunu ja lähdin juokseen sitä karkuun, se jahtas mua. Sit yhdessä risteyksessä oli kolme pyörää, yksi niistä oli mun oma, otin sen ja poljin sinne bb talolle se poppamies kannoillani.

Noh kuitenki, sit ku oltii kerrottu et miten "jouduttiin" sinne taloon ni sit alko tapahtua. Me niinku päästiin sieltä vissiin pikkasen ulos, semmoiseen metsään. Siellä olivat sitten jotkut pojat kaivamassa metsässä ku mä ja sari mentiin sinne, muistan ku en meinannu päästä semmost sammaleista rinnettä ylös. Ne pojat olivat löytäneet sieltä maasta mikkejä tjkn. Ja jostain syystä sieltä ei olis saanu löytää niitä! Sitten ku revittii niit mikkei pois ni sielt tulee koko tuotantotiimi kiukkuisen näkösenä. Me oltiin tehty jotain niin kamalaa, et he aikoo kostaa sen.

Meidät siis raahattiin jonnekkin isoon halliin ja meistä piti ottaa kuvia et näytetää narkkareilt ja et kerrotaan lehdis et tehtiin kaikki itsemurhat ku koitettiin karata talosta tjkn. Koko ajan ne hehkutti sitä kuinka meidän vanhemmat ja kaverit häpeävät silmät päästään ku me näytetään niin narkkareilta. Kauhee lavastus niillä oli päällä. Sitten niiden piti tappaa meidät. Siin oli semmonen mies kenen piti vahtia mua ni koko ajan ärsytti mua hipelöimällä. Me ei oltas saatu tehdä mitään, mut mä riuhdoiin itseäni koko ajan "irti" siitä ja koitin lyödä sitä. No ne teki siis kaiken hankalammaks sen takia. Meille annettiin laukullinen tappavia laastareita( näytti semmosilta iholaastareilta). Meidän piti ensin tappaa niillä yksi rivillinen jyrsijöitä, yksi rivillinen kissoja, yksi rivillinen koiria ja yks rivillinen jotain...kummajaisia.

Yhtäkkiä mulla ei ollut mun laukussa kuin yksi laastari ja aloin sitten huutelemaan, että en mä voi tappaa ketään ku mullon vaa yks laastari jne. No jotenki mä sotkin sen "pääpomon" pään niin että niistä "tapettavista" tapoin vaan yhden kummalaisen(joka näytti muuten kanankoiven ja koiran jänteisen jalan sekoitukselta, mut oli elävä). Ja alkoi hirveä taistelu, kaikkee häslinkiä, me yritettiin tappaa vastustajia ihan millä vaan ja niillä nyt tietty oli ylivoima. Just ku me oltii saatu melkee kaikki tapettua(kaikki tapahtu siis siel hallissa) ja oltiin ihan poikki väsyneitä, niin joku paino jotain nappulaa ja ne vanhat viholliset heräs henkiin.

Tajuttiin siinä taistelun lomassa että meitä kuvataan yhä ja joku vaan "pelaa" meillä eikä meillä ole hetkenkään lepoa, ennenku kuolemme väsymykseen tai vammoihin.

Semmonen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 19:40

alkaakohan iltis kuudelta. en tiedä, en jaksa tarkistaa.

[Ei aihetta]Maanantai 13.11.2006 18:24

Aijjettä. Löysin hauskoja vaatteita Ozille. Ja farkut maiskiselle...Ja Neiti Westillekin jotain. Toivottavasti kelpaavat, itse ainakin innostuin kovasti, varsinkin Ozin vaatetuksesta. Ne on ihan hölmöjä ja hassuja ja tyylittömiä vaatteita, sopii just huijaritaikurille ;P;P

[Ei aihetta]Perjantai 10.11.2006 12:24

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.11.2006 11:31

Eilen oli aika hurja keli ja Hepojoentie oli tappokunnossa. Isin takavetosella luikastelin siellä. Tallilla ei sitten voinu heppoja ees liikuttaa ku kentälle ei saanu mennä (...) ja maastossa olis ollu helvetin liukasta normaaleil kengillä ja viel pilkkopimeetäki oli ehtiny tulee. Emmi oli mulla apulaisena ja tehtii karsinat, harjattii hepat ja pistettii ruuat. Sit liukasteltii päk tu houm.