IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein
Viikonlopusta jäi jumalaton kuhmu kuuppaan, ku taju lähti vitun kankaalle kylpyhuoneen lattialle. Kolaus tyhjensi muistin ja teki sekavaksi, kuhmu oli saman kokonen ku Aku Ankalla vanhoissa piirretyissä.

Kuhmun lisäksi tuli takaumia takavuosien pitkistä, sekavista viikonlopuista jotka alkoivat ja päättyivät aina täysin erilaisessa kuosissa. Siihen ei kiinnosta palata, vaikka pakko myöntää että oma viehätyksensä sellaisissa viikonlopuissa tai viikonpäivissä onkin.

Pakko kelata vähän taaksepäin.

Kaikki alko ihan perjantaibissetellessä, hiukan itseään rauhoitellessa ja saunoessa himben taloyhtiössä, mistä sitten siirryttiin baariin ottamaan lisää juomia ja namujakin. Jatkoilla jatkui dokaaminen ja tulipa sitten valvottuakin pirteenä siinä dokaamisen yhteydessä. Ämpärit alkoivat älykkäiksi jossain vaiheessa yötä taikka aamua ja nyt koodikieli muuttui surkuhupaisaksi. Voimmekin pohtia taas että mitä täällä sitten kannattaa alkaa julistamaan, vai edes yrittää naamioida se tietämättömimmiltä?

Saunottiin ja pää kolisi -> aamu jatkui.
Aamu taittui iltaan ja sama meininki jatkui taas yömyöhäiseen baariin ja pilkkuun asti. Sunnuntaiherätys oli taas kännimäisen vittumainen. Jossain vaiheessa iltapäivää juominen keskeytyi ja paha olo alkoi hiipiä niskaan. No nyt on sitten tiistai ja darra on 90% ohi, vielä eilen se jylläsi.

Kuukausi selvänä oli suunnitelma tästä eteenpäin. Ei ainakaan känniä, ei ainakaan kovaa, tai jos ei kuri riitä niin ei sitä ensimmäistäkään. Nyt vaan kesää kohti duunia / putsia (no ei vaines!) nuuhkiessa ja kotia sekä suhdetta hoidettaessa. Tulipa laihaa blogia...

ps. oheinen kuva on jostain menneisyydestä



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.