IRC-Galleria

Stalinger

Stalinger

Tohtori Odd Mindstein
Täydellistä. Nyt ei ole oikea aika kirjoittaa tästä viikonlopusta... Vielä. Elämäni muinaistulien yö, luvassa liskojen öitä seuraavat 3 päivää. Kouluun aamulla, kuinka virkistävää. Darrat menevät edelleen vittumaisempaan suuntaan, syytä voi vain epäillä. Yksi osasyyllinen on koko viikonloppu ja kaikki alkoholi minkä pumppasin sisääni. Pullotolkulla viinaa.

-EDIT-

Muinaistulissa koetut tripit saariston rannassa humpan soidessa, oli jotain aivan muuta kuin tavanomaista kakofoniaa. Sankassa ihmisjoukossa, keskellä ruman tanssin, koin kun psyke kolahti päähäni humppavalssin soidessa. Yritin kiivetä lavalle varastamaan kitaraa (tai jotain?) mutta unohdin itseni ihmisjoukkoon, ja seuraavaksi muistikuvani on kun itse tanssin keskellä hirveyden, vanhojen liskojen kanssa. Kyynärpäällä tilaa, tallo varpaita, toisten ilta siis pilaa! Yö jatkui kummallisena paikallisessakin. En ole ikinä pelannut pokeria ulkona päästäni leijaillessa, ja selvähän se on että jäin velkaa minulle suurehkon summan. Saatana! Alkuilta ja kaikki sujuivat täysin tillintallin ja oikeastaan olisin mieluummin muistelematta tätä päivää.

<Stalinger> VitTu mul tulee aina Transest mielee joku vitun huara soittamas alaasteel huiluu ja heiluttelee huivii. HYI vITTTU!!!1

<Stalinger> rikos ja ansaittu rangaistus, raiskaus ja 9 kuukauden tuskainen odotus. Mielisairas alkio aluilla, liian monta kuivunutta läikkää lahkeilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.