IRC-Galleria

SunderSeele

SunderSeele

Und ich schneide meinen Namen Tief in dein Gesicht Denn dein Blut wird uns vereinen Fühlst du es nicht?
... Sillo ku pitää vuodattaa ni antaa palaa vaa.

Okei mua alkaa melkein oksettaa ku ajattelen ite että kuuntelen metallia... Mitä metalli musiikki on nykyää... Okay löytyy vitusti hyviä bändejä ja metallistahan mä en luovu. Mut sit jokapaikasta tursuaa ku sieniä sateella kaiken maailman homopaskaa (JA TÄÄ EI MEINAA SITÄ ETTÄ MÄ VIHAAN HOMOJA, KÄYTÄN VAAN SANAA HOMO VÄÄRIN) Sis mitä vittua kaiken maailman tikkukoipi pystytukka ranteenviiltäjät änkee pilaamaa hyvän genren. Ei saatana. Aletaan funtsia screamoa. Ensimmäinen kosketus tohon alagenreen oli tämä:Olin ihan et waaau wtf is this shit. I WANT MORE THIS STUFF!! Mutta ei ku sielt tulee nää vitun tikkukoivet loikkii joka paikaa valittaa et kuin ne haluis viiltää ranteesa auki saatana...Ei oikeesti... Okay Bulletilla on pari hyvääkin kipaletta... Ja samoin Sonic Syndicatella. Mut ne ei näytä ainaka tolle... Ja okei voi sydänsuruista/rakkaudesta/vaikeuksista/surusta laulaa mut pitääks siitä tehä noin vitun fagottia. Tekis niiku SlipKnot puolet niiden biiseistä kertoo naisista tai sydänsuruista... Mut näyttääkö tai kuullostaako se noin fagotille? Jos et osaa vastata ni mä voin tehä sen sun puolesta. EI.

Loppuu viel video josta voi tsiigata mallia niille jotka funtsii että mille metalli bändin pitäis näyttää, kuullostaa ja oha tää iha hyvä videokin... On kalja mahaa, partaa, tukkaa, headbang menoa sekä miehistä asennetta.

http://www.youtube.com/watch?v=TVWBJHVSrAE&feature=related

Ja tää ei meinaa että kaikkien pitäis olla niiku Amon mut se on vaa hyvä esimerkki... Sellain suuntaa antava. KIITOS JOS JAKSOIT TAAS LUKEA

PS: Galleria ei antanu laittaa kolmea videota joten toi amonin video on linkin takana...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.