IRC-Galleria

SunderSeele

SunderSeele

Und ich schneide meinen Namen Tief in dein Gesicht Denn dein Blut wird uns vereinen Fühlst du es nicht?

Kyl kylKeskiviikko 28.12.2005 01:12

Mä täs katteleen STAR WARS II ja äsken katoim I et sillei enää neljä jälel ku aattelin kattoa ne kaikki tuli vaan hirvee himo katella niit ja tietenkin mulla om sitte 6 elokuvan verran syömistäkin HEHHEEHEH et sillei en ole koko loman aikana nukkunu paljo paskaakaa ja en oo ollu ulkona MÄ vArMaAn SeKoOn KoHtA tai jotain mut sillei jatkan nyt tät leffaa ja mässäämistä

Miks taasTorstai 22.12.2005 01:25

Jea aamu valkenee taas pysähdyn ajattelee miks joutuu taistelee Pitää pysyy vahvana, sitä tahtoo löytyy varmana vaatii vaa pienen hetken tajuu et toinen tarvii toista.
Thamal-Miks taas

Would you love a monsterman
could you understand the beauty of the beast
I would do it all for you, would you do it all
do it all for me


Tää sopii mainiosti mun tän hetken elämän tilaan mut minkäs sille mahtaa jokainen on syntyny sellasena ku on...

JooSunnuntai 18.12.2005 01:20

Toivon kappaleen olen saanut,
hän on vapaa.
Hänet voisin saada,
jos paljon ponnistelen.
Ystävät ovat tukenani,
minä itse teen päätökseni.
Tahtoisin olla sun.<3
Vittu mul on ain hyvät otsikot

autsTorstai 15.12.2005 01:36

MAha on kipee prkl ja huomeen joku vitun coopperin testi vittu vaik oltais voitu mennä uimaa prkl vituttaa vaa

No juuTiistai 13.12.2005 22:45

Eli ei täs mitää uutta rupee pikku hiljaa toi koulukin taas vittuttaa ja sillee ei mitää jännää tiefos paitsi joulu

JeahhPerjantai 04.11.2005 19:15

Joo en ookkaa vähää aikaa kirjotellu mitää kun ei oo ollu mitää kirjotettavaa eilen olin koulus kaheksasta neljään ja olin aika kuitti joten en menny ees harkkoihin.Tänää oli helppo päivä koulussa ku pääsin jo yheltä.Ainii sit sain eilen läppärin ja olin ihan innoissaa siinä se yö sitte meni sen kans pelleillessä ja tänää ostin siihe verkko kortin et sain netin tähän uber hienoo koneesee netin ja nyt makoilen täs omassa sängyssä ja kirjottelen tänne jotai tyhmää.

HohoijaaLauantai 29.10.2005 02:01

Joo loma on ollu iiiihan tylsä ei mitään kummempaa tänään katoin jonku kindom of heaven tai joku sinneppäin siin oli kuiteski Orlando Bloom pää osassa ja se leffa oli ihan paska sit mä mietin et lukeeks kukaa oikeesti näit juttui mut vaikkei lukiskaa ni silti mä kirjottelen tänne ja mullahaneiootylsää.com et sillei.

TyhmääTorstai 27.10.2005 15:31

Syksu on ihan tyhmää aikaa on niin märkää ja muuta ja sit syksyn jälkee tulee talvi joka on viel hirveempää liukasta ja ei voi ees pyöräl ajaa kun on liukasta ainut hyvä puoli on et on pimeetä \,,/ ja sillee tänää en tee mitään erikoista varmaan nukun ja nörttäilen koneel ja pahoittelen kun en jaksa käyttää kaikkii välimerkkei!!!!!!!! tänää tulee everwood se kyl on aika tylsä mut ei sielt muutakaa tuu.

LUNTA!!!!!!!!!!!!!!!Keskiviikko 26.10.2005 14:58

Joo heräsin tos just iha vähäaikaa sitte ja huomasin et prkl siellähän on satanu lunta ulkona. jänskää pääsee tekee lumi "enkeleitä" HAHAHAHHAHAH