IRC-Galleria

SunderSeele

SunderSeele

Und ich schneide meinen Namen Tief in dein Gesicht Denn dein Blut wird uns vereinen Fühlst du es nicht?

Mun uus elämän tehtäväKeskiviikko 01.08.2007 22:38

Tapan jokaisen hakkerin ja homon viruksen vääntäjän joka tulee vastaa vittu. No okei hakkerointi on ok kohan se ei aiheuta ongelmia meille normaaleille netin käyttäjä paskoille. Uuden elämän tehtävän syy: sain sen saatanan mese viruksen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.08.2007 17:15

The Kovenant- The Human abstract

We shape the future - We rape the world
Fallen icons left to burn
The depiction of a naked deformity
Another long lost tragedy

The man in the moon is looking right at you
With a face of death He follows the future
While you sleep we destroy our planet
And somewhere in space the dead are smiling

Beautiful disease... The worm is crawling beneath your skin
Beautiful disease... The worm is feeding on your lies within

Dissintegration - Deterioration
Television slave generation
Deformation - Devastation
Electronic mind mutation

"Lost in your own illusion, sick from your own disease,
you drained the world in your search of knowledge
All questions are answers... Hidden within their own reality
Open your eyes... And the truth shall set you free!!!"

We shape the future - We rape the world
Fallen icons left to burn
The depiction of a naked deformity
Another long lost tragedy

Beautiful disease... The worm is crawling beneath your skin
Beautiful disease... The worm is feeding on your lies within

[Ei aihetta]Tiistai 31.07.2007 10:28

1. SOSIAALISET SUHTEET

- oletko sinkku vai varattu?
Sinkku.

- onko sinulla hyvät välit perheeseesi?
On.

- onko sukupuolella väliä ystävyydessä?
Ei.

- onko sinulla enemmän tyttö- vai poikakavereita?
sis oikeesti mulla on varmaan enemmän tyttökavereita vittu oon varmaan homo :D:D:D:D

2. ELÄMÄNTAVAT

- millainen on ruokavaliosi (terveellinen/epäterveellinen)?
Aika helvetin epäterveellinen kai, no mulla on kyllä kaikki arvot ihan kohillaa.

- syötkö aamupalan?
Lähes joka aamu.

- syötkö koskaan roskaruokaa?
Tod.

- teetkö aina itse kotiruokaa vai sorrutko helposti valmisruokiin?
LÄhes aina teen ite jotain.

- jos syöt, niin mitä?
???

- kasvaako ruokahalusi, kun olet humalassa?
Aina

- kuinka usein syöt karkkia tai muita herkkuja?
No en ihan päivittäin.

- tarkkailetko painoasi?
En helvetis

- käytätkö alkoholia?
Joskus,ehkä,aina,välillä no sis totta munassa mä käytän.

- jos, niin kuinka usein?
No sis ei oo mitään säännöllistä kaavaa sillo ku o rahaa ja seuraa.

- harrastatko säännöllisesti liikuntaa?
En

- teetkö salaa lihaskunto liikkeitä jotta laihtuisit?
Salaa WTF??? en


3. ITSETUNTO

- oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
En

- oletko koskaan ollut dietillä?
En

- jos, niin oletko onnistunut laihtumaan?
En

- saatko usein kehuja ulkonäöstäsi?
No en erityisemmin

- katsooko sinua peilistä kaunotar vai hirviö?
Mie oon sellanen monsteri että ;D

- oletko tehny kavereillesi "paskasti"?
Kaikille jotka on tehny mulle paskasti.

- Onko sinulla hyvä itsetunto?
No mikä nyt sitte on hyvä itse tunto, kai mul on.


4. KOULUTUS

- oletko hankkinut itsellesi koulutuksen?
En vielä

- jos , niin minkä?
Joku vitun soppa sankarihan musta pitäis tulla joskus.

- valmistuitko hyvin arvosanoin?

5. MIELIPITEET

- uskotko että maailma sai alkunsa Jumalasta, vai alkoiko kaikki tämä alkuräjähdyksestä?
Sis uskon jumalaan kaikki valtiaaseen saatana. No en vitussa alkuräjähdys

- uskotko elämään tuonpuoleisessa?
En

- onko pettäminen hyväksyttävää missään tilanteessa?
Ei koskaan.

- oletko itse pettäny ketään?
En.

- Parempi tossun alla, vai taivasalla?
Taivasalla reissatessa

- onko juoruilu kivaa?
Ei

Tuska 2007Tiistai 03.07.2007 16:47

Elikkä tässä vähän selostusta tapahtumista.

Päivä.1: Aamulla klo: 06:00 ylös ja viimeset pakkaamiset ja varmistukset "Lippu ja lätkä mukana kaikki hyvin". Suuntaan aluks ukon kanssa sen työpaikalle, jossa dataan jonkun tunnin kunnes kello tulee 08:00 ja ukon työkaveri heittää mut kouvolan juna asemalle jossa käyn ostamassa junalipun.
Tän jälkeen lepuutin hetken silmiäni niin kauan että ne pysyivät taas auki ja päätin mennä Aseman vintille kahville. kello tulee 09:25 juna lähtee ja suunnistan paikalleni jossa tapaan matka seurani. Juna matka menee nopeesti.
Saavumme helsinkiin jossa kenelläkään ei ole mitään hajua minne ollaan menossa. Onnistuimme löytämään ravitsemusliike Mc'Donaldsin ja päätimme syödä. Syömisen jälkeen etsimme nestemäistä ravintoa tarjoavan Alkon ja teimme ostokset 1xSalmari pullo 1xKoskenkorva strawberry ja 5xGin lemon pulloa.
Sitten päätimme lähteä seikkailemaan kohti Rastilan leirintäaluetta. Monen mutkan kautta pääsemme kuin pääsemmekin oikeaan metroon. Saavumme rastilaan ja yllätys sinänsä kellään ei taaskaan ole mitään hajua minne mennä. Minä (fiksuna) päätin että lähtään vaan johonkin suuntaan ja hetkenpäästä ystävällinen taksikuski neuvoo meidät oikeaan suuntaan.Matkalla heitän ilmaan lausahduksen "Miettikää jos niit teltta paikkoi ei oo enää :D" ja kaikki naureskelee. Tulimme leirintä alueen porteille ja minä menin maksamaan teltta paikan Joni sanoo: yks teltta paikka kolmelle aikuiselle neljäks päiväks kiitos. Hyvän näkönen myyjä sanoo:Joo ne on valitettavasti loppu. *Pitkä hiljaisuus* Joni sanoo: sis mitä vittua???
Menen kertomaan ilouutiset seuralleni. Hetken mietittyämmen Marianne ehdottaa mitäs jos mentäis Ossin takapihalle yöks. Asia käy kaikille joten soitamme Ossille ja sovimme asiasta, elikkä me löysimme yö paikan.
Lähdemme kohti Kaisaniemen puistoa ja festari aluetta.Puistossa huomaamme että jonot sisälle on ainakin reilu 800m pituiset ellei pidemmätkin joten päätämme jäädä istuskelemaan ulkopuolelle ja aloitella siinä samassa. Vaihdamme juomat lasipulloista muovisiin ja lähdemme jonottamaan, jonotus meni yllätys nopeasti. Viemme tavarat narikkaan ja suuntaamme Moonsorrow:n keikalle alan huomata humaltumisen merkkejä mutta mitäs pienestä.Tämän keikan jälkeen kiiruhdamme DragonForcen keikalle jossa tapaamme "valtsun" joka siis kuulu kärpäslätkä jengiimme. Valtsulla on mukana BlueNun viiniä (sinistä nunnaa) ja se tarjoaa sitä meillekkin olipa muuten hyvää.
Muisti katkeaa kesken DragonForcen keikkaa ja multa menee Lätkä miiitti, Turisas ja Immortal ohi. Yhtä äkkiä palasin tähän maailmaan ja tajusin että Pitää mennä Children Of Bodomin keikalle lähden matkaan Tipun(Tiian) kans kun Mariannel on muuta tekemist (kai???). Bodomin keikalla oli kivaa tai ainaki luulen niin, en tiä kyllä tipusta mut mul oli ainaki vaik kenkä hävis sinne yleisön sekaan mut onnistuimme löytämään sen sieltä keikan jälkeen.Tipun tavarat hävis narikkaan.
Lähdemme Osille jossa kadehdimme vähän aikaa niiden porvari asuntoa jonka jälkeen pystytämme teltan ja käymme nukkumaan.

Päivä.2: Aamulla ei ole edes krapulaa (ainakaan pahaa). Lähdemme aamulla mahdollisimman aikaseen liikkeelle. Mentii taas mäkkiin syömään ja sen jälkeen kauppaan ostaan lantrinkia.Lauantai oli virallinen ryyppy päivä koska katottavia pändejä ei montaa ollut joten oli aikaa tutustua kaiken maailman hevi kansaan.
Eka keikka jota katoin oli Ruotsin maalta tullut Pain mahtava keikka oli. Sen jälkeen bändi joka ei kuulu mun parhaimpiin bändeihin eli W.A.S.P mutta hyvä keikka oli ehkä olis kannattanu mennä eturiviin mutta ei se mitään.
Site oli vuorossa Legion Of Damned odotukset oli korkealla vaikka bändi oli mulle lähes tutematon mutta kun bändi saapui lavalle ja ensimmäiset saundit tuli kitarasta niin lähes koko lavan levyinen pitti lähti käyntiin mutta pitti ei oikeestaan ollut rento mut mahtavaa silti.
Sitte oli taas ryyppäys tauko jonka jälkeen minä lähdin yksin Nicolen keikalle. ihan mahtavan setin pojat veti ja pitti oli parempi ku Legion of damnedilla koska tunsin biisit ja kaiken lisäks pitti oli rento jos joku kaatus ni siel oli koko pitti nostaas sen ylös sieltä ja sen jälkee meininki jatku taas agressiivisesti. Vikana soitti emperor mutta se ei oikeen kiinnosta joten lähtiin kysyy lippuja jatko klubeille, mut ne oli loppu joten lähtiin syömään ja sen jälkee Ossille koisaamaan. Nii ja Hannu oli aika kuoseis.


Päivä.3: Aamulla viihdyimme jonkin aikaa Ossilla pelasimme Guitar Heron Kopiota tietokonneen näppäimistöllä ja naurettiin kun mä en tunnetusti taaskaan osannu :D. Ossilla tajusimme että viinoista oli jäljellä enää Koskenkorva strawberry joten päätimme käydä alkossa kunnes tajuttiin että oli sunnuntai. *manailua* No lähtiin kuiteski keskustaan ja siellä käytin eka vetääs mäkkiläski annokset.Sitten kauppaan ostaa juotavaa Mariannelle Mäyrä koira ja mulle Lonkkua ja tipu joi Koskenkorva Strawberryä tai no siit oli osa mulle mutta kuitenki.
Jatkoimme matkaa festari alueelle enne nsisään menoa kaljat piti laittaa limu pulloihin ja Koskenkorva Strawberry laitettiin Marlin Juissi energia juoma tölkiin jossa oli vielä mehua jäljellä tulipa muuten hyvää.
Avaus bändi oli joku helvetin Sturm Und Drang joilla ei ees ollu tarpeeks omii biisei vaan soitti kovereita LOL. No eka keikka jonka katoin oli Blind Guradian taas uusi tuttavuus ja oli muuten ihan jees. Sitte oli FinnTroll joka katottiin nurmikolla istuen ja viinaa juoden. Mahtavaa musiikkia PERKELE.
Sitte oli taas yhen bändin verran taukoa ja viinat loppu tän tauon aikana no mut ei se menoo haitannu ja kuitenki melkein kaikki tarjos aina jotain juotavaa.
Sitte oli vuorossa D'espairsRay jonne sain ihmisiä mukaan ja oli mahtava keikka, ainut mikä ärsytti oli kirkuvat 12-14 vuotiaat muoti ilmiö tytöt ARGHHH no mut keikka oli silti hyvä.
Tän jälkeen oli koko tuskan koho kohta STRATOVARIUS ja keikka oli mahtava veti kaikki parhaat biisit ja tunnelma oli mahtava.
Keikan jälkeen jäätii kuuntelee viel nikulan viimonen juonto ja Marianne huuti että Nikula näytä persettä johon ekaks lähti mukaan meiän porukka ja sen jälkee osa muustakin loppu yleisöstä jota ei kylläkään paljon ollut. Sitte ku nikula saa viralliset sanottavasa sanottuu ni mie huudan siinä hiljaisuudessa vielä että NIKULA NÄYTÄ PERSETTÄ!!!!! johon nikula vastaa "Sä 17 vuotias poika tuu mun mukaan ni mä voin sulle näyttää mun perseen jos sä haluut" meni muuten tää poika taas hiljaseks :D Sitte osa porukasta meni syömään siis ne kellä oli rahaa ja loput meni ainaki käymään vessas.No mie menin eka vessaan ja huomasin että jätkien vessan ovihan on paskana jes ilmanen vessa. Sitte ku tulin vessast ni kerroin asiasta muille ja Marianne halus vessaan. Mutta sitte kerroin et se ovi ei mee sit lukkoon ja lupauduin mennä nojaamaan siihe oven etee ettei sinne vessaan mee ketää. eka vessas ei ollu ketään sitte siine tulee eka sälli ja kattoo mua mut ei sano mitään menee siihe laariin kuselle.No sitte mie sanon vaan et: Aika hyväs kunnos nää vessat. Sit se jätkä vaan anureskelee ja sanoo et:Joo ku ulko ovi on paskana ja sillai. Onks sulla joku kaveri siel vessas. Mä:Joo onhan mulla. No sit tulee seuraava sälli ja kattoo et vessa ja laari on varattu ja se alkaa kusee siihe lavuaariin. No eipä viel mitään sit tulee kolmas jätkä sinne ja jää jonoon jolloin Marianne tönäsee ovee merkiks et haluu pois, no mie väistän ja sit kuuluu kauhee jätkä kuoron ääni "VOI JUMALAUTA TÄÄL VESSAS ON NAINEN" :D:D no sit lähtii Ossille taas nukkumaan ja bussissa sanottii vikat moikat Hannulle.

Päivä.4 (Lähtöpäivä): Aamulla kauhee Krapula ja eiku vaan pakkaa kamoi joka paikkaa kolottaa ja mustelmia ja naarmuja löytyy joka lähtöön. Ei siinä sit oikeen sen kummempaa mie sanoin Seuralle heipat juna asemalla ja ehkä vähän haikee mieli oli ku piti lähtee. Mut ens vuonna uusiks.

Nii ja pointtina se että joka aamu kun heräs ni huomas uusia tussin jälkiä ja kirjotuksia :D

[Ei aihetta]Maanantai 18.06.2007 21:31

Et saata tietää, et liioin ymmärtää
Kuinka kipeää voi kieli tehdäkään
Kun murtuu kahle, pääsee irti ajatus
Tuo pelätty ja tarkoin varjeltu
Se haastaa valan joka ammoin annettiin
Vannomalla ikuisuutta uhmattiin
Nyt lupaus on vain muisto menneestä
En hyväksy, pidän kiinni rippeistä

Kiertäkää minut kaukaa!
Kiertäkää minut kaukaa!

Tahdon vain muistuttaa
Minä, sinä, minä vannoin
Sinä, minä, sinä vannoit!
Aion korvat ummistaa
Selityksesi vaipukoot unholaan
En piittaa siitä mikä tuntuu hyvältä
Mikä oikealta, mikä tarkoitetulta
Sinä annoit sanan, sinä lupasit
Et jätä minua, vaan missä olet nyt?
Minä etsin rauhaa, sitä tuskin saan
Sillä kykene en anteeksi antamaan

Kiertäkää minut kaukaa!
Kiertäkää minut kaukaa!

Tahdon vain muistuttaa
Minä, sinä, minä vannoin
Sinä, minä, sinä vannoit!
Mieleesi teroittaa
Minä, sinä, minä vannoin
Sinä, minä, sinä vannoit!


MoKoMa-Valapatto<3

[Ei aihetta]Perjantai 08.06.2007 03:23

iskä, onko enkeleitä olemassa?
iskä, pääsenkö mä taivaaseen?
iskä, anna mulle uskoa
kuka muuten antaa sen?
Jumala on kuollut ja huutaa mun nimeä
Mun sielu tekee huorin ja sydän on kiveä
Silmät itkee Jeesuksen verta
ja haavat aukeaa joka kerta kun
haistatan vitut
haistatan vitut
haistatan vitut
isän ja pojan ja pyhän hengen nimeen
isän ja pojan ja pyhän hengen nimeen
isän ja pojan ja pyhän hengen nimeen
aamen, aamen, aamen
onko enkeleitä olemassa?
iskä, pääsenkö mä taivaaseen?
iskä, anna mulle raamattu
että voin tunkea se perseeseen

LOL ei oo kivaa eiTiistai 29.05.2007 02:52

Rukoilepa taivaan takojaa, takomaan taivaasta kirkkaan
Anelepa taivaan kutojaa, kutomaan harmaasta puhtaan
Pimeästä hehkuvan sametin
Punomaan kaipuusta kauniin
Ikävästä kettinki hopeaa
Lyömään valon vasaransa mustaan

Sydänparka rinnassaan
Alasin
Hakkaa kahleitaan
Alasin
Ei koskaan katkeamaan saa
Alasin
Alasin
Vaikka kiskoo raivoissaan
Alasin
Ei murru lenkki milloinkaan
Alasin
Ei koskaan katkeamaan saa
Alasin

Koitapa kyntää kyinen pelto, kun liha on heikko ja teräs on melto
Uroksen merkki ansaita rintaa, kaataen naaraan kovan ja raskaan
Koitapa kyntää kyinen pelto,
kun liha on heikko ja teräs on melto
Järven pohjan malmista rauta,
järven pohjaan uroksen hauta

Sydänparka rinnassaan
Alasin
Hakkaa kahleitaan
Alasin
Ei koskaan katkeamaan saa
Alasin
Alasin
Vaikka kiskoo raivoissaan
Alasin
Ei murru lenkki milloinkaan
Alasin
Ei koskaan katkeamaan saa
Alasin

[Ei aihetta]Maanantai 21.05.2007 16:41

Mustassa takissa
taksijonossa
mies laskee puluja talojen katoilta
kylmä taksitolppa jäätyy käsiin kii

Mustassa takissa
vaaleita hiuksia
naisen tuoksua, on joka kohdassa
Mies hieroo kylmää ilmaa ja sylkee suudelmaa
palavaa

Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo lopussa
suihkuverhon takana leikkii kuollutta
Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo sokea
suihkuverhon takana nukkuu leijona

Takapenkillä
kotimatkalla
mies etsii avainta, kädet kohmeessa
nahkapenkkiä vasten painaa raskaan pään
kotiovella postiluukusta mies tunkee kätensä etsii naisen käsiä
jotka tarttuisivat miehen käsiin kii

Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo lopussa
suihkuverhon takana leikkii kuollutta
Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo sokea
suihkuverhon takana nukkuu leijona

Milloin minut pelastat
milloin minut haluat
milloin minut pelastat

Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo lopussa
suihkuverhon takana leikkii kuollutta
Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo sokea
suihkuverhon takana nukkuu leijona

Ruma mies ei ketään rakasta
sen sydän on jo lopussa
suihkuverhon takana leikkii kuollutta

Taksikuskilla on bolla kaulassa
ja silkkipaidassa jeesuksen kuvia
Mut mä näen kaikki kuvat kahtena
sinuna

Vittuttaa vaan ;(Tiistai 15.05.2007 22:13

Vaikka maailma ois kuin paha ni pakkohan kaiken on päättyy onnellisesti, eihän täs muuten oo mitään järkee.

[Ei aihetta]Torstai 10.05.2007 21:55

OLETKO IKINÄ:

1. ollut yksin elokuvissa? E

2. käynyt vapaaehtoisesti kirkossa? En

3. katsonut tv:tä 24 tuntia putkeen? En

4. tehnyt itse lävistystä? EN

5. varastanut jotakin?Mikä lasketaan varastamiseksi

7. kokeillut tupakkaa/alkoholia? Kyl

8. Jäännyt äitillesi kiinni tupakasta? Juu

9. ollut jälki-istunnossa? Ikäväkyllä

10. valehdellut olevasi joku muu?No en sis mähän olen Abraham Lincoln

12. istunut koneella 24 tuntia putkeen?Joo joskus viime kesään

13. vittuillut opettajalle?Aina

14. halunnut olla joku muu? No tod

15. syönyt madon/muurahaisen? En vitus

16. kävellyt yli 10 km? Juu patikoinut

17. meikannut jonkun toisen ihmisen? en

18. katsonut elokuvan jota luulit hyväksi ja se olikin huono? Monesti

19. katsonut elokuvan jota luulit huonoksi ja se olikin hyvä? Monesti

20. esittänyt olevasi jonkun ystävä?Valitettavasti


MIKÄ OLI VIIMEISIN:

1. hedelmä minkä söit? banaani

2. kappale jonka kuuntelit? Marilyn Manson-Mobscene

3. ihminen jonka näit?Pirita

4. aine, jonka läksyt teit? Mitkä läksyt???? no joo tais olla Koneiden ja laitteiden

5. vaate jonka otit pois päältäsi?Huppari

6. eläin jonka näit?Lintu

7. alkoholijuoma mitä joit?Kaljaaa!!!!

8. tupakan merkki minkä poltit?ÖÖ en mä polta

9. tv-sarja mitä katsoit? Simpsonit

10. aika jolloin heräsit? 07:00

11. sivu jolla olit? Galleria.

12. nick jota kävit kyyläämässä?ihanat-koirat *reps* :D:D

13. ihminen jolle sanoit "rakastan sinua"?Taisi olla jou jonka nimee en ees haluu sanoo

14. ihminen jolle huusit? sama ku edellinen

15. auton/mopon merkki mitä ajoit? Honda-Monkey

16. hajuveden/tuoksun merkki mitä laitoit? Axe Pulse

17. kauppa jossa kävit? Valinta talo

18. lehti jota luit?Matkaan

19. lahja minkä ostit? Ei voi muistaa

20. shamppoon merkki,mitä käytit? Sunsilk.

MITÄ TEKISIT JOS:

1. ystäväsi sanoisi tekevänsä itsemurhan?
- Yrittäisin puhuu sille järkee

2. ihastuksesi kertoisi pitävänsä sinusta?
- Miettisin mitä ite ajttelen siitä

3. kämppä "menisi alta"?
- vetäisin kännit. Ja nukkuisin jossain roskiksessa

4. jäisit kiinni varastamisesta/juomisesta/tupakanpoltosta/huumeista poliisille?
- sanoisin ''Ei nää oo mun''

5. poika-tai tyttöystäväsi olisi pettänyt sinua?
- Huutaisin iha vitusti

6. jos ystäväsi olisi puhunut sinusta paskaa seläntakana?
- Ainahan must puhutaa paskaa

7. myöhästyisit viimeistä kotiin menevästä bussista eikä sinulla olisi rahaa/kännykkää?
- liftaisin tai kävelisin.

8. vanhempasi kertoisivat eroavansa?
- Se on niiden asia mut kyl se harmittais

9. numerosi huononisivat niin että joutuisit vaihtamaan koulua?
- jaa a

10. ostaisit ulkomailta cd:n/dvd:n/tietokonepelin ja se olisi "tyhjä"?
- Heittäisin sen roskii

11. olisit ostanut liian pienet housut ja ne olisivat olleet alennuksessa?
- Polttaisin ne

12. värjäisit hiuksiasi ja niistä tulisikin vihreät/siniset/pinkit?
- värjäisin uudellee.

13. ystäväsi yllättäen pyörtyisi?
- auttaisin sitä

14. tuntematon tulisi antamaan sinulle numeronsa?
- No en mitää

15. sinua pyydettäisiin näyttelemään sarjaan/elokuvaan?
- No sithän näyteltäis

16. joku löisi sinua?
- Vetäisin sit pannuu

17. sinua uhkailtaisiin veitsellä/puukolla ja sinulla ei olisi rahaa/kännykkää?
- No se riippuu mistä roikkuu

18. nukahtaisit bussiin ja heräisit vieraasta paikasta?
- soittaisin jollekki et tulkaa hakee

19. olisit yksin kotona ja sinne yrtiettäisiin murtautua/syttyisi tulipalo?
- Soittaisin poliisille ja tulipalon sytyttyy soittasin apua.

20. söisit jotakin ja huomaisit sen olevan kuukausia vanhaa?
- Purjoisin


SINUSTA:

1. mihin aikaan olet syntynyt? Ei voi muistaa

2. missä sairaalassa synnyit? Kuusaal

3. mikä nimi sinulle piti ihan alunperin tulla? olihan niitä ehotuksia.

4. toinen/toiset nimesi? Sakari

5. paikka jossa ensimmäisenä asuit? Kouvola

6. koulu, johon ensimmäiseksi menit? Kausalan Ala-aste

7. kaveri johon ensimmäiseksi tutustuit? Jaa a

8. huonoin todistuksesi keskiarvo? huono.

9. paras todistuksesi keskiarvo? Huono

11. paikka, jossa mieluiten olet? Vessassa paskalla

12. oletko leikannut/värjännyt itse hiuksiasi? en

13. onko sinulla lävistyksiä/tatuointeja? ei

14. mikälaisiin vaatteisiin pukeudut? Siihe mitä kaapist löytyy ja näyttää jollekki päällä

15. oletko pissis,hoppari,fruittari,punkkari,gootti,emo vai jokin muu? noista sit varmaan Hoppari.

16. lempi mehusi? Juissi Päärynä mehu.

17. mitä arvostat eniten tässä maailmassa? Mukavia ihmisiä

18. oletko pitkä vai lyhyt vai siltä väliltä? sopiva

19. onko sinulla irc-gallerian lisäksi kuvia jossain muualla? ei.