IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Note to selfTorstai 14.04.2016 04:16

Jos pitää maalata tasasesti jotain yhteensä 1,5m x 70cm alue vaneria, älä missään nimessä tee sitä akryylimaaleilla ja taulujen maalaamiseen koonsa puolesta soveltuvalla sudilla. Ja se mikä oman silmämääräsen arvion mukaan on tarpeeks maalia kaikkeen, on siitä todellisuudessa vain about puolet. On nyt sitten 2 "seinää" hieman vaaleammalla/kellertävämmällä vihreällä, olin sentään sen verran järkevä etten kuitenkaa lähteny siihen sekottaa lisää tummansinivihreää maalia, tuli aikoinaa hiusvärien kanssa leikkiessä opittua se, että siinä käy herkästi niin että sitä tummempaa väriä tulee laitettua sekotukseen liikaa ja keltanen loppuu helposti kesken siinä kun yrittää korjata sävyn takaisinpäin.

Muttah, ei toi kai nyt niin pahalt näytä, on se parempi ainaki noin että noi 2 on vaaleampia ja 1 hieman tummempi kuin että toisinpäin... kai... asdf, miksi pitää omata näin hyvä värinäkö, toi väriero häiritsee aika kettuna nyt. >.< Mut en kyl vitus oo maalaamas noit enää uudelleen (eikä mulla kyllä olis maaliakaan tarpeeks enää), toivottavasti toi ei liikaa vaikuta siihen millä väreillä voin sisustaa ton.

Ps. Tilasin viime yönä tämän, lähetysseuranta sanoo arvioiduks toimitusajaks tänään klo 16.00 mennessä. Olen mahdollisesti hieman täpinöissäni, fiiliksiä tosin aika tehokkaasti latistaa se, että jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni turvautumaan osamaksuun... mut parempi kuitenkin ahdistus siitä että on pee-aa 2-5kk kuin että ei vois rentoutua (pelata) ~4 kuukauteen. :S

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.