IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 09.05.2016 23:45

Ajatella... noin 24h sitten kattelin semihyvis fiiliksis sc2-turnausta, luullen meneväni nukkumaan muutamaa tuntia myöhemmin, ja nyt... no, en oo vieläkään nukkumassa. Koska 19h sitten huomasin että kani makas oudosti, eikä saanu itteään ylös eikä suostunu syömään tai juomaan. Sitten selvis, et vaikka se oli nii huonos kunnos, eläinlääkäriajan sai vast viideks iltapäivällä (sekin oli hyvää tuuria et nii "aikasin"). Näytti siin vaihees sen verran pahalta, että lääkäri suositteli joko röntgenin skippausta ja suoraan leikkaukseen menoa tai sitten eutanasiaa. Valitsin ensimmäisen, ne alottaa leikkaukset vast kasilt illal vastaanoton sulkemisen jälkeen... tai no, ne alottaa näemmä preppaukset jo vähän ennen, koska kolmea vaille kasin soitettiin, et siinä kun ne otti Väinön leikkauspöydälle, sen sydän petti, joten laittoivat sitten lopulliseen nukutukseen...

No... jos pitää jotain positiivista tästä päivästä löytää, niin varmaan se, että vaikka Väinö oltas saatu leikkauspöydälle jo heti aamusta, lopputulos ois ollu sama. Tosin vähemmän aikaa ois joutunut kärsimään... Mutta kuitenkin, jos nyt oikein muistan, niin ongelma oli; iso kasvain yhdessä munuaisessa (toinen niin surkastunut, että jos toisen olisi leikannut, ei ois riittäny elämiseen) ja sitten kans sen mahalaukku oli ihan täys ties mitä safkaa/karvaa yms. (kun kysyin syytä miks ne oli jumittanu sinne, lääkäri veikkas että siellä oli mahdollisesti jossain sen munuaiskasvaimen etäpesäke, joka esti ruoan kunnollisen läpikulkemisen).

Ruoasta puheen ollen... ei helvetti kun pitäis syödä jotain, mut ei oikeen innosta mennä keittiöön kun siin vieres kanin häkki ja kaikki... kävin äsken hakemas vettä ja tietysti luonnostaa vilkasin häkkiin päin odottaen näkeväni sen siin edustalla. :-\ Kun tulin himaanki, odotin sen ryntäävän ovelle vastaan, hetken.

Helvetti. Tulee olee jännät ajat taasen, tietysti juuri kun ehin selvitä edellisestä jännästä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.