IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

krääSunnuntai 18.12.2016 07:57

En ymmärrä. Menin lähes tuntia ennen ku herätys soi nukkumaan, ja silti väsyttää. On kyl nii omituista, mä kun melkein sain unen päästä kiinniki siin... hehheh... hee. Miksi kidutan itseäni näin. z_z No, onneks sentää tuli noustuu eilen vast iltakaheksalt, ja sitä ennen nukuin ekaa kertaa viikkoon tarpeeks pitkät unet, joten en oo nyt läheskää yhtä kuollu ku keskiviikkona ja eilen kun oli edelliset kerrat ollu tarkotus mennä töihin. Eihän mun sinänsä mikään pakko ois nytkää mennä, vaikken oo 2 viikkoon käyny, mut... dat sweet, sweet tuplatuntipalkka, ja töitä ois kuudeks tunniks jos vaa jaksan tehä, mikä ois sit about se mitä kuukaudes saan tehä, luulisin (sossunperkele vieläkää vastannu mun kyselyihi, aargh).

Hooah. Ois niitä valokuvia voinu kyl huomennaki ottaa tai joskus, mut en malttanu odottaa. Tuli tosiaan tos viime viikol purettuu kaninhäkki viimein, ja siihen tilalle ostettuu uus ompelupöytä (kankaidenleikkuuta varten pääasiassa) ja sit ostin kans semmosia jänniä led-valoja kuvailuja varten, ja tajusin sitten että tota pöytäähän vois hyvin käyttää myös nukettimien kuvailuun koska siihen mahtuu hyvin tekemään jonkin siedettävän taustanki yms., mut aiempina päivinä ei ollu energiaa sitä kokeilla.

Ai saatana, pitääki muuten alkaa valmistautuu lähtee koht, helkkari, pitää olla asemal ennen puolta ja pitäs viel aamupala ehtii mussuttaa. >.<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.