IRC-Galleria

Rakas päiviksen seiskapäiväTiistai 31.07.2007 16:29

No niin, täällä ollaan taas elämän voimissa! Tuli eilen koomailtua ihan kunnolla niin että unet jäivät parin metrin mittaisiksi ja siksipä taas runosuoni kukkii!!!
No ei. Tässä kelailin tulevia synttäribileitä ja taas kerran kirjoitin erääseen hakemukseen olevani 25-vuotias, vaikka murrosikä ei ole vielä edes alkanut. Mistä lienee johtunut moinen muistikatkos syntymäpäivien laskemisessa..
No joka tapauksessa tällä tytöllä on ollut tapana tehdä tuon vanhenemispäivän kunniax jotain ihastuttavaa; jotain mikä muistetaan vielä hautajaispuheessa. Ja minkä takia vanhemmat repivät viimeisetkin hiustensa rippeet päästään.
Tästä esimerkkinä voin tietenkin ylpeänä mainita erään viiden vuoden takaisen päähän piston johon kuului naruhyppelyä jonkkaan 130metristä! ja tietty ilman narua! No, ei mutta ei vanhempia naurattanut noutaa oksentelevaa tyttö kaivarista...enkä mitään ollu ees juonu...tai syöny! Mutta ei siitä enempää vaan tähän päivään jolloin päätin aloittaa soittamaan syntymäpäivänäni viulua, sillä hanurin soittaminen kuulostaisi jotenkin..hmmm..epäilyttävältä. "Hei tulkaa kaikki katsomaan, hanurin soittajaa, hiphei!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.