IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 26.12.2005 19:14

Kysymys: Olen huomannut haluavani tökkiä joain takapuoleeni. Olen 23 v. mies. Joskus työnnän omaa sormeani ja joskus tussia. Käytän myös vaseliinia ja huulirasvaa ja saippuaa. Joskus työnsin perseeseen metalliputken ja silloin perse oli repeämässä. Sattui aika paljon. Lähiaikoina olen työntänyt jakoavainta ja saksia kun olin keittiössä. Silloin alkoi valua verta n. 4 tunnin päästä huomasin sen. Boxereissa oli verta. Onko tämä sairasta? Voinko jatkaa, vaikka minulla on pakkomielelle siitä?

Kysymys: Olemme olleet yhdessä 7vuotta, naimisissa 2. Nyt mieheni kertoi pitävänsä miehistä ja haluavansa eron. Kysyin miksi hän ylipäänsä koskaan meni naimisiin kanssani. Vastaus oli ettei silloin tällainen tilanne tullut mieleensäkään. Miten pelastaa suhde? Rakastan miestäni! Mitä teen??

Olen yli 30v naimisissa oleva ihan tavallinen mies. Viime vuosina olen nähnyt aikaisempaa enemmän ns. eroottisia unia. Kiusalliseksi asian tekee se, että unet ovat muuttuneet hyvin toden tuntuisiksi. Vaimoni mukaan ääntelen ja puhun unissani ja jopa masturboin. Niinpä olen jäänyt kiusallisesti kiinni mm. unistani, joissa olen harrastanut seksiä vaimon ystävättärien tai anoppini(!) kanssa. Herään kuitenkin yleensä kesken unen, usein juuri ennen orgasmia, joten uneni ovat harvoin märkiä. Toki myös vaimoni on minut herättänyt. Ymmärrettävästi nämä yölliset seikkailuni aiheuttavat vaimolle mielipahaa, vaikka muuta väittääkin. Onko tällainen ikäiselleni enää normaalia ja mikä niitä aiheuttaa? Pitääkö tässä alkaa harkita eri makuuhuoneita...

Kysymys: Olen Pohjanmaalta. Perheeni oli syvästi uskovainen ja kasvatukseni oli ankara ja seksuaalikielteinen. Vieläkään en pysty puhumaan seksistä vaan kasvatukseni lukitsee minut enkä pysty edes puhumaan seksistä. Mieheni pyysi, että olisin rehellinen ja kertoisin kaikesta avoimesti ja asioiden oikeilla nimillä hienostelematta. Haluaisin olla rohkeampi, sillä haluan valtavasti seksiä myös rohkeita seksileikkejä. Mieheni pyysi, että tunnustaisin haluavani seksiä myös muiden miesten kanssa, mikä onkin totta. Huomasin sen, kun mieheni esitteli minut ryhmäseksiä harrastaville ystävilleen. Moni tulevista partnereista oli aika hyvännäköisiä. Aluksi riitti, että riisuuduin ryhmän miesten edessä. Minun ei tarvinnut riisua edes kaikkea, vaan jätin rintaliivit ja pikkuhousut riisumatta. Kaikki tämä oli helppoa ja nautin miesten katseista sillä tajusin heidän haluavan minua. Kokemus oli paitsi kiihoittava ja miellyttävä, myös kummallisen terapeuttinen, sillä pystyin oikeastaan ensimmäisen kerran kertomaan sen miehelleni. Pystyimme ensimmäisen kerran puhumaan seksistä. Iloitsin erityisesti siitä mieheni ei ollut tippaakaan mustasukkainen, vaan päinvastoin rohkaisi minua menemään pidemmälle. Seuraavalla kerralla riisuutuminen helppoa ja ihanan kiihoittavaa. Toteutin nyt teini haaveeni ja riisuin rintsikkani ja otin rintani paljaiksi. Seistessäni alastomana miesjoukon edessä sain jonkinlaisen korvauksen menetetystä nuoruudesta. Tämän jälkeen olen ollut mielestäni aika vapautunut. Kun seuraavaksi mieheni pyysi, että imisin ryhmämme miesten kaluja suostuin pienen empimisen jälkeen. Ryhmämme miehet ovat kiinnostuneet pepustani ja naida minua sinne. En tiedä miten minun on tähän valmistauduttava eikä miehenikään osaa neuvoa. Haluan ehdottomasti kokeilla. Kysyisin ohjeita ja vinkkejä.

Kysymys: Olen keski-ikäinen mies. Koulupojasta saakka olen ollut kiinnostunut naisten alusvaatteista, erityisesti lahkeellisista alushousuista ja housuliiveistä. Koulupoikana opettelin tyydyttämään itseni Anttilan postiluetteloiden alusvaatekuvien avulla. Joskus kokeilin äitini housuja ja haistelin niiden haaraa. Tyttöystävää ei ollut ennenkuin parikymppisenä, mutta tirkistelin innokkaasti millaisia alusvaatteita esim. koulutoverini käyttivät. Siskoja minulla ei ollut, vaan äitini alushousut olivat parhaiten saatavilla. Sen jälkeen minulla on ollut iso kokoelma naisten alusvaatteita. Kiihotun kun maksan kassalla housuja. Käyn silloin tällöin videoliikkeissä, vuokraan videon. Vaihdan kopissa alusvaattet, nailosukat, korsetti, lahkeelliset valkoiset nailonhousut. Tyydytän itseni parikin kertaa niin että minulta tulee housuihin. Voin jättää oven "vahingossa" lukitsematta niin että joku näkee minut tahrimassa housujani. Kyläpaikoissa tutkin kylppäreissä likavaatekorin ja etsin talon emännän tai tyttärien tahrittuja pöksyjä. Häpeä ja nolostuminen tuntuu seuraavaan seksielämääni. Iän myötä kiinnostus pöksyihin ei ole vähentynyt, päin vastoin rohkeus on kasvanut.

Kysymys: Olen viime aikoina masturboinut ikkunassa, kun naapurin rouva tamppaa mattoja. Onko se normaalia? Olen myös joskus "runkannut" naapurin ikkunan alla, kun hän on ollut tupakalla. Kiihottuvatko naiset "itsensäpaljastajista"?

Kysymys: Olen 29 v. nainen avioliitossa, olemme erittäin aktiivisia sexin suhteen, harrastamme sexiä päivittäin. Harrastamme pissaleikkejä usein, onko haittaa, kun juomme toistemme pissoja, mieheni juo usein joka tipan? Harrastan myös allelaskemista julkisesti, mitä useampi sen näkee sen parempi kun housut ovat märät jalkovälistä, ja kun pissa valuu maahan tai penkille. Onko leikkini normaalia tai mistä moinen kiihottuminen ja tarve lienee? Olenko ainoa?

Kysymys: Hei! Mitähän tämä oikein tarkoittaa, kun eräs päivä näin naisen ja minun kikkelini nousi pystyyn? Onko minulla jokin tauti? Olen aika tietämätön ja vanhempani ovat lestaadiolaisia. Olen kuullut, että joillakin nousee kikkeli pystyyn, kun he kiihottuvat. Voisitko antaa minulle jotain vinkkejä siihen, kun minua kiusataan, kun saan kokeista aina 10+? Haukkuvat nössöksi. Olen oikeasti aika hurja. Heitin kerran kivellä yhtä postilaatikkoa. Vanhempani ovat eritäneet minut huoneeseeni, en tiedä mistään mitään. Auta mua pliis! Minua hävettää koskea pippeliini, koska ajattelen, että joku (Jeesus tai Jumala) voi katsella minua. Onko tämä mustaa magiaa? Isä sanoi, että karvat tulee vasta 35-vuotiaana. Onko isäni väärässä?

Kysymys: Olen 25v miehen alku ja olen erittäin kiinnostunut naisten alusvaatteista, varsinkin käytetyistä pikkuhousuista. Olen vienyt niitä ystävien pyykkikoreista, uimarannan kopeista ja naruilta, myöskin ostanut niitä. Saan voimakkaan erektion, kun käytän nuhruisia housuja jalassa. Harrastukseni on kestänyt murrosiästä asti. Olen jäänyt kiinni nuorempana, kun käytin siskoni alushousuja ja sain sapiskaa äidiltäni. Samoin jäin kiinni kaverini äidin housut jalassa wc:ssä ja hänen yllättäessä "Eija" joutusin itsetyydyttämään hänen nähden, sain pitää housut itselläni ja saan häneltä housuja vieläkin. Kysymys: Mistä moinen mieltymysja pakonomainen tarve johtuu ja kiihottuminen? Onko ohimenevää? Käytän naisten pikkuhousuja päivittäin. Olen ollut Eijan kanssa yhdynnässä muutaman kerran hänen opettaessa minua.

Kysymys: olen 14 vuotias mistä voin tilata tekopilluja

Kysymys: Olen nyt jo 18-vuotias miehenalku. Olen nyt muutaman kerran runkkaillut erään koulukaverini kanssa. Olen lukenut, että ryhmässä masturbointi ei ole epätavallista, mutta en kuitenkaan tiedä, että kukaan muu olisi sitä harjoittanut. Mitään homohommaa ei meillä ole, mutta hieman tämä vaivaa. Mitä tästä pitäisi ajatella?
Vastaus: Ryhmässä masturbointi ei ole epänormaalia/epätavallista. Harvoinhan siitä puhutaan, varsinkaan laajemmin kaveriporukoissa, vaan se on yleensä sen porukan oma juttu, jotka sitä tekevät/kokeilevat. Sen voi ajatella olevan, ehkäpä yksi niistä kokeiluista mitä seksuaalisuuden alueella tehdään elämän aikana. Homoseksuaalisuuteen se ei välttämättä liity.
Kysymys: Olen eronnut ja aviolitosta minulle jäi kaksi teini-ikäistä tyttöä. En ole saanut naisilta seksiä eron jälkeen. Tyttäreni ovat olleet minulle ykkösnaiseni. Vaikeina aikoina minua lohdutti paljon kun tyttäreni nukkuivat sylissäni. Lohdutus oli suuri, kun jompikumpi tytöistäni tuhisi unessa sylissäni, vaikka se häiritsikin omaa unensaantiani. En ole enää uskaltanut ottaa toista tytärtäni yöksi viereeni, koska hän luopui yöpaidan käytöstä ja tuli viereeni ilman rintaliivejä pelkissä pikkupöksyissä. Olen hyväillyt häntä pepusta ja koitellut hänen rintojaan. Kysysin miten pitkälle isän ja tyttären välinen erotiikka voi mennä. Toinen tyttäristäni suree sitä, että en saa naisia, vaikka olen fiksu ja aika hyvännäköinenkin. Hän selvästi tarjoaa minulle sulojaan lohdutukseksi (esim. esiintyy alusvaatteisillaan nähteni). Hän ilmeisesti antaisi minulle seksiäkin. En uskalla nykyään edes koskea häneen. Voisimmeko kuitenkin tehdä jotakin, koska tyttöni selvästi kärsii, koska torjun hänet. Mitä isä ja tytär voivat tehdä keskenään?

Kysymys: Olen 15-vuotias poika, joka kastelee öisin...mitäs pitäs tehdä? Oon vajaan vuoden käyttänyt vaippoja..mut ei tunnu kivalta käyttää niitä...mutkun vanhemmat väkisin vaihtaa ne ja pesee kun on laskenu alleen, onko oikein?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.