IRC-Galleria

Syysmyrkkylilja

Syysmyrkkylilja

tiipadaapa

Halloween saapuu kaupunkiinTorstai 05.10.2006 07:51

Jostain syysta onnistuin laittaa ton edellisen jutun kahesti :D

Tanaa kaytiin jossain isossa kauppakeskuksessa, se oli iha helvetin iso, oikeesti. myo eksyttiin sinne sulon kanssa :D siel oli pirusti halloween kauppoja ihan. yhest helvetin isosta halloween kaupasta napsin kuviakin :) siel oli hassu nuorimies myyja, joka tuli koko ajan hopisee miulle jotain, se kyseli mist oon, minkalaista suomes on, sit se kerto mist haa on (synty italiassa, muutti heti amerikkaan ja nyt tekee toita et paasis muuttaa takas italiaan) ja kerto kaikkee itsetaa, mie vaan kuuntelin ja nyokkailin vieres :D sit se sano et miun pitaa ottaa siit kuva, muuten en saa kuvata sita kauppaa :D tein tyota kaskettya.

Yhest ihme kaupasta, joka oli taynna him tuotteita, loyty family gui kraasaa, ja ostin mikolle ja jesselle sielt tuliaiset. veil pitas loytaa paulalle jotain, ja vois miettii ostanko sit semmosen tulias synttarilahjan vai ostanko synttarilahjan sit suomesta ja vien paulan sinne alusvaatekauppaan :D tai sit vien paulan sinne joulun alla. hmmhmm. en tiia :D kattoo miten rahat riittaa. muit tuliasia sit viel simolle ja joonakselle viel. varmaa jotain disney worldista, ellei erikoisempaa tuu vastaan.

Sain sit aidin vihdoin ostaa miulle digikameran siis :D kuus megapikselia, enka tiia saaks sil otettuu sillei iha nopeesti kuvia, oon vaha noob. ku nyt tos menee joatain 2 sec et se ottaa kuvan. kuitenki joku paska kamera ku sain sen niin halvalla, 149 dollarilla. sil saa otettuu myos 25 min videoita, mut en tiia tuleeks niihi aanet. kuvat ainaki on hyva laatusia, ei siin mitaa. otsin tietty sit siihe muistikortinki samalla, ja pattereita, en halunnu akkuja ku ne katoo miult niin helvetin helposti :D

Kaytiin myos syomas siel jossain ihme pizza paikas, iha vitun kallista sanon ma, 13 dollaria makso miun 10" pizza, tosi hyvaa se kyl oli. Sain sen miun pale immortalin luettuu eile, ja alotin tanaa uuen kirjan. se pale oli kyl iha hyva, taas uus ei vaikuta niin hyvalta.

Kaytiin kavelemalla yhes family dollar kaupassa. siel oli kaikki iha vitun halpaa. ostin/ostatin aidilla yhen vihreen samettipaidan,puolipitkat sopot hihat, en kyl tiia aionko oikeesti pitaa sita. mut makso vaa 2$! Jos en tykkaakkaa vois kysyy paulalt tykkaisko se siita, mut se kuitenkin vinkuu et se on eraast kohdast liian iso :D en kyl tiia, ku en ees sovittanu sita ku siel ei ollu sovituskoppeja. Mentiin siit sit siihe viereiseen kauppaa, tai pyrittii menenmaan, mut jumnalauta se paikka haisi, ihaku kissat ois kuseksinu joka helvetin nurkan mika siel oli, nopeesti haivyttiin heti ku avattiin ovi.

Taal on kaupat tosissaan puolillaan halloween kamaa, siis iha uskomatonta. ei tammosta suomessa naa. kummallinen kulttuuri. Miul on jotenkin maha vaha sekasin, johtuu kuitenkin siit pitsasta >:( tai sit taa on empatia mahasekasinjuttuja, kun talon emanta potee joten vatsavaivoja. kaikki hyvin talla puolen maata, toivottavasti siellakin. Huomen vissii taas rannalle :) alan olee jo ruskettuneempi ku koskaa ennen, vaik oon yhakin koko porukan valkosin :D oisko sittenkin pitany kesalla kayda valilla ulkona sen sijaan et pelasin koneella koko ajan :D voi olla. Hyvaa yon jatkoa! mie meen kattoo joks porukka on larvit tos mein kampilla.

ps. vittu et taal on ihania kenkia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.