IRC-Galleria

JEppf, paljo on kulunu aikaa siit kun viimeks kirjottelin varsinaisen päiväkirjamerkinnän. Elämä ei tavallaan oo muuttunu mihinkään ja toisaalta kaikki on mutkistunu ihan hemmetisti. Tuntuu että kiroilen välillä helvetisti enemmän. En tee sitä vahingossa, se rentouttaa ja antaa tarvittaessa painoarvoa. perskeles!
Mitä teille muille ihmisille kuuluu? Mun tänhetkinen elämä junnaa paikoilla ja mielentilat vaihtelee aika paljon. Viimeisin vuosi on ollut milloin vakaa, milloin epävakaa, koska rakastaminen on järkevää, mutta rakastuminen järjetöntä (tieteenkuvalehdessä luki joskus noin, syytä en muista). Kaikinpuolin nykypäivänä nautin elämisestä. Bänditouhua sais olla enemmän. Ystäviä ja varsinkin myös uusia ystäviä tahtoisin kovasti nähdä livenä.
Oli pitkä tauko, etten nähny unia lainkaan. Nyt on taas asia lähteny muuttumaan. Viikon sisään nähny pari lord of the rings-pohjaista unta ja yhden spider man-pohjasen unen (Olin king pin -.-).
Sävelsin eilen päivässä biisin, kun lupasin yhdelle ystävälle. Päässä surisi sen jälkeen, ja lisäks en saanu sitä toimivaan muotoon, ja kun yritin saada, niin poistin jotenkin taitavasti mikrofonin ajurin näemmä, ja kappasvain, kun ei löydy keinoa saada sitä takaisin ^^ syytän vistaa, koska siten kaikki ymmärtävät, vaikka aihetta ymmärtää ei olisikaan <3
Menin eilen illalla aikasin nukkuun, kun tekemäni nuudelit sai pahan olon aikaan. Syy saatto myös olla siinä, etten ollut koko päivänä syönyt mitään. Kuulemma joskus voi saada pahan olon aikaseks, kun syö tyhjään mahaan.
Tiivistettynä on kuitenkin kaikkia ystäviä ikävä. Tahtoisin halata jokaisen rintakehästäni sisään, mutta se ei oikein onnistu. Ens viikon jälkeen alkaa sivarikin, mikä saa kiireelliseksi. Sen jälkeen pääsen lastentarhaan töihin =^_^= toistaseks koskaan tuu lasta haluamaan, mut veikkaan et voi tulla ihan helmee aikaa, kun opetan niille evoluutioteoriaa ja politiikkaa (ehkä en, koska en ymmärrä kummastakaan tarpeeks ;D varsinkaan poliisien tiikkaamisesta). Mutta toivottavasti halu biisien väsäämiseen säilyy. Oli kivaa, kun todella tunsi tehneensä päällään jotain.
Kirjoittelemisiin, kaipaamisiin, juttelemisiin ja tutustumisiin. See ya ! Lupaan ajatella kaikkia ennen nukkumaanmenoa >8) <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.