IRC-Galleria

Elämä-katsausKeskiviikko 19.11.2008 09:43

Heippa taas! It's been a while since I kirjottelin päiväkirjaa varsinaisesti. Nyt on pimeä aamu, vartin kuluttua pitäisi mennä päiväkotiin taas töihin. Tällä viikolla on syystä tai toisesta vaivannut pieni masennus. Mikään ei ole oikein innostanut. Ei edes taidemaalailu, jonka aloittelin viime viikolla. Kaikki innostus on jossain poissa. Lähinnä innostaisi nähdä ihmisiä kaikkialta, mutta kaikilla on kiire kaikkialle. Minulla eniten...
Musiikkijutuista sen verran, etten ole jaksanut myöskään säveltää, ja soittelukin on jäänyt tällä viikolla aika vähäiselle huomiolle. Viime perjantain keikka kuitenkin meni ihan kivasti. Ei paras, muttei todellakaan huonoin keikka. Demoa väsäillään ja itsellä on odotukset sangen korkeella sen suhteen.
Ihmissuhde-maailma: Ei oikeastaan mitään uutta. Halu löytää se elämän suurin ihastus on tietenkin niin ikään suuri, mutta elelen nyt vähän huonossa paikassa ihastumisten suhteen, koska asun tässä hiljaiselon täyttämässä paperikylässä. Täältä läheltä on hankalaa yrittää löytää ketään, ja vaikka se onnistuisikin, niin vuoden kuluttua muuttaisin kuitenkin Ouluun, jolloin suhde olisi ehkä kenties vähän turhan kaukainen. Toisaalta vähän hankala tässä on vielä alkaa etsiskelemään sikäli Oulustakaan ketään, kun kerta asun vielä täällä, ja vuosikin vois olla turhan pitkä aika 500 km kaukosuhteelle, eikä ylipäätään suhteen perustaminenkaan taida onnistua näillä etäisyyksillä.
-Pesen juuri hampaita tässä samalla
Perjantaina pääsen onneksi taas täyttämään pohjatonta huomionsaannin janoani, koska astun isosiskoni hiusmallina catwalkille KKtavastian juhlasalissa järjestettävässä muotinäytöksessä. hiukset on jo värjäilty ihan jees, mutta vielä on kaikenlaista hoideltavaa. Toivottavasti saan tämän näytöksen myötä pyöräytettyä perus-innostukseni kaikkea kohtaan hyrräilemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.