IRC-Galleria

Tappajarotta

Tappajarotta

on kotiäitimyyrä

HEI, SINÄ!!Maanantai 01.10.2007 05:30

Pari faktaa tuosta aiemmin mainitsemastani henkilöstä:
- hän on viime ajat ollut selvinpäin (nollat puhalsi torstaina)
- hän on viime ajat ollut myös vähällä tupakalla
Kenelläkään ei ole oikeutta tuomita häntä asiasta, josta he eivät tiedä yhtään sen enempää kuin mitä olen täällä kertonut!! "Heittäkööt viaton ensimmäisen kiven", tai jotain sinnepäin.

Kerron kyllä kuulumisemme tarkemmin heille, keiden siitä kuuluukin tietää. En kykene luottamaan kaikkiin tuntemiini ihmisiin, juttu lähtee leviämään niin kuin ennenkin ja värittyy matkalla. Sitä ei kukaan meistä halua.

Kyseinen henkilö on tehnyt elämässään myös vääriä ratkaisuja (kukapa meistä ei olisi), enkä halua että hän kotiutuessaan kuulee vääristyneitä tarinoita lähtönsä syistä. En puolustele häntä, en vain tahdo että juorukellot lähtevät taas laulamaan laulujaan. Ehkä oli virhe kertoa täällä asiasta, ehkä luulin viimein voivani luottaa heidän pitävän suunsa kiinni. Ehkä pidänkin vain oman suuni kiinni heidän seurassaan.

Ehkä tunsit piston sydämessäsi? Olisiko aika katsoa peiliin? Te rakkaat ystävät, keille olen jo asiasta infonnut, tulen myös jatkossa kertomaan kuulumiset myös tästä henkilöstä.

Ehkä tämä on vain väsyneen ja itkeneen ihmisen avautumista, mutta vituttaa henkilöt, jotka kokevat asiakseen kertoa toisten kuulumisia eteenpäin. Aivan kuin meillä ei olisi omaa suuta. Tästä voimme vain päätellä, että minä olen niin pirun mielenkiintoinen ihminen ja lähelläni on vielä mielenkiintoisempia ihmisiä, kun pitää jälleen lauleskella toisten henkilökohtaisia asioita eteenpäin. Ja minä kun luulin olevani kuolettavan tylsä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.