IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

2 uutta PS2-peliäKeskiviikko 12.11.2008 18:32

Kävin tänään palauttamassa pullot siinä toivossa, että saisin yli 10 euroa rahaa. Sain kuitenki vaan vähän päälle vitosen ja sit löysin lompakon pohjalta 4 euroa - hiluina. Sit Citymarketille hakee pyörä ja sitä kautta sitten Hyvinkään Vaihtopelit-liikkeeseen. Tutkin alennuskoria pitkään ja hartaasti ja nappasin käteeni kaks peliä: Shrek 2 ja Lord Of The Rings: The Third Age. Ite innostuin enemmän tosta Lotr:sta ja Shrekin lähinnä ostin sitä varten ku Tytti on muistaakseni joskus kysyny, että miks mulla ei oo mitään kivoja pelejä. Nyt on.

Shrek 2:
- En tykänny ite hirveesti siitä, mutta voihan se mieli muuttua tässä matkan varrella. Pitäs opetella neljän hahmon erikoiskyvyt ja oppia vielä käyttämään niitä oikeissa tilanteissa. Shrek on kova viskelee kaikkee, esim. etanoita oon nyt heitelly tossa kun ei oo muutakaan tekemistä ollu. Jos noi jättää tonne yksin ni Shrek ja Fiona rupee tanssimaan valssia. Täytyy kattoo, että innostuuko siitä koskaan.

Lord Of The Rings: The Third Age:
- Tykästyin! Tykkään ton tyylisistä peleistä missä pitää kehittää taitoja, että voi sitten myöhemmin lyödä jonkun isomman kaverin. Pelasin sitä päälle tunnin ja 3% pelistä läpi - joko oon hidas tai se on pitkä peli. Siin on vaan nyt tässä alussa ollu ihan vieraita heppuja mulle. Oisin halunnu, et siin on Frodo ja varsinkin Gimli mukana - siis heti alusta alkaen. Loistava peli kuitenki.

p.s. 5 euroa kappale.
p.p.s. Perkele! Oishan se pitäny arvata, että kun pelin saa noin halvalla niin ei se voi toimia täydellisesti. Levy vetää jumiin aina samassa kohassa. Siis LOTR:sta puhun.
p.p.p.s. Käsittelin sen levyn hammastahnalla ja johan lähti skulaamaan.
p.p.p.p.s. Toimihan se jonkun aikaa, mutta sitten tuli taas kohta mihin se tyssää. Täytyy käsitellä se vielä jollain toisella tapaa jos se vaikka lähtis toimiin sitten kunnolla. Pitää myös kokeilla putsata pleikka.
p.p.p.p.p.s. Nyt peli toimii taas kun unelma. Puhdistin Ps2:sen kunnolla ja pelasin hahmon pois luolista ni peli alko toimimaan ihan huolella. Voi tätä iloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.