IRC-Galleria

Temetheus

Temetheus

Vihdoin otan itsestänikin selvää!

Hello maailma.Maanantai 09.02.2009 23:19

Sain todennäköisesti HKR:ltä kesätyön loppukesäksi. Suhteilla, lupaili kyllä varsinkin kun olen täysi-ikäinen silloin, mutta vielä varmistelut soitellaan ja sovitaan politiikasta parin viikon kuluttua. Muuten hyvä, mut toivottavasti en joudu puffailee taiteilijoiden luomuksia puistojen penkeiltä. :D kelatkaa nyt jos sitä joutus pyyhkiä omia Gremlinejä jostain. Se riipaisis sielua!

Amnestylle lähtee työhakemus, johonkin televarainhankkimiseen.. se on lähinnä tollanen varapaikka, jos ei löydy mitään siistimpää tai kehittävämpää. Asuntoa etsiskelen.. omaa rauhaa kaipailen.. mutta pienen stressin noihin liittyen lisäksi on ollut vaan kivoja ja toiveikkaita viiliksiä. Päräytystä itsestäni haen, huomenna taas joogailee ja toivottavasti pääsis jatkaa hiihtolomalla sessiointia. Päivä kerrallaan kuiteski, vaikka tulevaisuuden suunnitelmat vie ajatuksia tulevaan. On suunnitelmat(on).

PS. Jepan kännykässä on hauskin video musta ikinä, lainauksia:

"Mä en oo hippi, mä en oo mikään, mä oon vaan Teemu (tungen pärstäni tässä vaiheessa linssin eteen), ja jos sä haluat tietää millainen mä olen, kannattaa tulla meidän bileisiin!"

Psykedeelihörhöyttä ja henkistä olemustani myös selittelin aika roimasti. :D hauskuus!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.