IRC-Galleria

Terrified

Terrified

"If I could find you now things would get better, we could leave this town and run forever." Saa toki tutustua. : )

Tapaus herätyskelloTiistai 01.04.2008 22:14

Pitäisi varmaan joskus kirjoittaa tänne jotain muutakin, kun ihan vaan noita biisien lyriikoita, joten ajattelin kertoa tälläisestä oikein jännästä herätyskello tapauksesta. Tämä sattui viime yönä noin kolme reikä reikä Suomen aikaa. Jostain syystä vain heräsin unestani ja siinä hetken heräiltyäni kohottauduin sängystäni ylös kohti herätyskelloa. Vakain käsin lähdin tavoittelemaan valonappulaa, jotta voisin nähdä mitä se kello oikein on. Kuin unessa onnistuin tähän loistavan mestarilliseen suoritukseen ja onnistuin katsomaan kelloa. Olin asettamassa herätyskelloa uudelleen takaisin ihan normaaliin tapaan, kunnes pöytä tuli vastaan. Luulen, että pöydällä oli huono kk (kulmakerroin) tai jotain vastaavaa, kun jostain syystä se kello iskeytyi äänekkäästi sinne lattialle. Sain olla onnellinen, että kyseessä ei ollut iPodini, mutta pelkkä herätyskello sai kirosana tulvan päälle. Hamuilin pimeässä kelloa ja siitä pudonneita osia, mutta siitä ei mitään tullut, joten sytytin valot huoneeseeni.
Ensivaikutelma ei näyttänyt kellon kohdalla kovin pahalta, koska varsinainen kello näytti olevan melko ehjässä kunnossa. Patteri näytti vain lähteneen, mutta sitten huomasin lattialla kellon koneiston osia. Kirosin uudemman kerran ja nostin kellon sängylleni ja aloin tutkailemaan osia. Jonkinlaisen kokemuksen perusteella kellon osat loksahtivat mielessä paikalleen, jotein aloin laittaa niitä paikoilleen, kunnes jostain syystä pudotin yhden osan kellon koneiston sisälle. Kirosana tulva alkoi uudellen.
Yritin siinä kiireisenä avata väkisin kellon sisältöä käsin, kun sopivaa ruuvaria ei tuntunut löytävän mistään. Se ei auttanut ja hakkasin kelloa väkisin auki miten milläkin keinoin. Lopulta otin joskus itselleni ostamani veitsen käyttöön ja väänsin kellon valonapin irti kellosta, jota kautta pääsin käsiksi koneistoon. Hyvä niksi kerrassaan ja voin suositella vilpittömästi jokaisella, joka on kohdannut joskus samanlaisen ongelman. Aloin siinä sitten värkkäämään kelloa uudelleen tällä kertaa melko onnistuvin tuloksin lukuun ottamatta yhtä osaa, joka ei osannut mennä paikoilleen millään tavalla. Loputa tungin sen paikalle onnistuneesti, laitoin patterin takaisin ja katsoin kelloa. Koko leikissä oli hurahtanut 20 minuuttia. On sanonta, että aika on rahaa, joten siitä kannattaa pitääkin kiinni.

Jotten pettäisi ketään on tähänkin lisättävä jotkut oikein mukavat tilanteeseen sopivat lyriikat. Aamuherätys biisini kello kuudelta varmaan voisi sopia tähän väliin. Metalcorea soittavan yhtyeen Sonic Syndicaten biisi Denied.

There is nothing left for me
There is nothing left for you
There is nothing left at all
A wasteland of my mind
Don't think you ever will see
Don't think you ever will know
How much I actually cared
About everything we shared
Why the fuck did you lie then?
Why in hell did you bring me down?
Don't you realize?
No one gets out of this place alive Hasn't bin screaming all these years
Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me

A SITUATION LIKE THIS SHOULD NEVER EXIST
THEN WHY ARE WE OUT OF CONTROL
I SEE SMOKE FROM THE EDEN FIRE
WATCH IT GOING HIGHER AND HIGHER

You pulled me up from the dream
Let's compare scars you and I
You are always on my mind
I will never leave you behind
You broke my engagement to
Solitude, and made me threw away
The ring of retaliation



Näin Mikko kuittaa tältä erää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.