IRC-Galleria

Terroriquez

Terroriquez

Olenko vanhus tässä paikassa? :D

Olen RikuSunnuntai 17.08.2008 20:32

Kyllä, pitää paikkaansa, minä olen Riku. Ja nyt Riku on vääntämässä tieks tääl Turun V-Citys nuudeleita ja tollast hyvää kanakastiketta. Meikä on täs kelaillut juttui, tai siis en oo viel mut tieks kelailen samalla ku kirjottelen tätä paskaa.

Eka juttu mitä meikä nyt miettii on tää et tiedän et tost safkast tulee vitun päräyttävän hyvää. Word!

Tähän välii tällänen ilmotus juttunen et nyt winamp soittaa NWA:ta ja äsken tuli vähän Bone Thugsii vissii ja sit sellanen mielipide juttu tähän välii et mun winampis harvoin soi ees mikää vitun suomiräppi tieks. Ja miksi? Siks koska siis tää suomiräppi systeemi on ihan perseestä.

Hei hei, vesi kiehuu ja pannuon kuumana, käyn tos parin metrin pääs vähän kokkailees, koht back.

No nii siel kypsyy. The Roots - Rising Down feat. Mos Def & Styles P. Yeah, hello hello hello!

Vittu ku meikän täytyis tieks tänää nauhottaa uus träkki. Seuraa Mua. Jeah, mut vitun kello! Täysin mulkku se on.

Meikä on taas kuositellut täs koko vkl nii paljon et ei niinku mitää järkee. Fuck. Morkkis. Naapurikin eilen tuli valittaa.. No sittenhän me lähettii Gringoo. Gringost Kapiksel, 2 kähyy! Hahaa, 40 vuotias mikkihiiri tuli sanoo mua runkkariks! WTF?!

Nas - Sly Fox. Ja niiii, sit yks juttu, se vitun mulkku ketä soittelee mun nimellä mun frendeil ja pyytää tulee hengaa V-Cityy jne ni tulee saamaa sit selkäänsä. Siis mitä vitun hupii se dorka saa siit?! Ihan sama, murda murda the murda, killa killa the killa.

Ja sit sellanen et jos jollai olis tietoo jostai hyväst duunipaikast Turus ni voi ilmotella :D Fuck, kyl rupee tieks maalailut olee maalailtu.

Nyt meikä syö. Btw, maito on nykyää saman hintanen ku kokis. Kelatkaa sitä. Tää maailma on sekasi. Nii kyl meikäki ku kirjotan tälläst. Jep, meikä on Riku. Kädes lukee TR. Fuck babylon, p's out!

Bone Thugs-N-Harmony - Thug Luv feat. 2Pac

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.