IRC-Galleria

Terroriquez

Terroriquez

Olenko vanhus tässä paikassa? :D

Tukekaa nyt vittu vie terrorismia..!Tiistai 21.08.2007 02:02

No nih, nyt on sit tullut tällänen pikku söpö hetki... Mä edustan tällä hetkellä TR puolta itsestäni ja aionpas kertoa teille informatiivisen tietopläjäyksen.

Se on kuulkaas lapset, lapset sellanen juttu et täs max. parin viikon sisällä tuon päivään valoon jotain raffii paskaa. Se tuli nyt vähän niinku puun takaa ja piti tulla tos pari viikkoo sit ennen piippu-festii mut sit satoi paskaa vitusti niskaan ku homosivari kytät hiillostaa meiä pallei ympäri kaupunkii, sit hukkasin faijan auton avaimet ja käänsin kämpän a.k.a studion ylösalaisin plus muuta stressattavaa sekä olen ollut kipee jo vitun yli kaks viikkoo. Keuhkot ja kurkku ollut täysin fuck'd up ja nyt ne on bäkkii kuosis. Ou jeea. Kiinnostaa vitusti.

Eli sieltä on tulossa V-Cityn sydämmestä sellanen pläjähtävä patruuna ku:
TERRORISTI - TUE TERRORISMIA ep

13 rätisevää reverbin täytteistä raitaa sekä vitusti liikaa työn alla olevia piiloraitoja. Painoin levyjä vain 50 kappaletta joten joka vitu tyypin pitää hankkii se nopeest tai jää tyhjin käsin itkemään. Meikä homie Lotus on tuottanut pari biisii ja Kadonnut Lapsi yhden ja kaikki loput on nii vitun röyhkeästi varastettu, joojoo itkekää, ei kiinnosta vittuakaa. Kansi taiteesta vastaa jälleen kerran mun äijä DS eli Dape ja tällä kertaa meillä on myös takakansi ja noiden 50:n levyn kannet maksoi mulle painata Rauman Offsetpainos vitun 90 egee eli vitun överi paljon ni haluun ne massit äkkii bäkkii kosk joudun anyway menee sossuu täl viikol ni olis kyl kiva saada jtn helpotust. Joo, who cares.

Mitäs vielä vois kertoo täst taiteen näköisteoksest. Todella omalaatusia kokeiluita tultu otettuu tän levyn takia ja mitkä mielestäni ovat olleet ihan onnistuneita. Pistän viel mikseriin ja myspacee jotain maistiaisii ku tä levy tulee...

AI NII!!!! Se tärkein, vitun hinta! Joojoo, meikä kelas alusta asti et joo se on se tuttu ja turvallinen femma mut sit meikän frendit sano mulle et miksen pyydä tosta vaika 8 egee et kyl jengi ostaa sen silti. No mun periaatteet on aina vahvat ja en tod rahasta tällä mut sit kelasin et teenpäs kompromissin ja lyön siihen femmaan egen päälle ni se ei rasita kenenkää lompakkoo enempää ku se femmakaa mut 50 kpl levyist se ege tuo mulle 50 egee. Joten joo se hinta on 6 EGEE! Ja jos joudutaa postin kanssa leikkii ni postikulut on 2 egee. Ei pitäis olla paha mut jees, nopeet syö hitaat. Ja tän jälkee uutta lättyy ei oo tulos ainakaa 1,5 - 2 vuotee.

Haluuks joku nähdä biisilistan, no pistetää nyt kuitenkin:
1. Intro
2. Terroristi Tyyli 2007
3. Lähiödraama
4. La Valla
5. Vedä kännit
6. V-City Anthem
7. Mihin Tää Polku Johtaa feat. Iron1a
8. Ei Enää
9. Toivomusten Kaivo feat. Kadonnut Lapsi
10. Kirjotin Käteen
11. Juoskaa Pojat
12. Vihaaja feat. G-lokki & Sanoj
13. Keskiviikkoilta
feat. Baby D, Toney, Rekku Koira, G-lokki, Iron1a, Sanoj, Atte Cash

PLUS: ne monet piiloraidat mistä en oo ees viel varma.

Kai tätä paskaa saa jotenkin muokattuu jos jotakin nyt jäi kirjottamatta.

Tue terrorismia ja osta levy.

Mä oon TR!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.