IRC-Galleria

Terroriquez

Terroriquez

Olenko vanhus tässä paikassa? :D

Blogimerkintä

« Uudempi -
Nonnih ihmiset. Meikä on tääl Laitila Lande Townis mun mutsin tykön. Meikä on duunis tääl tän viikon maalailemas kummisedän kans of course. 8 tuntii päiväs ja loput päivät tsillaamist ja polttamist (eli röökin). Eilen oli maanantai ja piti mennä Jani Gn kans kievarii käymää sillee niinku shellil käydää eli juomaa colaa ja polttaa (eli röökii siis) ja paskan jauhantaa kosk Tontsa oli siel duunis. Mentii sinne, Tontsa tarjos isot colat, big up man! :) Thanks. Ja sit siinä istuskeltii ja lähdin himaa mutsin autol.

Nyt sillee huom. asia toinen, mul ei oo ajokorttii ollut melkee vuoteen syystä että en ole ollut taloudellisesti ja ajallisesti kykeneväinen suorittamaan sitä ennen ku se loppui. Sen jälkee ku ajooikeuteni päättyi venasin monii kuukausii sitä et meen Laitilaa kosk kelasin et ku sielt oon sen kortin saanut ni täytyy mun siel käydä se uusimas jne. Kuulin monelta kaveriltani et hekin olivat mennyt poliisiasemal vaa ja vienyt 70 egee massii ja saanut lisäaikaa korttii. Noh mä menin sit Laitilan kyttähelvettiin ja ne vaa sanos et kosk asun Turus ni mun kuuluu mennä Turun poliisimestaan.
No minähän menin Turkuun mestoille ja venasin siel asemal 3 tuntii ennen ku oli mun vuoro. No juttu selitettii mulle sit näin et se et he lähettää paperit helsinkii maksaa 70 egee ja siitä muutaman päivän päästä mä voin käydä inssissä ja kirjalliset uusiks! Ja maksaa sen kaiken plus vuokraa inssii varten auton mis on polkimet myös hantin puolel eli autokoulust. Öööö, miks laitilas kavereil oli vähän helpompaa.

No sit me palataa siihen mitä oli selittääs eli ajoin kievarist mutsin tykö teollisuustiel ja matkaa siit tulee joku 300 metrii. Menin valintatalon pihan läpi ja kytät kääntyivät samal sinne ku mä käännyin sielt pois kaukolantiel. Noh kytät meni vanhan esson pihan läpi ja tulivat takas kaukolantielle ja mä käännyin teollisuustiel ja kytät tuliperäs ja vilauttivat valoi. No pakko siin oli pysähtyy kosk oi jumalaallinen herra majesteettisuus Poliisi The Lainvartija nii vaati. Noh avoin ikkunan ja sieltä kaksi paskaa sinisineen tekolihas vaatteineen kurkkas ja pyysivät ajokorttii ja rekisteriotetta. Noh rupesin kaivaa rekisterotetta ja oli vitun vaikeeta löytää ku se haskaboxi oli vitun sekanen. Löysin sen ja sit sanoin et ei oo ajokorttii ku se on tos viereises talos lompakos. Sit se kyttä sano mulle et oonks mä vetänyt jtn ku olin nii hermostunut. Sanoin jtn et en vitus ja sit ne uhallutti mut, nollaa näytti. Mut se vitun paskaläjä luuli et olin vetänyt jtn ees ja pyysi mut ulos autost et nyt hän tekee mulle pienen testin. Meikä ulostautui ja sit paskakyttä otti toisel kädel mun pääst kii ja sit toisel kädel se heilutti sen sormee lähel mun silmii ja mun piti seuraa sitä pelkil silmil. No se teki sitä joku minuutin ja sit se pyysi mua kattoo muualle ja teki saman uudestaa taas.
No sit menin niiden mulkkujen kans kyttäautoon. Ne höpisi päläpälä juttuja kyseli mun tietoja, kysyi miks oon laitilas ja bla bla ja oonko koskaa polttanut pilvee ja blaablaa. Sit ne veti sielt jemmast sellaset ikahuumetestin. Meikä pyydettii heittää kieli ulos ja sit ne paskat laahas sitä siin. Tunkivat sen tikin sinne testiin ja sit piti venaa 10 minsaa. No istuin vaa ja toinen paska puheli radioon ja toinen kirjoitteli mulle 120 egen sakkoo. No sit ne tsiikas hetken pääst sitä ja kääntelivät joku 5minsaa ja sit kysyin et nii mitä te nyt katotte sitä. Ne sano et joo et se näyttäis vähän et oon vetänyt amfetamiinii :D Meikä nauroi, sit sanoin et en todellakaa. Ja sit ne kelas vaa puhelivat keskenään ja päättivät ottaa toisen. Kello oli yli 10 mul oli tänä aamuna herätys 5.45 ja päättivät ottaa taas sen testin mikä kestää poliisien aivoilla 20 minsaa tehdä. No vittu venasin ja kelasin ja sit se toinen meni ulos. Ja kysyin et miks se näyttää tollee vaiks en oo mitää vetänyt ja sit se sanoi et se voi olla jokin muu ihan luonnollinen aine mikä hämää mut et se selvii ainoastaa verikokeella. Ja sit se kysyi et et enkö mä oikeesti oo vetänyt mitää? Totta kai sanoin et en vitus ja blabla.
No sit se toinen testi valmistui ja sit se vissii näyttii nollaa ku ne päästi mut menee mut ne halus nähdä mun kortin viel ja sanoivat tulevansa hakemaan sen heti. No tulin mutsin tykö, etin lompakon, otin kortin ja annoin sen. No sit ne otti sen ja sanoivat et heidän pitää ottaa se.
Nyt meikän tarvii kantaa jtn vitun passii messis et saan todistettuu henkilöllisyyden.

Mua vituttaa vieläkin... MÄ OSAAN AJAA AUTOA.. Ja mä en saa ajaa! Tää on myös mun maailma niinku kaikkien muidenkin mut miks harvat saa valita kaikkien oltavista.
Heikot noudattaa lakii, vahvat seuraa omatuntoansa.

TR -120€ Mut tietäis kytät mistä mä nekin rahat hankin!! Hu$tlin' is back!

P.s Käykää kuuntelees tää mun biisi ni tiedätte milt must tuntuu: http://www.mikseri.net/player/player.php?newsession=1&type=1&parameter=340477

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.