IRC-Galleria

ThePostMan82

ThePostMan82

kasvattaa jälkeläistä!

Kolmas ja Neljäs päiväPerjantai 24.11.2006 22:19

Torstai päivä oli ihan perustylsä-päivä, käytiin rakenteellista turvallisuutta lävitse ja päästiin testailemaan yhdenmallista turvalaitetta.. Eipä ollut kummallinen. Hyvä puoli oli se, että päästiin jo ennen kahta!

Illalla olikin peli säynetsalossa Möykkyjä vastaan, heti kun pirita pääsi töistä meidän täytyi lähteä ajamaan sinne. Ajoimme todella kovaa, keskituntinopeus oli varmaan 90km/h, mutta siltikin meinattiin myöhästyä!
Peli meni aika huonosti, eka erä hävittiin 20 pisteellä, mutta muuten oli tasasta. Hävittiin lopulta 23 pisteellä, minä tein 25 pistettä joukkueelle!

Tänään oli kanssa vähemmän mielenkiintoinen päivä!

Käytiin vartian perustehtäviä lävitse, kertausta! Piirivartiointi, paikallisvartiointi, myymälävartiointi, kohdevartiointi jne. ja mitä niissä tehdää! Noh, hyvähän sitä on kerrata!
Kävimme myös tapahtumaraportin tekemisen lävitse ja ties vaikka mitä! Iltapäivällä tehtiin TURVALLISUUStarkastuksia (ei turvatarkastus, vissi ero) parillemme. Eka harjoiteltiin ja sitten kokeilimme piilottaa esineitä vartaloomme ja vaatteisiin niin ettei kaveri löydä sitä!
Ei pitäisi olla vaikeaa löytää tarvaroita, on pirun vaikeaa piilottaa.

Tämän jälkeen tehtiin vielä harjoitus, jossa oltiin myymälävartioita ja meillä oli tehtävänä poistaa juopunut henkilö pois kaupasta, joka nukkui siellä!

Kouluttajan ja kohdehenkilön arvio minulle: Täydellinen suoritus! (se oli kivaa, että onnistuin)

Ikävä ilmiö oli se, että huomasin, että kurssini on lähes puolillaan rasisteja ja varsinkin, kun heistä tulee vartioita, niin se on todella ikävää! Kerroin heille kyllä oman mielipiteeni heidän ennakkoluuloistaan ja seuraavalla kerralla kerron varmasti vielä painokkaammin!
**ttu mä vihaan sitä yhtäkin likkaa joka luulee itsestään niin paljon ja luulee, että kaikki jätkät haluavat häntä ja sitten kuulutti koko luokalle omia rasistisia mielipiteitään! V*tun IDIOOTTI!!

Se oli semmonen viikko, enään neljä päivää jäljellä + koe ja olen valmis vartija!

Huomenna Turkuun katseleen ilves-tps peliä jonka jälkeen miniristeily Viking line:lla!! Pääsee vähän rentoutumaan rankan viikon jälkeen!

Mutta ihan vaan tiedoksi, että jos joku ei ole lukenut profiiliani, niin en ole menossa sinne ryyppään, koska olen absolutisti!
ILO ILMAN VIINAA ON PARASTA!

Ainiin, mulle tuli varmistus viesti, että saan 8.12.06 Nintendo Wii:n ja siihen 5 peliä ja ylimääreisen ohjaimen! Enään kaksi viikkoa! Sitten on taas hieno meininki!!

Katellaan taas sunnuntaina tai maanantaina!

Hyviä viikonloppuja kaikille!


WII 8.12.2006
Raipe #41/#14 on Jumalasta seuraava. ylöspäin! http://www.raipe.fi/
ILVES SUOMEN MESTARI 2006-2007
ILVES 4EVER!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.