IRC-Galleria

ThePostMan82

ThePostMan82

kasvattaa jälkeläistä!

TPS - ILVES-peli + RisteilyTiistai 28.11.2006 17:03

Eli lauantaina lähdimme risteilymatkalle jossa kävimme ensiksi Turkuhallissa katsastamassa TPS-ILVES pelin!

Bussimme lähti 11.40 ja olimme ihan ajoissa siellä ja ei siinä sen ihmeellisempää! Matkalla pysähdyimme pirkanhovissa ja ei siinäkään mitään ihmeellistä! Aika tapahtumaköyhä matka sinne turkuun, kateltiin pari elokuvaa ja sitten oltiinkin jo jäähallilla.

Turkuhallissa olimme ensinmäistä kertaa, olihan se todella hieno paikka ja niillä oli hieno videoskriinikin katossa! Semmoinen piti tulla myös hakametsään, mutta sitten joku laittoi vähän kapuloita rattaisiin...

Pelissä ei mitään ILVES voitti 3-2 ja Markku Kruus oli tuomarina täysin Pe***estä, noin puolueellista tuomaria en ole hetkeen nähnyt!! Raipe on KUNINGAS!

Lähdimme sitten pelin jälkeen sataamaa kohti ja saavuimme sinne vartti myöhemmin!
Heti ensimmäiseksi, kun saavuimme terminaaliin, niin noin 40vuotias nainen rupesi flirttaileen mulle rullaportaissa ja hänen tyttärensä eikä Pirita tykännyt kovin hyvää siitä! No onneksi ei nähny häntä enään koko matkan aikana!

Laivaan sisälle pääsimme ihan ok, mutta siivous oli vielä kesken joten jouduimme varmaan puoli tuntia ootteleen siellä käytävillä! Eikä siinä mitään, mutta kun meidän huone oli jo siivottu ja se oli muutaman metrin päässä, mutta ei kehdannut tunkea ihmisten lävitse!

Kun pääsimme hyttiin, niin lähes samantien lähettiin syömään, 23€ oli seisovapöytä jossa ei oikeastaan ollut mitään hyvää! Vähän olin pettynyt ja kun se joulukinkkukin maistui aivan kauhealta!
Lähettiin sitten meneen, kun oltiin syöty, kello oli jotain puol 11 ja molemmat oltiin tosi väsyneitä. Meidän piti vaan nukkua tunti ja sitten mennä katselemaan ihmisten meininkiä, mutta kun kello soitti puol 12, niin ei kumpikaan jaksanut nousta vaan nukuttiin sitten aamuun asti!
Menihän se ilta sen takia sitten vähän pilalle, mutta ei se haittaa, koska en nyt muutenkaan tosta yöelämästä välitä. Onhan se välillä ihan mukavaa katsella, kun ihmiset nolaa ittensä kännissä!

Aamulla sitten mentiin tsekkaileen paikkoja, käytiin ulkokansillakin ja kuten kuvista näkee, niin oli komiaa ja lämmintä, T-paita olisi riittänyt varustukseksi täysin hyvin!

Käytiin vähän pelailemassa rahakoneita, ei tullut voittoja, surprise! Pelattiin myös airhokeyta ja Pirita onnistui kahteen kertaan vahingoittamaan sivullisia ihmisiä sillä kiekolla. On se aikamoinen pelikuningatar! Ja yks noin 9vuotias poika voitti 2 dvd-soitinta semmoiset peliautomaatista, hiukan harmitti, koska itse olin viisi kertaa siellä yhden oikein menneen painalluksen päässä siitä soittimesta!

Ainiin, me nähtiin myös Joel Hallikainen siellä, se oli siellä pikkasen maistissa... Yritin ottaa salakuvaa ja saada keltaiselta lehdistöltä muutaman kympin, koska ne on niin idiootteja, että maksavat tollasista, mutta en uskaltanut/pystynyt ottamaan! Oon mamis, kun ajattelin, että onhan silläkin oikeus olla rauhassa!

Taxfreessä tietenkin käytiin, ostettiin karkkii ja limpsaa! 36 tölkkiä cokista maksoi ainoastaan 18 euroa ja musta se oli aika halpaa! Oltais ostettu enemmänkin, mutta kun ei ollut kärryjä missä viedä niitä!

Karaokessa oli mielenkiintoisia esityksiä, kun mentiin niitä katselemaan! Aina ne esitykset ovat yhtä hauskoja. Ja sitä oli hienoa seurata, kun samalla bussilla tulleet ihmiset olivät ihan sekaisin ja sekoilivat omiaan. Plus, että siellä näytti monelta unohtuneen se, että heillä on maissa myös vaimo, koska moni mies siellä näytti vikittelevän naisia sormukset sormessa! Yks mies oli ottanut sen pois sormestaa, varmaan sen takia, kun meni iskeen naisia. Semmonen huono juttu siinä oli, että mies hukkasin sen sormuksen! Varmaan mukava mennä kotio selittelemään minkä takia se sormus on siitä sormesta hukkunut!
"Eikun siis mä vaan otin sen pois, kun menin nukkuun.. ja ku heräsin, nin siis se ei ollut siinä..."

Laiva on loppupeleissä raittiilli ja vähemmän rahaa mukaan varanneelle henkilölle tylsä paikka! Kyllähän sitä mielellään ulos kattelee saaristoja ja kuuntelee muiden sekojuttuja!
Mutta kyllä mulla ainakin oli ihan kiva matka, luultavasto piritastakin! Ei tommonen nyt mitään ulkomaan matkaa voita, mutta onhan se tommonen kiva pieni hengähdys taukomatka!

Satamaan, kun saavuimme ja muut rupesivat siirtymään jo ulos, kun yksi meidän matkassa ollut mies tuli vielä olut lasikädessään sekoileen ja etsimään hyttiään, Sillä ei ollut mitään käsitystä missä se oli!

Lopulta me saimme kaikki bussiin ja lähdimme kohti mänttää! Bussissa laulettiin todella paljon ja ainoastaan ehkä kolmea biisiä ja todellakin ohi nuotin, mutta se ei estänyt meidän kahden romanttisia tunnelmia, kuvat kertovat kaiken!

Nukkuun päästiin joskus yhden aikaan ja herätys oli jo 5.50! Ei paljoa aamulla huvittanut nousta!

Semmonen reissu, eipä siinä mitään samallaisia juttuja ole, kun sellasella joka ois vetän alkoholia koko reissun, mutta mä ainakin muistan kaiken ja ei ole morkkista mistään!

Pirita on niin rakas ihminen mulle! Ja sen seurassa on aina, niin hauskaa!!
Onneksi saan olla hänen kanssaan koko loppuelämän!


ILVES SUOMEN MESTARI 2006-2007
R.I.P. Chris Sandy, pelinjohtaja/takamies, Kouvolan Kouvot
http://www.kouvot.fi/main.site?action=news/view&id=487&ngid=1

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.