IRC-Galleria

ThePostMan82

ThePostMan82

kasvattaa jälkeläistä!

Viides päivä ja uusi viikkoMaanantai 27.11.2006 21:29

Joo, nyt on sitten viideskin päivä takana, mutta aloitetaan alusta!

Heräsin 5.50, pääsin kotio ja nukkumaan noin yhden aikaan, joten herääminen tuntui todella mukavalta! No ei muuta kuin ylös, ylos ja autolla kohti tamperetta!

Ensimmäiset neljä tuntia meillä oli Ensiapu 1 kurssi, jolloin sai tietää päivän ensimmäisen hyvän uutisen (yhteensä kaksi)! Mutta siitä loppupuolella. Siitä nyt ei oikeastaa ollut mitään hyötyä, kun meidän kouluttaja oli niin hukassa laitteittensa kanssa, että puolet ajasta meni mietiskelyyn ja kännykkänettisurffailuun..

Mutta päästiin sentään painaan annea ja pikku annea. Ja tässä tulee Public service announcement:
AIKUISILLE jotka ovat tajuttomia ja pitää antaa tekohengitystä, niin ensiksikin 30 painallusta ja 2 puhallusta ja taas 30 painallusta jne..

LAPSILLE (1-8v) ensiksikin 5 puhallusta (poskipuhalluksia) ja sitten vasta 30 painallusta ja 2 puhallusta ja taas 30 puhallusta jne..

Tuolla 4 tunnin oppimäärällä sain ensiapukorttiini 3 vuotta lisää, juhuuu..

Sitten oli ruokailu ja oli yli tunnin tauko joka meni vaan niin hitaasti. Loppua piristi se, että sain ruveta väitteleen ihmisten tasa-arvoisesta kohtelusta jo edellisissä jutuissa mainitun tytön kanssa ja hänen kavereiden!

He rupesivat taas haukkumaan yhtä afrikkalaista (luultavammin hän on sieltä kotoisin) poikaa ties millä nimillä ja minä sitä hetken kuunneltuani aloitin "lennokkaasti"töksäyttäen sillä tytölle, että "Lähteekö toi puna sun niskasta pesemällä?" Meni hiljaiseksi ja jäi suu auki katseleen, että "mitäh?"
En usko, että ymmärsi mitä tarkoitin ja jos nyt joku ymmärrä sitä lukioiden keskuudessa, niin viittasin häntä "Rednecks":hin eli siis punaniskoihin! Noihin syvällä Amerikan yhdysvaltojen etelässä asuviin ihmisiin, josta myös KKK on vaikuttanut HYVIN paljon!

Hetken kelailtuaan alkoi se selitys, että siis mä en oo rasisti, että oon asunut ulkomailla ja mulla on kavereita jne... Ja hänen kaverinsa komppasi samaan tahtiin, mutta kuitenkin juuri perjantaina oli ko henkilö kyseenalaistanut sen, että miksi suomen armeijaan otetaan maahanmuuttajia, siis nykyisiä Suomen kansalaisia.
Hän puolusteli kielenkäyttöään sillä, että kun se poika oli seuraillut sitä koulussa tai jotain, että hänellä on oikeus haukkua häntä rasistisilla nimillä! Yritti puollustella sillä, että voihan hän minuakin haukkia idiootiksi jne jos haluaa!!
Yritin siihen pieneen kalloon hakata (sanoin), että se on pikkasen eriasia haukkua raisistisilla nimillä, kun haukkua jotain idiootiksi!!!
Mutta ei mennyt jakeluun ja varsinkin, kun hänen poikaystävänsä tokaisi sivusta ylpeällä äänellään, että "Ne***ri on Ne***ri"!! Olin, että mitä vittua ja sitten siitä vierestä yksi fiksu likka kysäisi siltä, että tykkäisitkö, että sua haukuttaisiin valkonaamaksi? Se jätkä oli, että ei haittaa, koska mä oon sellanen! Johon vaan tokasin, että meneppä vaikka harlemiin ja katotaan sitten miltä tuntuu, kun kaikki rupeaa siellä huuteleen! ja menee sinne sanomaan ton mielipiteensä!

No ei siitä sen enempää, tilanne loppu siihen, kun tajusin lähteä meneen, kun ei vaan mennyt asia perille, niin turha ruveta itseään ruoskimaan! He jäivät siihen semmoiseen hämmennyksen tilaan, että miten joku voi kyseenalaistaa meidän jutut! Idiootit!

Neljä viimeistä tuntia käytiinkin sitten vartijan riskienhallintaa ja tilanne kontrollointia läpi! Ja eri huumeita ja miten tunnistaa! Ihan mukavaa, mutta olise myös mukavaa, kun se loppu, koska sitten tuli se toinen yllätys!!

Eli mun ei tarvitse huomenna eikä ylihuomenna kouluun vaan voin pitää pari päivää vapaata ja mennä vaan viimeisenä päivänä kokeeseen! Jippii, joskus se elämä on mukavaa...

Siinäpä se päivä suurin piirtein oli, myöhemmin kerron vielä tuosta risteilystä ja laittelen kuvia peliin!!

Katellaan taas, ehkäpä jo illemmalla!



ILVES SUOMEN MESTARI 2006-2007!!

W I I 8.12.2006
http://www.riemurasia.net/kaatopaikka/go.php?id=4129 <-- katsokaa ja levittäkää

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.