IRC-Galleria

ThomasMore

ThomasMore

http://www.youtube.com/watch?v=yjJL9DGU7Gg

Menneisyyden aaveMaanantai 03.10.2011 14:50

Tuollanen otsikko tuli mieleen, kun aloin jälleen kerran märehtimään menneisyyttäni ja tätä päivää. Kuinka ihana harmoninen liitto heillä onkaan.

Tuntuu usein siltä, että asiat ja valinnat, joita olet aikaisemmin, tässä tapauksessa nuorempana, kummittelevat vielä tänä päivänä mielessä. Vaikka yrittänyt ja olenkin muuttunut ihmisenä paljon, samat asiat vain on ja pysyy. Mitä antaisinkaan siitä, että pääsisin ajassa taakse ja voisin tehdä kaiken toisin, kun karu totuus on nyt se, että nuoruuden toilailuista saa maksaa ikuisesti kipurahoja. Menetettyjä ystäviä ja muita ihmisiä, mitä on kohdellut huonosti joskus.

Tietenkin vika on minussa, en sitä kiistä. Mutta valitettavasti menneet on menneitä ja niille en voi enää mitään. Voin vain olla ikuisesti pahoillani ja ruoskia itseäni omasta tyhmyydestä. Mutta ei sekään auta, nämä ystävät ja minulle tärkeät ihmiset joko eivät enää pidä yhteyttä, tai sitten tavalla tai toisella muistutetaan kuinka paska olin silloin (mikä on ymmärrettävää kyllä), mutta se että olen vieläkin. En saa edes enää tilaisuutta korjata tapahtuneita ja hyvittää jotenkin, sillat on kai lopullisesti poltettu ja paluuta onneen ja hyvään ei enää ole.

Itsevihaan ja kyyneliin päättyy tämä kirjoitus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.