IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

Hetkiä hienoja on elämä pullollaan...Maanantai 08.05.2006 18:12

...tai sitten ei...

5.5. <totinen> Oli koko päivän ihan omituinen olo. Eikä syyttä. Aika menee ihan hurjan äkkiä. Siitä tuli 3 vuotta kun Jurkka poistui. Ei uskois ikinä. Tuntuu kun oltais vasta istuttu Bamassa ja juotu bissee ja vaihdettu kuulumiset. Surullista.

6.5.2006 kirjotin:
'Mulla on ikävä Jurkkaa. Ihan mieletön ikävä. Just nyt. Juuri tällä hetkellä. Nyt kaipaisin taas sitä, mitä se niin usein teki.. Sai mut nauramaan tukehduksiin asti, sitten kömpi viereen nukkumaan ja piti kiinni koko yön siinä isossa sylissään. Ei pelottanut. Ei ahdistanut. Oli vain hyvä olla, vaikka hetki sitten maailma oli tuntunut taas kerran liian julmalta paikalta elää. Nukuin rauhassa. Olin turvassa.'

Kiitos kaikille ystäville, kun olette vielä täällä. Kiitos ihanista sanoista. Kiitos kaikista niistä halauksista. Kiitos kun jaksatte, vaikka aina se ei olis niin helppoa. Kiitos vaan kun olette. Rakastan teitä kyllä vaikka niin harvoin taidan sen sanoa. Kiitos.

*halaa*
Anskunne

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.