IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

Do dih..Tiistai 28.02.2006 10:33

Meikä lähtee pidennetyks viikonlopuks Ruotsiin. Pääsiäiseks Englantiin. Ja ens syksyks Afrikkaan. JES:) <tuuletus> Jos siis selviän tästä keväästä yleensäkään hengissä. Koulu ja työ ja kiire vie multa hengen :|.

...???....Tiistai 21.02.2006 10:25

Uudet matkat suunnitelmissa, pitäkäähän peukkuja pystyssä että kaikki menis niinku pitäis.. Ois helmee!!!! Meikä sai eilen kelalta ihanan kirjeen, perivät opintotukia takas.. vittu. Aina välillä vähän niinku ottais päähän. No elämä on. Koulussa taas. Eilen alkoi. Harkkajakso tauolla. En olis tahtonu palata tänne, mutta ei auta, pakkohan se on. Hmm.. Kesätyöt kuitenkin plakkarissa, onneksi. Ja sitten vaan tohinalla eteenpäin... Perjantaina kävin viihdyttämässä itteäni Finnish Metal Expoossa, ja oli muuten ihan huippua. Tuskaan on siis kesällä päästä. Ihan pakko. Sitä odotellessa. Halauksia kaikille, kohta on kesä.
---A

Syytän Tinttiä tästä.. grr..Keskiviikko 15.02.2006 00:34

Haaste ystävilleni:

eli paljastan 5 asiaa joita pelkään ja haastan viisi uutta ihmistä tekemään samat asiat:


1.Väsyneenä IHAN KAIKKEA mahdollista, ihmisiä, puhumista, liikkumista.. olen säikky. :|

2.Etten saavutakaan unelmiani

3.Että jään yksin

4.Joskus työssä teenkin hallaa toiselle ja hänen terveydelleen/sairaudelleen

5.Että joskus lopetan tuntemisen kokonaan..

Haaste:
NPV
Superhai
Biy
MourningSun
^anita

Minen tykkää tästä...Torstai 02.02.2006 20:09

Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä,
jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn
ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Punastelen asiasta kun asiasta, aina ja jatkuvasti, loputtomalla pakkosyötöllä. Vaikka ei olis syytä.

2. Kuolaan usein unissani :[ iiiiuuuuu...

3. Välillä jopa tykkään työstäni.

4. Pidän kahvipurkin jääkaapissa... (se on oikeesti VIISASTA, mutta monet sanoo, että omituista... Hei, kahvissakin on rasvaa ja se voi härskiintyä.. yök.) Kurkku ja tomaatti ovat myös eri lokeroissa.

5. Välillä puhun in Indian-english tai sitten vaan muuten vääntelen ääntäni, ihan kun en osais puhuu kunnolla.. (en ehkä kyllä ees osaa, mutta yritän huijata itseäni..)

ja sitten haastan mukaan:

Feenix_55
tiiin-a
SuperHai
BadDuck
[yonna]

Väsymystä..Lauantai 14.01.2006 06:26

ARGH! Piestäkie miut jo kotia tiältä töestä.. nukkumaan tahtoo tämä.. Mutta hei, mähän oon lähössä huomenna baariin, eiku.. siis tänään.. :). Siitä onkin aikaa kun viimeks on tullu Suomessa baariloissa käytyä, heh;). Jo on siis aika. Maanantaina alkaakin sitten jo koulu, joten on päästävä nollaamaan tilanne ennen sitä.. eli nollat tauluun ja menoks. Odotan innolla. :) ja sitä paitti en oo nähny kaimaa PIIIIITTTTTTKÄÄÄÄÄNNN aikaan joten ihan senkin takia on ihana lähtee liikenteeseen vaikka kuinka väsyttäis nää viis työyötä. Biletystä kaikille!
~Anna~

Työläisen elämää..Perjantai 13.01.2006 07:50

ää.. väsyttää. 5.yö valvomista takana pian, yksi yö vielä edessä. Rankkaa tämä työnteko. Onneks on ollu rauhallista kaikkina öinä, saanu ottaa lunkisti. Paitsi, että täällä torpassa kummittelee. Vaikken mä ees usko mihinkään kummituksiin. :| Kuitenkin. Kummittelee.

Lauantaina ajattelin aamun nukkumisen jälkeen raahata itteni kaiman luokse, kera boolin. :). Saa nähdä jaksaako sitä valvoa sitten vielä seittämännen yön putkeen. ;). Maanantaina alkaakin sitten koulu ja silloin pääsee helvetti valloilleen.. Ihan liikaa tekemistä yhelle ihmiselle. Pitää siis päästä nollaa tilanne ennen sitä. Maanantain jälkeen mulla ei ole elämää kahteen kuukauteen. ARGH!!

Muttis, nyt puuron keittoon. Ja ajattelinpa jopa kananmunia paistaa, jos jollekin maistuis. Palellaan.

Suomi:)Torstai 05.01.2006 15:17

Moro. Paluu arkeen on koittanut. Joulu oli ja meni. Samoin uus vuos. Bileet uutena vuotena oli parhaat IKINÄ, sisko meni naimisiin ja häät oli upeet:). Suomi tuntuu... Suomelta. Pikkuhiljaa tänne taas tottuu, mutta ei aina jaksais olla täällä.. Tai no, kaipuu maailmalle on suuri. Mutta ehkäpä tämä tästä. Suositttelen kyllä kaikille tuollasta matkailua lämpimästi... :D Haleja ja lämpöä talven kylmyyteen.
---Anna~*

ThaimaaSunnuntai 11.12.2005 06:59

Hello, hello.
Do dih, nyt on viimenenkin rajan ylitys tehty veneitse talta reissulta. Matka lahenee loppuaan ja melkein itku paasee kun miettiikin. Ei oo reiluu et aika on menny nain nopeesti. Tekis mieli jatkaa reissuaan, mutta kai se on jo aika tulla Suomeen. Ainakin siis joulua viettelemaan:). Onhan kaikki muistanu olla kiltisti, etta saatte lahjoja?? Mie ainakin.

Tanaan yobussilla Bangkokiin. Sitten siella tiistai-iltaan asti. Sitten Suomeen [blaah:(] Haleja kaikille! Pian nahaan.

----Ansku

Paluun hetket lahella..Tiistai 06.12.2005 06:19

Voih, kamala ajatus.. Lento Suomeen on jo ensi viikolla. En tykkaa ajatuksesta. Noh, mutta ainahan sita paasee uudeestaan lahtee.

Tanaanhan on Suomen itsepaisyyspaiva. Taidanpa korkata illalla BeerLaon sen kunniaks. HIH:).

Kohta lahtee bussi kohti Vang Viengia, nyt oon viela Vientianessa. Joskus loppuviikosta rajan yli Thaimaaseen. :) Matkustelu on ihanaa:). Haleja!

-A

Joulukuu ja lampoo yli +30, sairasta...Sunnuntai 04.12.2005 08:34

:) Laos, Savannekhet. Ihan hassulta tuntuu, et jouluaatto on 20pvan paasta. Kun kattoo ulos niin siella on vaan aurinko ja kirkkaus. Ihan kipeeta. Mutta hauskaa, etta kerrankin nain. Paasin pakoon sita syksyn rantapaskakelia, mita niin paljon inhoon. Nyt paasen suoraan talven keskelle. Lunta onkin jo ikava ja sita aanta mika tulee kun on kunnon pakkanen ja lumi narskuu kenkien alla. :). Kaikkee sita tuleekin ikava. Voih, ruisleipaa, kahvia ja maitoa. RUISLEIPAA. Ihan hyvin on jo alkanu ottamaan paahan tuo pullaleivan mutustelu. Mutta pian, pian. Kiire ei kylla muuten kotiSuomeen olisi ollenkaan. Niin paljon oon olostani taalla nauttinut. Haleja kaikille.

---Anna