IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

Blogi

- Vanhemmat »

Väsymystä..Lauantai 14.01.2006 06:26

ARGH! Piestäkie miut jo kotia tiältä töestä.. nukkumaan tahtoo tämä.. Mutta hei, mähän oon lähössä huomenna baariin, eiku.. siis tänään.. :). Siitä onkin aikaa kun viimeks on tullu Suomessa baariloissa käytyä, heh;). Jo on siis aika. Maanantaina alkaakin sitten jo koulu, joten on päästävä nollaamaan tilanne ennen sitä.. eli nollat tauluun ja menoks. Odotan innolla. :) ja sitä paitti en oo nähny kaimaa PIIIIITTTTTTKÄÄÄÄÄNNN aikaan joten ihan senkin takia on ihana lähtee liikenteeseen vaikka kuinka väsyttäis nää viis työyötä. Biletystä kaikille!
~Anna~

Työläisen elämää..Perjantai 13.01.2006 07:50

ää.. väsyttää. 5.yö valvomista takana pian, yksi yö vielä edessä. Rankkaa tämä työnteko. Onneks on ollu rauhallista kaikkina öinä, saanu ottaa lunkisti. Paitsi, että täällä torpassa kummittelee. Vaikken mä ees usko mihinkään kummituksiin. :| Kuitenkin. Kummittelee.

Lauantaina ajattelin aamun nukkumisen jälkeen raahata itteni kaiman luokse, kera boolin. :). Saa nähdä jaksaako sitä valvoa sitten vielä seittämännen yön putkeen. ;). Maanantaina alkaakin sitten koulu ja silloin pääsee helvetti valloilleen.. Ihan liikaa tekemistä yhelle ihmiselle. Pitää siis päästä nollaa tilanne ennen sitä. Maanantain jälkeen mulla ei ole elämää kahteen kuukauteen. ARGH!!

Muttis, nyt puuron keittoon. Ja ajattelinpa jopa kananmunia paistaa, jos jollekin maistuis. Palellaan.

Suomi:)Torstai 05.01.2006 15:17

Moro. Paluu arkeen on koittanut. Joulu oli ja meni. Samoin uus vuos. Bileet uutena vuotena oli parhaat IKINÄ, sisko meni naimisiin ja häät oli upeet:). Suomi tuntuu... Suomelta. Pikkuhiljaa tänne taas tottuu, mutta ei aina jaksais olla täällä.. Tai no, kaipuu maailmalle on suuri. Mutta ehkäpä tämä tästä. Suositttelen kyllä kaikille tuollasta matkailua lämpimästi... :D Haleja ja lämpöä talven kylmyyteen.
---Anna~*

ThaimaaSunnuntai 11.12.2005 06:59

Hello, hello.
Do dih, nyt on viimenenkin rajan ylitys tehty veneitse talta reissulta. Matka lahenee loppuaan ja melkein itku paasee kun miettiikin. Ei oo reiluu et aika on menny nain nopeesti. Tekis mieli jatkaa reissuaan, mutta kai se on jo aika tulla Suomeen. Ainakin siis joulua viettelemaan:). Onhan kaikki muistanu olla kiltisti, etta saatte lahjoja?? Mie ainakin.

Tanaan yobussilla Bangkokiin. Sitten siella tiistai-iltaan asti. Sitten Suomeen [blaah:(] Haleja kaikille! Pian nahaan.

----Ansku

Paluun hetket lahella..Tiistai 06.12.2005 06:19

Voih, kamala ajatus.. Lento Suomeen on jo ensi viikolla. En tykkaa ajatuksesta. Noh, mutta ainahan sita paasee uudeestaan lahtee.

Tanaanhan on Suomen itsepaisyyspaiva. Taidanpa korkata illalla BeerLaon sen kunniaks. HIH:).

Kohta lahtee bussi kohti Vang Viengia, nyt oon viela Vientianessa. Joskus loppuviikosta rajan yli Thaimaaseen. :) Matkustelu on ihanaa:). Haleja!

-A

Joulukuu ja lampoo yli +30, sairasta...Sunnuntai 04.12.2005 08:34

:) Laos, Savannekhet. Ihan hassulta tuntuu, et jouluaatto on 20pvan paasta. Kun kattoo ulos niin siella on vaan aurinko ja kirkkaus. Ihan kipeeta. Mutta hauskaa, etta kerrankin nain. Paasin pakoon sita syksyn rantapaskakelia, mita niin paljon inhoon. Nyt paasen suoraan talven keskelle. Lunta onkin jo ikava ja sita aanta mika tulee kun on kunnon pakkanen ja lumi narskuu kenkien alla. :). Kaikkee sita tuleekin ikava. Voih, ruisleipaa, kahvia ja maitoa. RUISLEIPAA. Ihan hyvin on jo alkanu ottamaan paahan tuo pullaleivan mutustelu. Mutta pian, pian. Kiire ei kylla muuten kotiSuomeen olisi ollenkaan. Niin paljon oon olostani taalla nauttinut. Haleja kaikille.

---Anna

Oonpa ollu ahkera:)Maanantai 28.11.2005 14:53

Hih:). Tanaan oon ajanu ainaki 30kilsaaa polkumapyoraa:). Kaytiin vaan kattelee temppeleita ja ihmettelemassa paikallisten elamaa. Naa on niiiiin kauniita naa ihmiset. Ja kaikki vaan hymyilee:). Voih. Huomenna osottaa nokka kohti uutta kaupunkia. Taa kaikki on niin hurjan jannaa kun ikina ei tieda mita eteen tulee... ON KIVAA OLLA LOMALLA!!!!!!! :D

Ihana paiva:)Sunnuntai 27.11.2005 13:01

Voih, taalla on kaunista. Kierreltiin koko paiva vaan Angkorin temppeleja ympari ja ne on sitten ihan SAIRAAN makeita. Kambotzea on niin kaunis jo itsessaan ja sitten joskus joku on rakentanu tanne tommosia hurjia nahtavyyksia.. Makeeta. Huomenna uudestaan sinne, eri temppeleille, niita kun on yks. Sit kaytiin myos Land Mine Museossa. Pienet lapset karsii vielakin sodan aikaisista maamiinoista. Ja Suomi ei oo allekirjottanut maamiinakieltosopimusta, mista oon aika jarkyttynyt. Miksei?!!! Sitten olikin verenluovutuksen aika. Taalla on lansimainen sairaala ja siella luovutin verta. Tuberkuloosi on taalla ihan valtava ongelma. Kai pienikin apu on hyvasta.

Haleja kaikille! Nyt on levon aika.

Huih:). Aasiassa.Lauantai 26.11.2005 13:47

Elama on valintoja. Mie valitsin nyt olla Aasiassa. Tai valinnut olla jo taalla muutaman kuukauden ja eipa sitten yhtaan kaduta... 2kk asustin Vietnamissa, Hue nimisessa kaupungissa. Nyt sitten 3seuraavaa viikkoa vietan lomaillen. Nyt oon Kambotzeassa, seuraavana suuntana Laos ja sitten Thaimaa:). On hauskaa olla reppureissaaja, suosittelen.
- Vanhemmat »