IRC-Galleria

Thuli

Thuli

RESSU, tottelee myös nimeä Mc Mustikka

Pohdintaa vain..Lauantai 15.07.2006 04:56

Joskus yövuoroissa -niinkuin nyttenkin- sitä pohtii ihme asioita. Huomaan usein pohtivani tätä elämää vain näin yleisesti ja oman elämän kulkua, läheisten elämää ja niiden muutoksia. Toiset muuttuu parempaa ja toisten tekoja ja niiden motiiveja ei mitenkään pysty ymmärtämään vaikka kuinka yrittäisi. Luin tuossa lehtiartikkelin meidän potilaasta, otsikko oli: 'Miltä tuntuu olla nuori ja tietää kuolevansa?' Hmm.. siinäpä se. Elämä on joskus niin epämiellyttävän epävarmaa.

Joskus ihmisistä saa tietää sellasia asioita mitä ei tahtoisi, helpompaa olisi jos tieto pysyisi piilossa, mutta olisiko se silloin valheessa elämistä?! Mystistä. Tieto lisää tuskaa. Paitsi että mie olen kyllä niin varma siitä, että totuus tulee kuitenkin joskus ilmi -asiassa kuin asiassa- ja parempi aikasemmin kun liian myöhään.

Liian monta kertaa viimeset sanat on jääny sanomatta. Liian monta kertaa erottu riidoissa. Liian monta kertaa halutut asiat jääny tekemättä. Pitäis oppia ottamaan vastaan se mitä on tulossa ja sanomaan sen mitä tahtois. Antamaan anteeks ne loukkaavimmatkin teot jos joku on tekemästään pahoillaan. Elämässä on niin paljon oppimista ja ei sitä opi kun elämällä.

Näillä sanoilla poistun kierrolle..
*halaa*
-A

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.