IRC-Galleria

TimBee

TimBee

Cry me a river...

Voi juku...Maanantai 05.03.2007 11:42

Oli perjantai.. kuulin ettei lauantaina oo toita. Bottlemarttiin ( on muuten drive in alko. Melko hieno), 0.7l vodkaa ja saksalaisten kanssa juomapelia pelaamaan. Hurjat pirskeet oli ja hausaa riitti. Sit kaiken sen huvin keskella, heraan aamu seittamalta kampan lattialta kaikki vaatteet paalla. Ei tarttenu paljoo miettia mita tekis ekana -> repulle kaiveleen asperiinia jumalattomaan hedariin. Hoipertelin tonne keittion puolelle sit horppiin vetta ja istuun sohvalle. Tajuton kanuuna ja paassa heittaa aika hienosti. Piti sit unille viela menna muutamaks tunniks, herasin joskus kahen aikaan ja huomasin et jalassa on kiitettavan kokonen mustelma ja lonkkaan koskee. Taas alakertaan ja hivenen hento hurraaminen alkaa ku kavelen tonne sohville. Ekat sanat "You were a bit drunk last night" siitapas sitten tarina alko etenemaan. Olin heittany kuperkeikkaa rappusissa ja selittany yhelle jampalle jotain (ilmeisesti suomee) 5min ennenkun olin alynny ettei se nyt sanaakaan siita ymmarra. Noh loppu hyvin kaikki hyvin, vodka pullokin loyty kukkapenkista ja siella oli viela vahan jaljellakin tavaraa. Lauantain olin sitten hyvin hissukseen sohvalla ja kattelin kiltisti leffoja.

Sunnuntaina sit lahettiin kruisaileen ympariinsa vuokraautolla.. ja TIMPPA RATISSA! Oli hieno fiilis ku liikenne saannot oli ihan fiturallaan ja kaikki ajo vaaraa puolta. Matka veti kohti hienoja vesiputouksia joissa paas sitet uimaan ja tsillaileen. Paras oli kyl semmonen kosken tapanen vesiputous hardelli mis paas uimaan ja laskeen kivee pitkin persmakee kun jossain vesipuistossa. Oli hieno paiva (on paljon kuvia)

Tanaan sit menin palauttaa autoo aamusta ennen toihin lahtoo. oli sovittu et 6:30 tuun palauttaa sen ja siin ei mene kauaa.. toihin lahto on sit myos 6:30 joten sovittiin et ne ajaa perassa sinne huoltsikalle ja ottaa mut siita kyytiin jne. Noh ketaan siella ei nakyny joten jain ittekseni auton kanssa siihen oottamaan ja muut meni toihin. sit 6:45 ko hemmo ilmestyy ja tuumaa vaan et oonpa vahan myohassa. Jos ei olis ajeltu maisemareittia siel autolla ja olisin ollu 100% varma et se on ihan kunnossa olisin ehka pari valittua sanaa sanonu sille mut nyt en oikeen kehanny.. tuumasin vaan et myohastyin toista ku olit myohassa.. no se siita. Menin sit katteleen leffoja kampille. Bulletproof monk pulivalissa ja sisaan tulee jamppa kysyyn haluunko menna toihin sille taks paivaks.. tyon kuva oli "Pull the shit down" joten hieman epailytti mut ei suomalaista miesta ihan helposti saikytella.. Tyo olikin ihan mukavaa katto rakenteen purkamista lepposassa seurassa ilman pomon lasnaoloa ja viela keskella Athertonia. Helppoo hommaa 8h josta 2h oli taukoja ja 100$ taskuun.. ei paha paiva ollenkaan viel kun sain kuulla nain jalkikateen et se auto jolla olis pitany menna aamulla toihin, oli hajonnu puoleen valiin matkaa. Paskaset naurut niille.. mitas jattivat mut pois! :) No ei sentas.. mukavia heeboja kaikki tyyni. Nyt menenkin tasta suihkuun pesemaan tan "rusketuksen" (hieman polisi siella raksalla) pois vaikka se hieno onkin. Toivottavasti paasen koneelle viela ennen taalta lahtemista.. jos nyt ei jatku tyot tuolla Avokado farmilla vel ens viikoo, on perjantaina iisot pirskeet josta saattaa ehka juttua irrota (oliskohan eka perjantai ku nukun sangyssa) Mut palaillaanhan taasen.. nakemisiin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.